دریافت ۲۲۴ اثر در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی کتاب سال رضوی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد مقدس برگزار می‌شود آمادگی یادمان‌های دفاع مقدس برای برگزاری اعتکاف رمضان ۱۴۰۳ رونمایی از آثار جدید پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت(ع) آیین نقاره‌زنی حرم رضوی، روایتی ۵۰۰ساله از عشق و ایمان برنامه افزایش ۲برابری پایگاه‌های قرآنی خراسان رضوی در ۲ سال آینده روزی برای تو اینجا چراغی روشن است | در باب راه‌های رونق مسجد همگانی‌سازی تدبر در قرآن کریم ضروری است قرارگاه رسانه‌ای راهیان نور، صدای زائران سرزمین نور می‌شود برنامه‌های اوقاف خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و بهار ۱۴۰۴ | «ضیافت الهی»، «آرامش بهاری» انتخاب حدود یک‌پنجم از مدیران کاروان‌های حج ازطریق آزمون ارتقایی نمایش آثار نقاشی‌خط ۱۰ هنرمند مشهدی در نمایشگاه «نجوایی از آسمان» تأکید امام جمعه مشهد، استاندار خراسان رضوی و تولیت آستان قدس بر ضرورت هم‌افزایی ملی برای رفع مشکلات زائران رضوی آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره فروردین ۱۴۰۴ در خراسان رضوی از فردا (پنجشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۳) در محضر امام رئوف (ع) وفاداری، رکن استحکام خانواده این نیکی واجب است | بازخوانی توصیه‌های امام‌رضا(ع) درباره احترام به پدر و مادر و سپاس از آن‌ها لزوم همکاری مستمر با دانشگاه‌ها برای تولید بیشتر آثار دفاع مقدس
سرخط خبرها

الزامات تمدن‌سازی نوین اسلامی از منظر بیانیه گام دوم انقلاب

  • کد خبر: ۳۱۶۵۰۵
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۲
الزامات تمدن‌سازی نوین اسلامی از منظر بیانیه گام دوم انقلاب
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به تشریح الزامات تمدن‌سازی نوین اسلامی از منظر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدمهدی ایمانی‌پور در اولین همایش نخبگان افغانستان که از صبح امروز در پارک فناوری پردیس برگزار شد، برگزاری این همایش را یک حرکت مقدس و رو به جلو دانست و افزود: ایران در دولت سیزدهم و چهاردهم برای تعامل با کشور‌های همسایه اهمیت ویژه‌ای قائل بوده است، چرا که تعامل با کشور‌های همسایه علاوه بر امنیت زایی، جزء وظایف دینی و انسانی است.

وی ادامه داد: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی مسئول اجرایی‌سازی موافقت‌نامه‌های فرهنگی با سایر کشور‌ها است که حوزه‌های فرهنگی شامل حوزه‌های علمی، ورزشی و گردشگری می‌شود، از این رو خود را موظف به توسعه همکاری علمی و فرهنگی با سایر کشور‌ها می‌دانیم.

ایمانی‌پور با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی، یادآور شد: معمار کبیر انقلاب اسلامی، انقلاب اسلامی ایران را محدود به ایران نمی‌دانست و در اندیشه امام در گام اول شکل‌گیری تمدن نوین و جدید اسلامی است و امام راحل این مسیر را دنبال کردند و شکل‌گیری این تمدن نوین اسلامی وظیفه هر مسلمان در عصر حاضر است.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، خاطر نشان کرد: وقتی صحبت از شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی می‌شود، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در ذهن متبادر می‌شود، چرا که در این بیانیه تمرکز بر شکل‌گیری این تمدن دارد.

ایمانی‌پور، الزامات تمدن‌سازی از منظر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را ۷ مورد ذکر کرد و یادآور شد: گسترش عدالت و مبارزه با فساد، معنویت و اخلاق، عزت ملی، اقتصاد درون‌زا و ناظر به ظرفیت‌های کشور، استقلال و آزادی و سبک زندگی از الزامات تمدن‌سازی اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب به شمار می‌رود.

وی با اشاره به اهمیت آزادی و استقلال، گفت: کشور عراق به ظاهر یک کشور مستقل است، ولی برای فروش نفت خود استقلال ندارد؛ چرا که پول‌های حاصل از صادرات نفت خود را به آمریکا می‌دهد و این کشور به صورت قطره‌چکانی این پول‌ها را به کشور عراق باز می‌گرداند.

ایمانی‌پور با تاکید بر هجمه‌های غربی بر خانواده‌ها و سبک زندگی، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب علم را ابزار قدرت می‌دانند و بیش از هر موضوع دیگری به توسعه علمی تاکید دارند.

وی تاکید کرد: اگر امروز ایران در منطقه جزء قدرت‌ها قرار گرفته است، بخش عمده آن ناشی از توسعه علم و فناوری و پژوهش در کشور است، ولی رهبر معظم انقلاب اعلام می‌کنند که هنوز به قله‌های علمی نرسیده‌ایم. از نظر ایشان ما شتاب برای توسعه علمی داریم و باید تلاش شود تا قله‌های علمی را فتح کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->