کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد ادامه رشد ورود سرمایه‌گذاران جدید به بازار سرمایه تولید وانت‌بار جدید در خراسان رضوی تأییدیه استاندارد گرفت سهم ۴۷ درصدی بیمه‌های تکمیلی از بازار | جیب مردم، قربانی هزینه‌های درمان
سرخط خبرها

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی: مشکلی در تامین مایحتاج مردم در قالب کالابرگ الکترونیک در استان نداریم + فیلم

  • کد خبر: ۳۱۶۰۹۴
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۱
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی: مشکلی در تامین مایحتاج مردم در قالب کالابرگ الکترونیک در استان نداریم + فیلم
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی از تامین مایحتاج مردم در قالب کالابرگ الکترونیک و تامین سایر اقلام ضروری تا ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴ خبر داد.

مجید جعفری امروز (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) در حاشیه بازدید از میدان‌بار مرکزی سپاد، در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز عنوان کرد: سازمان جهاد کشاورزی به عنوان متولی تأمین اقلام اساسی، پیش‌بینی‌های لازم را در قالب ستاد تنظیم‌بازار استان در حوزه تولید و ذخیره‌سازی اقلامی همچون گوشت قرمز، مرغ و دیگر اقلام اساسی انجام داده است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه تولید از ذخیره‌سازی مهم‌تر بوده، برنامه‌ریزی‌هایی برای حمایت از تولیدکنندگان و همچنین واسطه‌هایی که به امر توزیع اقلام مبادرت دارند، انجام شده است. با این حال، از ذخایر استراتژیک خود غافل نشده‌ایم تا درصورتی‌که اختلالی در نظام تولید پیش آمد، از ذخایر موجود بهره‌مند شویم.

جعفری با اشاره به مسائل مربوط به عرضه و تقاضای سیب‌زمینی طی روزهای اخیر نیز خاطرنشان ساخت: در حوزه تولید این محصول، ما در سطح استان بالغ بر ۳۶۰۰ هکتار سطح زیر کشت با تولید بالای ۱۳۰ هزار تن داریم و این مسئله پیش می‌آید که در برخی فصول سال، دچار اختلال شویم. به هر صورت، سیب‌زمینی یک کالای انباری است و ذخیره‌سازی می‌شود. امسال در حوزه صادرات و در حوزه تولید داخل، مقداری عرضه و تقاضا دچار مشکل شد که پیگیری‌هایی که از طریق حوزه وزارت انجام شد، با واردات سیب‌زمینی که از کشور پاکستان در حال انجام است، موافقت به عمل آمد و ان‌شاءالله امیدوار هستیم طی هفته جاری این سیب‌زمینی‌ها با قیمت متعادل وارد بازار شود.

سرانه تولید سیب‌زمینی در کشور ۵ میلیون تن است

رئیس اتاق اصناف مشهد به تشریح عدم توازن عرضه‌ و‌ تقاضای سیب‌زمینی در بازار تره‌بار مشهد پرداخت.

هادی مخملی نیز طی گفت‌وگویی با شهرآرانیوز، عنوان کرد: نظارت‌های ما هر روز انجام می‌شود و کالاها نسبت‌به قیمت تعیین‌شده و قیمتی که هنگام ورود به میدان اعلام و بارنامه‌ای که ارائه می‌دهند، آن کالایی که در واقع حق‌العمل‌کار می‌شود نسبت‌به وضعیت ورودش و کالای خریداری‌شده نسبت‌به فاکتور ارائه‌شده از طرف صاحبان کالا، مورد نظارت بازرسان اصناف قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: نرخ‌ها از میدان‌بار تا سطح شهر براساس درهم آن، ۱۵ درصد و تک‌چین و دست‌چین نیز ۳۰ درصد تفاوت می‌کند که این، نرخ رسمی است.

مخملی هم به موضوع اختلال قیمت‌ها در بازار سیب‌زمینی مشهد پرداخت و تأکید کرد: اصلاً، اصولاً و اساساً، وضعیت سیب‌زمینی به‌سبب کاهش تولید در سطح کشور است و کاهش تولیدی که وجود دارد، به‌دلیل سرانه تولید کشور است؛ در کشور، ۵ میلیون تن کشت سیب‌زمینی داریم که امسال ۴.۲ تن تولید داشتیم و امیدواریم با واردات سیب‌زمینی در چند روز آینده، ان‌شاءالله بازار تنظیم شود و به صورت نرخ‌های عادلانه در دسترس مردم قرار گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->