تحول در زیارت با نگاه تسهیل‌گرایانه دولت | دولت به‌دنبال آموزش، ترویج و تسهیل زیارت در ابعاد ملی است شهرداری مشهد میزبان نمایش میدانی «میاندار» در دهه ولایت ۱۴۰۴ | روایت هنری از خط مقدم خاموشان دفاع مقدس برنامه‌ریزی مرحله بازگشت زائران حج ۱۴۰۴ از سه فرودگاه عربستان آغاز شد حجاج بیت الله الحرام رمی جمرات سه‌گانه را آغاز کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تسهیل زیارت با نگاه کارشناسی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بین‌المللی مشهد، آیینه تمام‌نمای محبت علوی در دهه ولایت ۱۴۰۴ | اکران گسترده علوی در این ایام زمان اعلام وصول نامه معرفی «مدنی‌زاده» وزیر پیشنهادی اقتصاد مشخص شد خدا در وهم نمی‌گنجد | توحید و عدالت در بیان امیرالمؤمنین (ع) آماده‌سازی صحن‌های حرم امام‌رضا (ع) برای جشن غدیر ۱۴۰۴ + فیلم در برابر خدا ادب به خرج بده! | معنا و مراتب ادب در پیشگاه خداوند چیست؟ «جشن ۱۰ کیلومتری غدیر» در پایتخت با رونمایی از بزرگ‌ترین اثر خوشنویسی ولایی پیام تسلیت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی درگذشت امام جمعه موقت کرمانشاه هنر در مسجد بازتعریف می‌شود | آغاز راهی نو از مشهد ارائه خدمات رایگان مترو مشهد در مناسبات مذهبی خردادماه ۱۴۰۴ | ثبت بیش از ۴۰۰ هزار سفر تبیین و ترویج حجاب با محوریت فعالیت‌های مردمی در پارک‌های مشهد برنامه ویژه ناشنوایان در حرم مطهر امام رضا(ع) چگونه شکل گرفت؟ انتقاد بازیگر سینما و تلویزیون از غفلت سینمای ایران درخصوص پرداختن به مناسبت‌های دینی کتاب «حج در نگاه قرآن» روانه بازار نشر شد | شرح سفر نویسنده به حج در سال ۹۶ برگزاری اولین کمیسیون تخصصی کارگروه ملی زیارت به میزبانی شیراز
سرخط خبرها

الزامات تمدن‌سازی نوین اسلامی از منظر بیانیه گام دوم انقلاب

  • کد خبر: ۳۱۶۵۰۵
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۲
الزامات تمدن‌سازی نوین اسلامی از منظر بیانیه گام دوم انقلاب
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به تشریح الزامات تمدن‌سازی نوین اسلامی از منظر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدمهدی ایمانی‌پور در اولین همایش نخبگان افغانستان که از صبح امروز در پارک فناوری پردیس برگزار شد، برگزاری این همایش را یک حرکت مقدس و رو به جلو دانست و افزود: ایران در دولت سیزدهم و چهاردهم برای تعامل با کشور‌های همسایه اهمیت ویژه‌ای قائل بوده است، چرا که تعامل با کشور‌های همسایه علاوه بر امنیت زایی، جزء وظایف دینی و انسانی است.

وی ادامه داد: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی مسئول اجرایی‌سازی موافقت‌نامه‌های فرهنگی با سایر کشور‌ها است که حوزه‌های فرهنگی شامل حوزه‌های علمی، ورزشی و گردشگری می‌شود، از این رو خود را موظف به توسعه همکاری علمی و فرهنگی با سایر کشور‌ها می‌دانیم.

ایمانی‌پور با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی، یادآور شد: معمار کبیر انقلاب اسلامی، انقلاب اسلامی ایران را محدود به ایران نمی‌دانست و در اندیشه امام در گام اول شکل‌گیری تمدن نوین و جدید اسلامی است و امام راحل این مسیر را دنبال کردند و شکل‌گیری این تمدن نوین اسلامی وظیفه هر مسلمان در عصر حاضر است.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، خاطر نشان کرد: وقتی صحبت از شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی می‌شود، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در ذهن متبادر می‌شود، چرا که در این بیانیه تمرکز بر شکل‌گیری این تمدن دارد.

ایمانی‌پور، الزامات تمدن‌سازی از منظر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را ۷ مورد ذکر کرد و یادآور شد: گسترش عدالت و مبارزه با فساد، معنویت و اخلاق، عزت ملی، اقتصاد درون‌زا و ناظر به ظرفیت‌های کشور، استقلال و آزادی و سبک زندگی از الزامات تمدن‌سازی اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب به شمار می‌رود.

وی با اشاره به اهمیت آزادی و استقلال، گفت: کشور عراق به ظاهر یک کشور مستقل است، ولی برای فروش نفت خود استقلال ندارد؛ چرا که پول‌های حاصل از صادرات نفت خود را به آمریکا می‌دهد و این کشور به صورت قطره‌چکانی این پول‌ها را به کشور عراق باز می‌گرداند.

ایمانی‌پور با تاکید بر هجمه‌های غربی بر خانواده‌ها و سبک زندگی، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب علم را ابزار قدرت می‌دانند و بیش از هر موضوع دیگری به توسعه علمی تاکید دارند.

وی تاکید کرد: اگر امروز ایران در منطقه جزء قدرت‌ها قرار گرفته است، بخش عمده آن ناشی از توسعه علم و فناوری و پژوهش در کشور است، ولی رهبر معظم انقلاب اعلام می‌کنند که هنوز به قله‌های علمی نرسیده‌ایم. از نظر ایشان ما شتاب برای توسعه علمی داریم و باید تلاش شود تا قله‌های علمی را فتح کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->