اجتماع بزرگ روز ملی عفاف و حجاب در مشهد برگزار می‌شود + زمان و مکان پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی درپی درگذشت همسر آیت‌الله عبادی مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار ایران در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد +فیلم خانواده شهدای اقتدار ایران، مهمان امام رئوف (ع) | حرم مطهر رضوی، میزبان محفل قرآنی «به سوی فتح» آیین «مارأیت إلا جمیلاً» ویژه بانوان عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد دستیار رئیس جمهور: تجاوز رژیم صهیونیستی را با نگاه عاشورایی ببینیم بررسی میراث دعایی زین‌العابدین(ع) در صحیفه سجادیه | امام چهارم، مبارزی خستگی‌ناپذیر بسیج خیرین در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب ایران امام حسین (ع) در مکتب امام سجاد (ع) رئیس بنیاد شهید کشور: رسیدگی به اسکان خانواده‌های شهدای حمله صهیونیستی در اولویت قرار گیرد مراسم بزرگداشت پاسدار شهید «مرتضی میثمی» امروز در مشهد برگزار می‌شود (۱۸ تیر ۱۴۰۴) یادگار «رکن‌الدوله» در حرم‌مطهر‌ رضوی | درباره رواق «دارالذکر» که روزگاری مدرسه «علینقی‌میرزا» بوده است صدای آشنای حرم بچه‌های هیئتی چرا واردات خودروی جانبازان هنوز به سرانجام نرسیده است؟ شهید اقتدار ملی | درباره «شهید سردار بهنام شهریاری» که سال‌ها در مسیر اباعبدالله(ع) گام برداشت کمی از کربلا در همین اتاق | روضه‌های خانگی، برکت خانه‌ها و شهرمان هستند گردهمایی پُرشور ۴ هزار عزادار افغانستانی در حرم امام‌رضا(ع) تشییع و خاکسپاری پیکر جانباز ۷۰ درصد دفاع مقدس در مشهد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری اجتماع «یک ایران زینب(س)» در حرم مطهر امام‌رضا(ع)، امروز (۱۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

در دهه فجر ۱۴۰۳، بیش از ۴۳ هزار و ۴۵۹ برنامه در خراسان رضوی اجرا می‌شود + فیلم

  • کد خبر: ۳۱۳۴۶۴
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۸
در دهه فجر ۱۴۰۳، بیش از ۴۳ هزار و ۴۵۹ برنامه در خراسان رضوی اجرا می‌شود + فیلم
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی از برگزاری بیش از ۴۳ هزار و ۴۵۹ برنامه در ایام دهه فجر امسال خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام سلطانی امروز (۱۰ بهمن ۱۴۰۳) در نشست خبری در محل سالن جلسات شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان، با اشاره به برنامه‌های چهل‌وششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اعلام کرد: بیش از ۴۳ هزار و ۴۵۹ برنامه در طول دهه فجر امسال در سطح استان خراسان رضوی برگزار خواهد شد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با اشاره به همکاری گسترده مسئولان استان، از آمادگی کامل تمامی دستگاه‌های اجرایی برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم دهه فجر خبر داد. 

وی بیان کرد: تعداد عناوین برنامه‌ها ۶۹۹ عنوان است. همچنین هزار و ۴۳۰ پروژه عمرانی و فرهنگی در این ایام خواهیم داشت.

وی همچنین از تشکیل ۲۸ کمیته تخصصی برای برنامه‌ریزی و اجرای مراسم خبر داد و به تشریح برنامه‌های برخی کمیته‌ها اشاره کرد و افزود: کمیته ایثارگران ۳۱۰ برنامه، کمیته حوزه و روحانیت ۱۳۰ برنامه، کمیته قرآن و اداره کل تبلیغات ۱۳۰ برنامه، کمیته تقریب مذاهب اسلامی ۷۶ برنامه، کمیته نیرو‌های مسلح ۱۵۰ برنامه، کمیته مساجد در ۳۵۰۰ مسجد تحت پوشش برنامه‌های دهه فجر، کمیته فرهنگیان و دانش‌آموزی در ۸۰۰۰ مدرسه با میانگین ۳ برنامه در هر مدرسه و کمیته بسیج ۲۰ هزار برنامه در ۶ هزار پایگاه و نواحی مقاومت برگزار می‌کنند.

