آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره فروردین ۱۴۰۴ در خراسان رضوی از فردا (پنجشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۳) در محضر امام رئوف (ع) وفاداری، رکن استحکام خانواده این نیکی واجب است | بازخوانی توصیه‌های امام‌رضا(ع) درباره احترام به پدر و مادر و سپاس از آن‌ها لزوم همکاری مستمر با دانشگاه‌ها برای تولید بیشتر آثار دفاع مقدس تشکیل پایگاه قرآنی با محوریت مساجد رونمایی از کتاب «عبقات الأنوار» اثر علامه میرحامد حسین هندی انتشار فراخوان مقالات علمی با موضوع مسجد تراز جامعه اسلامی شرایط ثبت‌نام عمره در ماه رمضان و ایام پایانی سال ۱۴۰۳ روزشمار دهه تکریم و تعظیم مساجد با شعار «مسجد برقرار، تجلی‌گاه قرآن» چهارمین جشنواره امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی برگزیدگان خود را شناخت دستاوردهای ایران را با جهاد تبیین به جهانیان معرفی کنیم جزئیات رؤیت هلال ماه رمضان ۱۴۰۳ آیت‌الله مستجابی، از علمای مشهور اصفهان، درگذشت فعالیت هم‌زمان ۲۰۰ گیت تردد در مرز خسروی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ معاون عتبات سازمان حج: زمینه ثبت‌نام حج در نیمه دوم ماه رمضان فراهم می‌شود کنفرانس «امت واحد، سرنوشت مشترک» برگزار می‌شود طرح زندگی با آیه‌ها نیازمند تقویت کار جمعی است مجموعه ۵ جلدی «ماجرا‌های جنگل بلوط» ویژه کودکان روانه بازار شد
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: امنیت مهم‌ترین نیاز هر انسان است

  • کد خبر: ۳۱۶۷۶۳
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۹
تولیت آستان قدس رضوی: امنیت مهم‌ترین نیاز هر انسان است
تولیت آستان قدس رضوی امنیت را مهم‌ترین نیاز هر انسان دانست و گفت: همه نیاز‌های دیگر در پرتو امنیت تأمین و حاصل می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی با حضور در همایش سالیانه فرماندهان و مدیران فرماندهی انتظامی استان خراسان رضوی، در ابتدا به بیان حدیثی از امیرالمومنین(ع) در فلسفه تشکیل حکومت اسلامی پرداخت که می‌فرماید «خدایا تو مى‌دانى که جنگ و درگیرى ما براى به‌دست‌آوردن قدرت و حکومت و دنیا و ثروت نبود، بلکه مى‌خواستیم نشانه‌هاى حق و دین تو را به جایگاه خویش بازگردانیم و در سرزمین‌هاى تو اصلاح را ظاهر کنیم تا بندگان ستمدیده‌ات در امن و امان زندگى کنند و قوانین و مقررّات فراموش‌شده تو بار دیگر اجرا گردد».

وی به اهمیت امنیت اشاره کرد و گفت: امنیت مهم ترین نیاز هر انسان است و همه نیاز‌های دیگر در پرتو امنیت تامین و حاصل می‌شود. هر کار مثبتی که صورت بگیرد در پرتو امنیت است؛ فعالیت‌های اقتصادی، فرهنگی، عبادی و زیارتی انجام همه این اشتغالات در گرو امنیت است.

تولیت آستان قدس رضوی اشاره کرد: امنیت آنقدر اهمیت دارد که خداوند در سوره قریش مردم را دعوت می‌کند که خدا را بپرستید به جهت امنیتی که برایتان برقرار کرده است.

وی تاکید کرد: همیشه ایجاد ناامنی یکی از کار‌هایی است که دشمنان برای برهم زدن جریان حق انجام می‌دهند و در تاریخ داریم یکی از برنامه‌های مستمر معاویه ایجاد ناامنی در بلاد تحت حکومت علی علیه السلام بود تا مردم خسته شوند و از حکومت امیرالمومنین(ع) ناامید شوند، چون امنیت بالاترین خواسته و نیاز هر انسانی است.

حجت الاسلام مروی با قدردانی از زحمات سازمان انتظامی عنوان نمود: فرمانده انتظامی که کارش ایجاد امنیت در شهرهاست کاری بسیار ارزشمند دارد و کارکنان خدوم این سازمان نباید کارشان را کوچک ببیند و مخصوصا باید به جهات معنوی این ماموریت نگاه ویژه داشته باشند مخصوصا در خراسان رضوی و مشهد مقدس که سالیانه میلیون‌ها زائر که مشرف می‌شوند در پرتو امنیتی است که فرمانده انتظامی خراسان رضوی برقرار کرده است.

وی کارکنان انتظامی را به دقت در کار و ماموریت دعوت نمود و گفت:خدا در قرآن می‌فرماید: مسئولیت‌ها را به اهلش بسپارید یعنی کسانی که لیاقت و شایستگی دارند و همچنین خداوند فرموده «اگر حکم می‌کنید با عدل و عدالت حکم کنید.

حجت الاسلام مروی تاکید کرد: باید توجه داشته باشیم حکم کردن فقط مخصوص قاضی نیست گزارشی که ماموران انتظامی تهیه می‌کنند منشا حکم قاضی است لذا باید در تهیه گزارش‌ها دقت و توجه بیشتری معطوف داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->