فلسفه باز بودن در‌های رحمت در رمضان‌المبارک بررسی آموزه‌های ولایتعهدی امام رضا (ع) | «رضا» به مصلحت باشیم ارائه‌ دستاوردهای بنیاد بین المللی امام رضا(ع) در نمایشگاه بین المللی قرآن گل‌آرایی ویژه در حرم مطهر امام رضا(ع) برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ ماه رمضان، زمانی برای تعمیق روابط خانوادگی و مهار نفس بوسنی و هرزگوین میزبان نمایشگاه آثار خوشنویسی قرآنی شد تفسیر یک ماهه قرآن کریم در رادیو صدای صلح نیجریه شرایط خرید مجازی کتاب در نمایشگاه بین‌المللی قرآن فراهم شد لزوم استفاده از هنر برای نمایش اعجاز قرآن دومین کنفرانس بین‌المللی «ایجاد پل میان مذاهب اسلامی» در مکه برگزار می‌شود انفاق و ایثار، رمز زندگی جهادی است تولیت آستان قدس رضوی: انفاق یکی از جنبه‌های مهم سیره امام‌رضا(ع) بود روایتی از ضیافت‌های افطاری حرم مطهر امام‌رضا(ع) | مهمان سفره خورشید شباهت‌های روزه‌داری در ماه رمضان با روز قیامت رونمایی از قرآن شهید سیدحسن نصرالله در برنامه محفل + فیلم دعای روز پنجم ماه مبارک رمضان و چگونگی استغفار از گناهان + فیلم و صوت تأکید بنیاد شهید بر افزایش دیدار با خانواده‌های شهدا و ایثارگران قرآن سوزن‌دوزی‌شده دانشجویان دانشگاه الزهرا(س)، در نمایشگاه قرآن مشهد پخش ۱۲۰ ساعت ترتیل خوانی قرآن از حرم امام رضا (ع) در ایام رمضان ۱۴۰۳ آغاز پویش رمضانی «سفره‌های آسمانی، خانه‎‌های قرآنی» در خراسان رضوی
سرخط خبرها

برگزاری مراسم محوری میهمانی لاله‌ها، به صورت هم‌زمان در ۲۰ هزار گلزارشهدای سراسر کشور

  • کد خبر: ۳۱۴۴۵۶
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۰
برگزاری مراسم محوری میهمانی لاله‌ها، به صورت هم‌زمان در ۲۰ هزار گلزارشهدای سراسر کشور
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران از برگزاری مراسم محوری با عنوان «مهمانی لاله‌ها» به صورت هم‌زمان در ۲۰ هزار گلزارشهدای سراسر کشور در ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوب سلیمانی در نشست خبری اعلام برنامه‌های کمیته شهدا و ایثارگران ستاد دهه فجر گفت: مراسم محوری میهمانی لاله‌ها در ۲۰ هزار گلزار شهدای سراسر کشور در ساعت ۱۴ پنجشنبه ۱۸ بهمن با حضور خانواده‌های ایثارگران و مردم قدرشناس کشور برگزار می‌شود که این مراسم در پنج گلزار منتخب کشور به صورت ویژه و نمادین برگزار خواهد شد.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران از برپایی ۱۱۳ برنامه ملی و سراسری مبتنی بر اصل نوآوری و رویکرد تبیین با همکاری دستگاه‌های کمیته شهدا و ایثارگران ستاد دهه فجر در سراسر کشور خبر داد و گفت: این برنامه‌ها از جمله ویژه برنامه روز جانباز در ۴۷۶ شهرستان با مشارکت دستگاه‌های مختلف و تشکل‌های مردمی برگزار می‌شود.

وی افزود: فردا، دوشنبه ۱۵ بهمن مراسم تجدید پیمان با آرمان‌های امام راحل و شهدا برگزار خواهد شد و در طول ایام الله دهه فجر برنامه‌هایی همچون دیدار با رزمندگان و جانبازان و همچنین تکریم خانواده‌های ایثارگران و شهدا را خواهیم داشت.

برنامه بهاران خجسته باد در مدارس شاهد

سلیمانی با اشاره به همکاری ۳۵۰ تشکل مردمی با کمیته شهدا و ایثارگران ستاد دهه فجر گفت: برنامه بهاران خجسته باد توسط مدارس شاهد سراسر کشور در این ایام برگزار می‌شود. همچنین مراسم یاوران انقلاب در ۷۵۰ منطقه کشور در قالب جشن با محوریت گرامیداشت ایام دهه فجر و اعیاد شعبانیه توسط این کمیته برگزار خواهد شد.

راویان پیشرفت با حضور نخبگان

وی با اشاره به اجرای برنامه دانش آموزی خودباوری با تاکید بر امیدآفرینی با هدف تبیین دستاورد‌های انقلاب برای نوجوانان و دانش آموزان گفت: ۱۰ هزار و ۸۰۰ نفر از نخبگان کشوری تحت عنوان راویان پیشرفت ساماندهی شده‌اند که در این ایام از مراکز علمی و پیشرفت‌های کشور بازدید خواهند کرد.

سلیمانی افزود: بازدید از موزه عبرت و پیاده روی همگانی با حضور جامعه ایثارگری در سراسر کشور از دیگر برنامه‌های کمیته شهدا و ایثارگری است و جشنواره سراسری قرآن و عترت کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران در ایام دهه فجر افتتاح می‌شود.

وی بر مشارکت مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه فجر تاکید کرد و گفت: قرارگاه فرهنگی تشکل‌های بنیاد شهید راه اندازی شده که در طول مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن در تهران و شهرستان‌های مختلف، غرفه‌های متعددی را تدارک و پیش بینی کرده‌اند.

نشست دبیران کنگره ملی شهدای غریب

رئیس کمیته شهدا و ایثارگران ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: نشست دبیران ستادی و استانی کنگره ملی شهدای غریب در اسارت روز سه شنبه ۱۶ بهمن با حضور معاون رئیس جمهور و برخی مسئولان کشوری برگزار می‌شود.

تجلیل از جانبازان در طرح علمداران

سلیمانی گفت: یکی دیگر از برنامه‌های این ایام به ویژه با توجه به سالروز ولادت حضرت ابوالفضل (ع)، اجرای طرح علمداران و تکریم جانبازان است و همچنین دیدار با ۲۲ هزار نفر از خانواده‌های شهدای سراسر کشور با حضور نمایندگان مقام معظم رهبری و تجلیل ویژه از این خانواده‌ها از دیگر برنامه‌های این روزهاست.

رونمایی از فیلم سینمایی صیاد

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در این ایام خجسته از فیلم سینمایی صیاد و برخی آثار هنری همچون نماهنگ و موسیقی مرتبط با موضوع ایثار و شهادت رونمایی خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->