انفجار مهیب در رشت با دست‌کم ۱۳ مصدوم + فیلم و جزئیات (۲۹ تیر ۱۴۰۴) قتل وکیل دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه تهران قاتل بازار میوه تره‌بار تهران قبل از فرار به ترکیه در دام قانون افتاد ابتلای ۱.۴ میلیون ایرانی به بیماری صرع | میگرن شایع‌ترین نوع سردرد هشدار جدی سازمان غذا و دارو درباره ظروف تفلون بازسازی شده هشدار یک مهندس درباره حوادث ناشی از تغییرات غیرمجاز توسط مالکان ساختمان در مشهد همدستی زن خیانتکار با دو جوان برای قتل شوهر تزریق داروی بیهوشی به دختر بیمار برای سرقت گوشواره وقوع آتش سوزی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۹ تیر ۱۴۰۴) راهکارهایی برای صرفه‌جویی در مصرف کولرهای گازی در روزهای داغ تابستان | سرما در گرما وزیر آموزش و پرورش: راه شهیدان باید در زندگی ما متجلی شود ورود بیش از ۴ هزار و ۴۰۰ معلم تازه‌نفس به مدارس خراسان رضوی در سال تحصیلی ۰۵-۱۴۰۴ خودرو‌های عازم اربعین با ۸۰ درصد تخفیف بیمه می‌شوند احیای تالاب بندعلیخان در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست هر ۷دقیقه یک ایرانی مبتلا به آلزایمر می‌شود تدوین طرح جامع و ملی مدیریت قاچاق حیات وحش در کشور (۲۹ تیر ۱۴۰۴) نجات ایران با آب وارداتی؟ | سناریوی رفع بحران تا ۱۴۰۹ چه اشتباهاتی در تابستان به پوست آسیب می‌زند؟ آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پیگیری حقوق داوطلبان سمپاد اعلام آمادگی کرد | صدای مردم، لبیک مسئولان پرونده شهید هدایت‌الله دیده‌بان برای دستگیری ضارب سوم همچنان باز است زنگ خطر تابستانی برای دستگاه گوارش زندان، پایان بازی سارقان خشن گیم نت‌ها کشف ۱۶ میلیون لیتر سوخت قاچاق از کارت‌های مهاجر (۲۹ تیر ۱۴۰۴) نحوه صحیح برخورد با کودکان و نوجوانان در دوران پساجنگ | آیا آگاهی‌بخشی سیاسی به کودک ضرورت دارد؟ واریز حقوق تیرماه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و مستمری‌بگیران آغاز شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | بازنشستگان حساب خود را چک کنند بیمارستان ام‌البنین(س)، قطب سلامت مادران و نوزادان در شرق کشور، ICU ندارد! بازنشستگان برای هزینه‌های روزمره خود به دنبال وام و تسهیلات بانکی هستند تأمین‌اجتماعی برای ایفای تعهدات خود به بازنشستگان و کارگران، باید منابع حق‌بیمه را به‌موقع دریافت کند آیا ارتقای درجه شغلی بر حقوق و مستمری بازنشستگی کارگران تأمین‌اجتماعی تاثیر دارد؟
سرخط خبرها

رصد عملکرد خودروهای امدادی در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۰۴۴۲
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۳
رصد عملکرد خودروهای امدادی در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴
معاون عملیات پلیس راهور فراجا از آغاز طرح تشدید نظارت بر عملکرد امداد خودروها در آستانه نوروز ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمدباقر سلیمی با اشاره به پیش‌بینی افزایش حجم ترددها و سفرهای درون‌ و برون‌شهری در تعطیلات نوروز، افزود: یکی از اقدامات مهم در قالب طرح نوروزی پلیس، نظارت دقیق بر خودروهای امدادی و بخش‌هایی است که خدمات امدادی را به وسایل نقلیه ارائه می‌کنند.

به گفته وی، این نظارت شامل یدک‌کش‌ و  خودروهای خدمات و تعمیراتی در معابر شهری و جاده‌های بین شهری است.

وی افزود: در نشستی که با حضور رئیس پلیس راهور فراجا، نمایندگان دستگاه‌های امدادی، شرکت‌های خودروساز و بخش‌های امدادی این شرکت‌ها برگزار شد، تصمیمات مهمی برای ارتقای کیفیت خدمات امدادی اتخاذ شد.

سردار سلیمی افزود: یکی از این مصوبات، تشدید نظارت بر عملکرد خودروهای امدادی است که به شکل دستورالعمل به سراسر کشور ابلاغ و اجرای آن از ۱۰ اسفندماه آغاز شده است.

معاون عملیات پلیس راهور فراجا گفت:  در گام نخست، شناسایی خودروهای امدادی فعال در شهرها و جاده‌ها به واحدهای پلیس راهنمایی و رانندگی در شهرها و پلیس راه واگذار شد.

وی اظهار کرد: همچنین، سازمان‌ها و شرکت‌هایی که خدمات امدادی ارائه می‌دهند و مجوزهای لازم را دریافت کرده‌اند، ملزم به ارائه اطلاعات کامل خودروهای مجاز امدادی خود هستند، این اطلاعات در حال جمع‌بندی است و آمار دقیق آن‌ها به زودی اعلام خواهد شد.

وی ادامه داد: پس از پایان مرحله شناسایی، کنترل دقیق و برخورد با خودروهای امداد و یدک‌کش‌های فاقد مجوز آغاز خواهد شد.

به گفته سردار سلیمی، این اقدام با هدف ارتقای سطح کیفی خدمات، کاهش تخلفات و مقابله با مواردی نظیر خیانت در امانت انجام می‌شود که گاهی گزارش‌هایی در این خصوص به پلیس و سایر مراجع می‌رسد.

وی با اشاره به اقدامات رسانه‌ای انجام شده در هفته اول اجرای طرح، گفت: اطلاع‌رسانی به منظور آگاهی‌بخشی عمومی ادامه دارد، این اطلاع‌رسانی برای جلب توجه مسافران نوروزی به استفاده از خدمات خودروهای امدادی مجاز و اعتماد به شرکت‌های معتبر صورت می‌گیرد.

معاون عملیات پلیس راهور فراجا از هموطنان خواست که تنها از خدمات خودروهای امداد دارای مجوز استفاده کنند و هرگونه تخلف یا سوءاستفاده را به پلیس گزارش دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->