آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات جدید از حادثه اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی (۲۱ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۵۵۰۹
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۵
جزئیات جدید از حادثه اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی (۲۱ بهمن ۱۴۰۳)
رئیس پلیس راهور فراجا گفت: متأسفانه اتوبوس حامل دانش‌آموزان کرمانی در سن فرسودگی و دارای نقص فنی بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار سید تیمور حسینی در خصوص آخرین جزئیات حادثه واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان در کرمان اظهار کرد: متأسفانه شاهد وقوع یک فقره تصادف در محور ماهان به کرمان بودیم که حامل دانش‌آموزان نخبه‌ای بود که برای اردوی دانش‌آموزی از طریق آموزش و پرورش اعزام شده بودند، این دانش‌آموزان در مسیر برگشت به‌ سمت کرمان دچار حادثه شدند و ۶ نفر جان باختند.

وی افزود: اتوبوس حامل این عزیزان، واژگون شده بود و علت حادثه توسط کارشناسان پلیس راه استان و تیم اعزامی پلیس راهور فراجا، به‌ صورت دقیق بررسی شد. تحقیقات اولیه بیانگر این است که این اتوبوس در مسیر برگشت از اردوی تفریحی شهداد به کرمان به‌ علت نقص فنی در سیستم ترمز دچار حادثه و واژگونی شده است. موضوع فرسوده بودن اتوبوس توسط کارشناسان بررسی، تأیید و احراز شده؛ یعنی اتوبوس فوق در سن فرسودگی قرار داشته و با اثبات فرسوده بودن و نقش آن در بروز حادثه، شرکت حمل‌و‌نقل مربوطه به‌ علت قصور به مراجع معرفی می‌شود تا برخورد قانونی در این‌ خصوص صورت گیرد.

سردار حسینی با بیان اینکه بر اساس آخرین ابلاغیه و بخش‌نامه سال ۹۸ درباره تردد اردو‌های دانش‌آموزی و دانشجویی، حتماً باید در استفاده از ناوگان حمل‌ونقل در این‌گونه برنامه‌های اردویی، وسلیه نقلیه فاقد هرگونه ایراد، حائز ایمنی و سلامت کامل باشد، عنوان کرد: متأسفانه اتوبوس حامل دانش‌آموزان کرمانی در سن فرسودگی و دارای نقص فنی بوده است.

رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: از طرفی این اتوبوس در تاریخ ۱۴ دی‌ماه سال جاری با مراجعه به مرکز معاینه فنی استان کرمان، تأییدیه معاینه فنی دریافت کرده و حال باید بررسی کنیم ایراداتی که در سیستم ترمز اتوبوس مذکور بوده مربوط به قبل از دریافت تأییدیه معاینه فنی بوده است یا پس از آن که در زمان حاضر این موضوع نیز توسط کارشناسان پلیس راهور در حال بررسی دقیق است.

وی اضافه کرد: علاوه بر موارد اشاره‌ شده، متأسفانه شرکت تعاونی که این اتوبوس را برای ارائه خدمات و سرویس‌دهی به دانش‌آموزان اعزام کرده، صورت وضعیت مربوطه را که بیانگر سرویس‌دهی به دانش‌آموزان اعزامی به اردو بوده، صادر نکرده است و حتماً قصور این شرکت تعاونی در کمیسیون‌های مربوطه این حادثه نیز مطرح می‌شود.

سردار حسینی بیان کرد: تصادف و حادثه مذکور معلول سلسله اتفاقاتی است که دست به دست هم داده و این حادثه تلخ را رقم زده و حتماً پلیس راهور فراجا با بررسی و کارشناسی دقیق، سهم همه مقصرانی را که به‌ هر شکل با "فعل‌ها" یا "ترک‌ فعل‌هایی" باعث این حادثه شده‌اند، به مراجع مربوطه اعلام می‌کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->