آیین شکرانه هجدهمین سال حرکت نورانی «زیر سایه خورشید» در حرم امام رضا (ع) برگزار شد سردار یوسفعلی زاده: اجازه ندهیم حماسه بزرگ دفاع مقدس دچار انحراف و تحریف شود برگزاری راهپیمایی جمعه ۲۲ فروردین ماه در مشهد| اعتراض به سکوت جهانیان در برابر قتل عام مردم غزه نگاهت راوی فتح طلوع صبح سنگرهاست | یادی از شهید سیدمرتضی آوینی، روزنامه‌نگار و مستندساز حفظ هویت شیعه به تدبیر باب‌الحوائجِ اهل‌بیت (ع) بچه‌ها را دوست بدارید و تکریمشان کنید | مروری بر اصول تربیت فرزند در سیره امام رضا(ع) فرمانده‌ای در خط مقدم | روایت زندگی شهید سپهبد علی صیاد شیرازی تظاهرات اعتراضی مردم مشهد در محکومیت کشتار غزه برگزار می‌شود (۲۲ فروردین) رئیس بنیاد شهید: لایحه جامع ایثارگران به مجلس می‌رود برگزاری آزمون روحانیان سفر عمره پس از ۱۰ سال وقفه داستان هم‌پیمانی یک شهید آموزش‌دیده در اسرائیل با شهید صیاد شیرازی بیانیه سرپرست حجاج ایرانی در پی یورش صهیونیست ها به مسجدالاقصی سامانه تشکل‌های شاهد و ایثارگر «بشری» رونمایی شد از تشرف ۳۰ هزار زائر اولی تا آزادسازی زندانیان با کمک پویش‌های ماه رمضان اعزام بیش از ۱۲ هزار زائر خراسانی حج تمتع از فرودگاه بین‌المللی مشهد+ جزئیات ۲۴ فروردین آخرین زمان ورود به عربستان برای ادای فریضه عمره میزان وجه قربانی و نحوه پرداخت آن برای حجاج چگونه است؟ نسخه قرآن برای خانواده متعالی چرا در سیره اهل بیت (ع) وفای به عهد در تربیت فرزندان مهم است؟ حکاکی دعای شرف‌الشمس؛ تلفیقی از هنر، عرفان و گردشگری
سرخط خبرها

افزایش محدودیت‌های عربستان در حج ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۱۳۷۳۷
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۸
افزایش محدودیت‌های عربستان در حج ۱۴۰۴
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: محدودیت‌های ایجاد شده در حج ۱۴۰۴ توسط کشور میزبان (عربستان) بیشتر شده و نباید‌های زیادی را اعلام کرده‌اند که امیدوارم تجدید نظر کنند.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج، حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در بیست‌ویکمین نشست فقهی اعضای علمی بیوت مراجع تقلید که پنج‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ در قم برگزار شد، گفت: برای حج تمتع ۱۴۰۴ برنامه‌ریزی شده است از هواپیمای ایرانی و خارجی برای انتقال زائران کشورمان استفاده می‌شود.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با بیان اینکه کار‌های مقدماتی برای تأمین ارز انجام شده است و امیدواریم امسال نسبت به سال قبل زودتر به سرانجام برسد، افزود: هتل‌ها نیز برای اسکان زائران ایرانی در مکه و مدینه اجاره شده و قرارداد‌های تدارکات نیز در حال انجام است.

نواب با اشاره شرایط حج ۱۴۰۴ نسبت به ۱۴۰۳ گفت: ان‌شاءالله حج پیش‌رو در همان سطح انجام خواهد شد. البته محدودیت‌های ایجاد شده توسط کشور میزبان (عربستان) بیشتر شده و نباید‌های زیادی را اعلام کرده‌اند که امیدوارم تجدید نظر کنند.

او درباره شرایط حال حاضر عمره توضیح داد: هم‌اکنون عمره در حال انجام است و ماه رمضان امسال نیز برقرار خواهد بود.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به انجام برخی پرواز‌های عمره از طریق فرودگاه طائف، اظهار کرد: در سفر اخیر عمره از طریق فرودگاه طائف عازم عمره شدم تا وضعیت را به صورت میدانی مشاهد کنم. فرودگاه طائف در ۹۵ کیلومتری مکه و حدود ۲۰ کیلومتری قرن المنازل از میقات‌های پنج گانه احرام است که زائران محرم می‌شوند. انتقال زائران از فرودگاه طائف سبب کوتاه‌تر شدن زمان و صرفه‌جویی در وقت و هزینه زائران می‌شود. امیدواریم برای زائران مدینه بعد در حج تمتع هم بتوانیم از فرودگاه طائف استفاده کنیم.

نواب با اشاره به برقرار شدن عمره دانشجویی و دانش‌آموزی پس از یک دهه، گفت: عمره دانشگاهیان پس از ۱۰ سال برقرار شده و هم‌اکنون در حال انجام است.

او همچنین به حل شدن برخی مسائل و درخواست‌های زائران ایرانی اشاره کرد و افزود: برخی کاستی‌ها در مسئله تغذیه که درخواست زائران بود، حل شد. جابجایی زائران از مدینه به مکه که تا پیش از این با اتوبوس بود با پیگیری‌های انجام شده، در روز‌های گذشته با قطار تندرو آغاز شده که مسافت طی شده به نصف تقلیل پیدا می‌کند و مورد رضایت زائران ایرانی است.

در این نشست مسئله «حد و حدود رعایت مقررات پوشش برای ورود به مسجدالحرام با لباس احرام» نیز با حضور اعضای علمی بیوت مراجع تقلید مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->