مشهدالرضا (ع) میزبان چهارمین اجلاس ملی مهدویت | تشکیل ۳۰ قرارگاه در سطح استان برای برگزاری برنامه‌های جشن نیمه شعبان تولیت آستان قدس رضوی: معرفی دستاورد‌های انقلاب موجب تقویت انسجام ملی و امیدآفرینی اجتماعی است اختصاص ۴۰ میلیارد ریال از محل نذورات مردمی برای تامین روشنایی حرم رضوی آیت‌الله علم‌الهدی: داشتن یقین، در دفاع از انقلاب حرف اول را می‌زند | راهبرد دشمن، ایجاد تردید در نیروهای انقلابی است انتشار «صحیفه سجادیه» با ترجمه جواد فاضل مجید قیصری: شعر و داستان ایثار و مقاومت، باید خودجوش و مردمی خلق شود کتاب پارتیزان منتشر شد | روایت شجاعت سردار شهید حاجی‌پور برپایی نمایشگاه «فجر بیداری» توسط آستان قدس رضوی نگاهی به آینده هیئت‌های مذهبی در «مهرواره هوای نو» برگزاری مراسم محوری میهمانی لاله‌ها، به صورت هم‌زمان در ۲۰ هزار گلزارشهدای سراسر کشور برگزاری ۴۶ هزار محفل انس با قرآن کریم در مدارس و دارالقرآن‌های آموزش و پرورش کشور طی دهه فجر ۱۴۰۳
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: معرفی دستاورد‌های انقلاب موجب تقویت انسجام ملی و امیدآفرینی اجتماعی است

  • کد خبر: ۳۱۴۷۶۶
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۲
تولیت آستان قدس رضوی: معرفی دستاورد‌های انقلاب موجب تقویت انسجام ملی و امیدآفرینی اجتماعی است
تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر لزوم معرفی پیشرفتها و دستاورد‌های انقلاب اسلامی، معرفی مناسب دستاورد‌ها و پیشرفتهای انقلاب اسلامی را موجب تقویت انسجام ملی و امیدآفرینی اجتماعی دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام احمد مروی در دیدار اعضای شورای هماهنگی تبلیغات استان خراسان رضوی و ستاد دهه فجر، با بیان اینکه انقلاب شکوهمند اسلامی ایران نه‌تنها تحولی عمیق در تاریخ کشور، بلکه در سطح منطقه و جهان ایجاد کرد، گفت: انقلاب ملت ایران اسلام، استقلال و آزادی را در کشور احیا کرد، نظام ظالم و فاسد ستمشاهی را سرنگون ساخت و الهام‌بخش بسیاری از آزادگان در سراسر جهان گردید.
وی اظهار کرد: نمی‌توان ادعا کرد که همه‌چیز در کشور ایده‌آل است؛ قطعاً مشکلات و کمبود‌هایی وجود دارد، اما آنچه نباید فراموش شود، تحولات عظیمی است که صورت گرفته و خدمات بی‌شماری که در عرصه‌های مختلف به‌برکت انقلاب اسلامی انجام شده است.
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به پیشرفت‌های قابل توجه کشور در زمینه‌های صنعتی، آموزشی، دفاعی و علمی بیان کرد: ایران اسلامی، علی‌رغم تمام توطئه‌ها، فشار‌ها و تحریم‌های خارجی که دشمنان ملت ایران علیه این کشور اعمال کرده‌اند، به پیشرفت‌های چشمگیری دست یافته است. امروز ایران در بسیاری از حوزه‌ها مانند فناوری هسته‌ای، صنایع دفاعی، تولید علم و فناوری و دستاورد‌های پزشکی پیشرفته، در سطح جهانی مطرح است.
مروی همچنین به ضعف در تبلیغات و معرفی دستاورد‌های کشور اشاره و اظهار کرد: تبلیغات، هنر و فن است که نتوانسته‌ایم به‌طور مؤثر از ظرفیت‌های آن بهره‌برداری کنیم؛ به همین دلیل بسیاری از خدمات و تحولات بزرگ انجام‌شده در کشور، به‌درستی به مردم معرفی نشده است.
وی تأکید کرد: پیشرفت‌ها و دستاورد‌های کشور باید به‌گونه‌ای شایسته به مردم و نسل‌های جدید معرفی شوند، این امر نقش مهمی در تقویت انسجام ملی و امیدآفرینی اجتماعی خواهد داشت.
تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر اهمیت امیدآفرینی، ایجاد احساس امید و اعتماد در جامعه را موجب تحکیم وحدت و انگیزه برای مقابله با چالش‌ها و عبور از مشکلات دانست و گفت: بسیاری از دعوا‌های حزبی و سیاسی موجب دلسردی مردم می‌شود؛ همان‌طور که امام خمینی (ره) فرمودند، این دعوا‌های حزبی و سیاسی، دعوایی نیست که برای خدا باشد. 
مروی در بخش پایانی سخنان خود به مقایسه انقلاب اسلامی ایران و انقلاب مصر پرداخت و گفت: در حالی که انقلاب مصر، که تحت رهبری اخوان المسلمین به وقوع پیوست، علی‌رغم تلاش‌های زیاد برای برقراری روابط با بسیاری از کشور‌های مستکبر، به سرعت شکست خورد، انقلاب اسلامی ایران بیش از ۴۰ سال است که با قدرت و استحکام پیش می‌رود. این در حالی است که انقلاب ایران با وجود همه دشمنی‌ها و کارشکنی‌ها همچنان پایدار و موفق باقی مانده است. این موضوع نشان‌دهنده عمق بینش، آگاهی، استقامت و پایداری ملت ایران و انقلاب اسلامی است که همچنان به‌عنوان الگویی الهام‌بخش برای ملت‌ها و جنبش‌های آزادی‌خواه در سراسر جهان مطرح است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->