وی از برگزاری برنامه محوری غبارروبی مزار شهدا در روز جمعه (۱۲ بهمن‎ماه) در بهشت رضا(ع) نیز خبر داد.

سلطانی با اشاره به اولویت‌های امسال، بر نقش جوانان و نوجوانان، افزایش بصیرت، تبیین دستاورد‌های انقلاب و بیان حقایق تاریخی تأکید کرد. 

وی همچنین به پیشرفت‌های چهل‌وشش‌ساله انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: ما در این سال‌ها پیشرفت‌های چشمگیری داشته‌ایم، اما در برخی زمینه‌ها نتوانسته‌ایم به تمام خواسته‌های مردم پاسخ دهیم.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خبرنگار و شهدای دفاع مقدس، اظهار داشت: در هشت سال دفاع مقدس، بیش از ۲۳۰ هزار شهید تقدیم انقلاب شد و بیش از ۱۰ هزار شهید نیز در جریان ترور‌های منافقین به شهادت رسیدند.

وی همچنین به عملیات مرصاد و نقش آن در شکست منافقین اشاره کرد و از شهدای بزرگی مانند آیت‌الله دکتر بهشتی و آیت‌الله مطهری یاد کرد.

سلطانی ابراز امیدواری کرد که مراسم دهه فجر امسال با حضور پرشور مردم، به‌ویژه نسل جوان، برگزار شود و بتواند پیام‌های انقلاب را به نسل‌های آینده منتقل کند.

وی روز ۲۲ بهمن‌ماه را «روز سرنوشت‌ساز» خواند و گفت: در راهپیمایی ۲۲بهمن سال گذشته، ۴۰ میلیون نفر در کل کشور و بیش از یک میلیون نفر در مشهد، حضور داشتند.

دستاوردهای انقلاب اسلامی و لزوم مقابله با فشارهای دشمن

سلطانی در ادامه، به بیان دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران و چالش‌های پیش روی آن پرداخت و با اشاره به تغییر شرایط منطقه پس از ۳۲ سال، گفت: امروز، برخلاف دوران صدام و حزب بعث که مانع از سفر ایرانیان به عراق می‌شدند، ملت ما باوجود هزینه‌های سنگین، به زیارت عتبات عالیات مشرف می‌شوند و این امر یکی از دستاوردهای جمهوری اسلامی است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی همچنین به جنگ تحمیلی اشاره کرده و اظهار کرد: ما ضمن اینکه در جنگ شکست نخوردیم، موفقیت‌هایی نیز کسب کردیم.

وی با اشاره به نقش ایران در منطقه نیز، افزود: در آن زمان، برخی کشورهای عربی مانند لیبی و سوریه باوجود حمایت از ایران، دچار مشکلات اقتصادی بودند.

وی همچنین به توانمندی‌های موشکی ایران اشاره کرد و گفت: امروز، ایران به یک قدرت بازدارنده بی‌بدیل تبدیل شده است. موشک‌های دوربرد نقطه‌زن ما، عامل اصلی تهدیدها و تحریم‌ها علیه کشورمان است.

سلطانی با تأکید بر لزوم حفظ دستاوردهای انقلاب، از مردم خواست تا با اتحاد و همدلی، از نظام و رهبری حمایت کنند. وی همچنین از مسئولان خواست تا به مشکلات مردم توجه کرده و با تلاش برای رفع آن‌ها، زمینه امیدواری و رضایت را در جامعه فراهم کنند.

محورهای اصلی فشار دشمن

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی همچنین به سه محور اصلی فشار دشمن ازجمله فشار اقتصادی، القای فساد و فحشا و تزریق ناامیدی اشاره کرد و از مسئولان و مردم خواست تا با هوشیاری، دربرابر این فشارها مقاومت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->