تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ اتوبوس‌های حرم امام حسین در مسیر‌های مختلف + ساعت حرکت یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع)
سرخط خبرها

نمایش آثار نقاشی‌خط ۱۰ هنرمند مشهدی در نمایشگاه «نجوایی از آسمان»

  • کد خبر: ۳۱۷۶۱۵
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰
نمایش آثار نقاشی‌خط ۱۰ هنرمند مشهدی در نمایشگاه «نجوایی از آسمان»
به همت معاونت موزه‌ها و گنجینه‌های فرهنگی آستان قدس رضوی، نمایشگاه گروهی نقاشی خط «نجوایی از آسمان» با محوریت نمایش آثار نقاشی‌خط منتخب از ۱۰ هنرمند مشهدی در نگارخانه موزه حرم مطهر رضوی، برپا شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم افتتاحیه این نمایشگاه به مناسبت ماه پربرکت شعبان با حضور مهدی قیصری‌نیک، معاون موزه‌ها و گنجینه‌های فرهنگی سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی و جمعی از مدیران و کارشناسان این آستان مقدس، هنرمندان و علاقه‌مندان، چهارشنبه، یکم اسفندماه ۱۴۰۳، در نگارخانه موزه مرکزی حرم مطهر حضرت رضا (ع) برگزار شد.

زهره امانی، هنرمند رشته نقش برجسته که در حوزه نقاشی‌خط نیز فعالیت می‌کند و منتخبی از آثارش در نمایشگاه نجوایی از آسمان به نمایش درآمده است، در‌خصوص این نمایشگاه اظهار کرد: ۳۰ تابلوی نقاشی‌خط در ابعاد مختلف، در نمایشگاه حاضر قابل مشاهده است.

وی ادامه داد: آثاری با تکنیک‌های «حروف برجسته»، «میکس مدیا»، «اکریلیک و ورق طلا»، «ترکیب مواد روی بوم»، «مرکب، ورق طلا»، «دکوپاژ حروف روی ورق طلا» و...، از هانیه رأفتی، مهدیه توکلی‌فرد، هانیه برزگر، حیدر بصیری، صابر بکاییان، سید احمد حسینی ابریشمی، عاطفه خسروی، فاطمه صادقی، سپیده خرسندی و زهره امانی، در این نمایشگاه نقاشی‌خط به چشم می‌خورد.

امانی بیان کرد: هنر نقاشی‌خط به هنرمند این امکان را می‌دهد تا از قالب خط خارج شده و آن را با رنگ و فرم تلفیق کرده و خلاقیت خود را در اثرش نشان دهد.

وی افزود: در برخی از این آثار علاوه بر وجود ترکیب رنگ و فرم، معانی که در ذهن هنرمند وجود داشته، منعکس شده است. به‌طور مثال، در خلق این آثار از شعر‌های شاعرانی همچون حافظ، مولانا و همچنین مضامین معنوی، استفاده شده است.

این بانوی هنرمند با اشاره به اینکه اغلب آثار نمایشگاه در سال‌های اخیر کشیده شده و تعدادی از آثار نیز به‌مناسبت نیمه شعبان به تازگی خلق شده است، گفت: اولین بار است که آثار من و دیگر دوستان هنرمندم در نگارخانه موزه حرم مطهر رضوی به نمایش درآمده است که این موضوع، مایه افتخار و خرسندی‌ام است.

وی درباره اهمیت برگزاری نمایشگاه در نگارخانه موزه رضوی نیز بیان کرد: از یک سو، فضای معنوی خاصی در این مکان حاکم است و ما هر روز برای حضور در نمایشگاه، توفیق زیارت حرم مطهر نیز نصیب‌مان می‌شود و از سوی دیگر در این نگارخانه، آثارمان در معرض دید طیف گسترده‌تری از مخاطبان یعنی زائران داخلی و خارجی، قرار می‌گیرد.

گفتنی است، نمایشگاه گروهی نقاشی‌خط نجوایی از آسمان تا هفتم اسفندماه ۱۴۰۳، در ساعات ۹ تا ۱۷، در محل نگارخانه موزه رضوی واقع در صحن کوثر بارگاه ملکوتی امام هشتم (ع)، پذیرای زائران و مجاوران هنردوست است.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->