قناعت؛ ضمانت آرامش و نشاط خانواده راه‌های انس و ارتباط هر چه بیشتر با امام زمان (عج) | محبت خود را با عمل اثبات کنید سفر تولیت آستان قدس رضوی به سرخس (۱۸ بهمن ۱۴۰۳) + فیلم دین‌گریزی برخی از جوانان ربطی به حکومت دینی ندارد مستند «سلوک سیّدِ پارسا» روی آنتن شبکه چهار می‌رود ۱۱۰ مبلغ به بقاع متبرکه سراسر کشور در ایام دهه فجر اعزام شدند دومین اجلاس مجمع خطبای خراسان برگزار شد (۱۷ بهمن ۱۴۰) امامزادگان باید منبع معادشناسی باشند جزئیات ثبت نام عمره ماه مبارک رمضان در استان خراسان رضوی یادی از آیت الله محمدمهدی خالصی | مرد مبارزه با استعمار اختصاص ۳۳۷ میلیارد ریال برای تجهیز چایخانه‌های حرم امام رضا (ع) اسرار کبوتران حرم سلامی که گره گشاست | بررسی توصیه‌ای از امام رئوف(ع) در چهارشنبه‌‌های امام‌رضایی مرحله استانی هفدهمین دوره مسابقات قرآنی «مدهامتان» برگزار می‌شود برنامه رادیویی «گلدسته» صدای مطالبات نوجوانان از مساجد پدر شهیدان داودی به فرزندان شهیدش پیوست آیین پایانی اجلاسیه نماز ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد درگذشت کریم آقاخان رهبر اسماعیلیان جهان + بیوگرافی گرامیداشت پیروزی انقلاب اسلامی با حضور ۵۰۰ نفر از دانشگاهیان کوالالامپور
سرخط خبرها

دین‌گریزی برخی از جوانان ربطی به حکومت دینی ندارد

  • کد خبر: ۳۱۵۰۳۶
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
دین‌گریزی برخی از جوانان ربطی به حکومت دینی ندارد
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه تأکید کرد: دور شدن برخی جوانان از دین را معلول نظام اسلامی ندانیم، ضعف مدیریت، عملکرد مسؤلان و سوء استفاده فرصت‌طلبان، ربطی به حکومت دینی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله محمدجواد فاضل لنکرانی، در مراسم گرامیداشت اعیاد شعبانیه و بزرگداشت ایام الله پیروزی انقلاب اسلامی که با حضور جمعی از اساتید، فضلا و طلاب در مسجد مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) قم برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد بزرگ شعبانیه و دهه مبارک فجر گفت: انقلاب اسلامی تولدیافته از حوزه علمیه و به بیان دیگر مولود دین است، در این دهه فجر مسئولان اجرایی و سران قوا باید گزارش دستاورد‌ها و پیشرفت‌های انقلاب را دهند و آسیب‌ها را نیز بیان کنند، اما مراکز علمی و نخبگان هم باید به مقتضای وظایف علمی و دینی خود مسائل انقلاب را دنبال کنند.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) افزود: همان‌طور که انزال کتب و ارسال رسل عنایت خدا بود، انقلاب اسلامی ایران نیز حقیقتاً یک عنایت خاص خدا بر مردم ایران و بشریت معاصر بود که نیاز به تبیین دارد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه ادامه داد: واقعاً شکل‌گیری این نظام و انقلاب در حد یک معجزه بود؛ با آن شرایطی که رژیم پهلوی داشت اصلاً چنین حادثه‌‎ای غیر قابل تصور بود، اما این قدرت دین بود که مردم را اینچنین پای کار نظام و شکل‌گیری آن قرار داد چرا که دین الهی یک پیوند عمیق با فطرت بشر دارد.

آیت‌الله فاضل لنکرانی گفت: امام راحل از قدرت دین استفاده کرد و فریاد رسای ایشان که توجه آحاد مردم را به خود جلب نمود، این بود که دین در خطر زوال و نابودی است. مردم اولین صدایی که شنیدند همین بود؛ امام راحل فریاد دین را برآورد و این سیل خروشان مردمی برای یک هدف مشترک به میدان آمدند.

وی افزود: با شکل‌گیری انقلاب اسلامی یک بعد از ابعاد مستور دین احیا شد و آن نگاه جامع به دین بود؛ امام راحل مسئله ولایت و حکومت خدا را مطرح کرد، اینکه هیچ موجودی بر بشر ولایت ندارد مگر خداوند یا کسانی که از سوی خدا تعیین شده‌اند، امام راحل (ره)، مردم و نظرات آنان را در امر حکومت سهیم کرد و کلاً یک نوع جدید از حکومت ارائه کردند که اصلاً نظیر ندارد، این کار تنها از یک فقیه بر می‌آید.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) با انتقاد از کسانی که قائل به جدایی دین از سیاست و حکومت هستند، تأکید کرد: کسانی که معتقدند اسلام حکومت ندارد، یک تأمل جدید در قرآن کنند؛ قرآن کریم تأکید بر اقامه دین می‌کند، دو رسالت مهم انبیا یکی تبیین دین و دوم اقامه دین در جامعه بوده است، آنچه تحملش بر مشرکان سنگین بود، این حقیقت اجرای دین و تشکیل حکومت دینی بود نه صرف بیان دین، امام راحل واقعاً این حقیقت را با تشکیل حکومت دینی برای جامعه و بشر امروز آشکار کرد.

وی در پایان گفت: با انقلاب اسلامی، اسلام مجدداً به دنیا ارائه شد، لذا باید انصاف داشت و دور شدن برخی جوانان از دین را معلول نظام اسلامی ندانیم، ضعف مدیریت، عملکرد مسؤلان و سوء استفاده فرصت‌طلبان ربطی به حکومت دینی ندارد. امروز فضای مجازی هیولایی شده که هیچ خانواده‌ای را سالم نمی‌گذارد، لذا نباید این قضاوت نادرست را انجام داد؛ اگر انقلاب اسلامی نبود مگر امروز اثری از مسجد و محراب و قرآن و دین بود؟

منبع: ایکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->