آخرین وضعیت جاده‌های خراسان رضوی | مه‌آلودگی و بارش باران در برخی محورها (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) تاریخ واریز حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ مستمری‌بگیران و بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بانک رفاه کارگران و سایر بانک‌ها + جدول درباره ضرورت توجه به قوانین موتورسواری | مانور مرگ روی دوچرخ! آموزش بی کیفیت؛ دانش آموز کم سواد میزان پرداختی دهک‌ها برای بیمه سلامت اعلام شد ۴۱ بیمار جدید مبتلا به هموفیلی در خراسان رضوی شناسایی شدند (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) برنامه‌های ویژه هفته معلم در سراسر کشور اعلام شد بازدید از محوطه‌های تاریخی و موزه‌ها جمعه (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) رایگان شد ایران در آستانه سالخوردگی زودرس اعضای بدن ۱۶۵ بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۸۲۶ فرد نیازمند به عضو پیوند شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| قوه قضائیه: حکم اعدام تتلو صادر شده است | هنوز قطعیت آن اعلام نشده است توقیف خودرو‌های متخلف در پارکینگ‌های شخصی دستمزد مقطوع مبنای کسر حق بیمه مشاغل صنوف در سال ۱۴۰۴ اعلام شد معاون آموزش ابتدایی: در اجرای طرح «حامی»، هیچ هزینه‌ای نباید از خانواده‌ها دریافت شود سخنگوی قوه‌قضائیه: حکم پرونده چای دبش در حال اجرا است | ایران به هیچ قدرتی باج نمی‌دهد + فیلم افزایش ۲۹ درصدی اختلالات خلقی در روز‌های آلوده هشدار به بیماران قلبی | مراقب گرمای شب‌ها باشید رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری: امیدواریم در اردیبهشت‌ماه شاهد افزایش حقوق و صدور احکام جدید برای بازنشستگان باشیم آدم ربایی اتباع بیگانه غیرمجاز در مشهد پیش‌بینی بارش برف و باران بهاری در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر طی امروز و فردا (۲۷ و ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) احکام جدید حقوق بازنشستگان کشوری به همراه متناسب‌سازی صادر می‌شود آغاز سفر‌های کیش برای بازنشستگان کشوری از اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ با خواص بی‌نظیر کرفس آشنا شوید جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول افزایش حقوق به همراه متناسب‌سازی اگر دیسک کمر دارید، این کارها را هرگز انجام ندهید نمک‌های ممنوعه را بشناسید گردوخاک، ۸۲ نفر را در شوش راهی بیمارستان کرد (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) مدارس کدام استان‌ها فردا (چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ در هوای آلوده چه غذاهایی باید مصرف کنیم؟ آماده‌باش مدیریت بحران خراسان رضوی درپی رگبار باران و طوفان در سطح استان | تاکنون حادثه جدی گزارش نشده است (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) طوفان شدید مشهد ۱۷ حادثه را در پی داشت (۲۶ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رصد عملکرد خودروهای امدادی در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۰۴۴۲
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۳
رصد عملکرد خودروهای امدادی در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴
معاون عملیات پلیس راهور فراجا از آغاز طرح تشدید نظارت بر عملکرد امداد خودروها در آستانه نوروز ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمدباقر سلیمی با اشاره به پیش‌بینی افزایش حجم ترددها و سفرهای درون‌ و برون‌شهری در تعطیلات نوروز، افزود: یکی از اقدامات مهم در قالب طرح نوروزی پلیس، نظارت دقیق بر خودروهای امدادی و بخش‌هایی است که خدمات امدادی را به وسایل نقلیه ارائه می‌کنند.

به گفته وی، این نظارت شامل یدک‌کش‌ و  خودروهای خدمات و تعمیراتی در معابر شهری و جاده‌های بین شهری است.

وی افزود: در نشستی که با حضور رئیس پلیس راهور فراجا، نمایندگان دستگاه‌های امدادی، شرکت‌های خودروساز و بخش‌های امدادی این شرکت‌ها برگزار شد، تصمیمات مهمی برای ارتقای کیفیت خدمات امدادی اتخاذ شد.

سردار سلیمی افزود: یکی از این مصوبات، تشدید نظارت بر عملکرد خودروهای امدادی است که به شکل دستورالعمل به سراسر کشور ابلاغ و اجرای آن از ۱۰ اسفندماه آغاز شده است.

معاون عملیات پلیس راهور فراجا گفت:  در گام نخست، شناسایی خودروهای امدادی فعال در شهرها و جاده‌ها به واحدهای پلیس راهنمایی و رانندگی در شهرها و پلیس راه واگذار شد.

وی اظهار کرد: همچنین، سازمان‌ها و شرکت‌هایی که خدمات امدادی ارائه می‌دهند و مجوزهای لازم را دریافت کرده‌اند، ملزم به ارائه اطلاعات کامل خودروهای مجاز امدادی خود هستند، این اطلاعات در حال جمع‌بندی است و آمار دقیق آن‌ها به زودی اعلام خواهد شد.

وی ادامه داد: پس از پایان مرحله شناسایی، کنترل دقیق و برخورد با خودروهای امداد و یدک‌کش‌های فاقد مجوز آغاز خواهد شد.

به گفته سردار سلیمی، این اقدام با هدف ارتقای سطح کیفی خدمات، کاهش تخلفات و مقابله با مواردی نظیر خیانت در امانت انجام می‌شود که گاهی گزارش‌هایی در این خصوص به پلیس و سایر مراجع می‌رسد.

وی با اشاره به اقدامات رسانه‌ای انجام شده در هفته اول اجرای طرح، گفت: اطلاع‌رسانی به منظور آگاهی‌بخشی عمومی ادامه دارد، این اطلاع‌رسانی برای جلب توجه مسافران نوروزی به استفاده از خدمات خودروهای امدادی مجاز و اعتماد به شرکت‌های معتبر صورت می‌گیرد.

معاون عملیات پلیس راهور فراجا از هموطنان خواست که تنها از خدمات خودروهای امداد دارای مجوز استفاده کنند و هرگونه تخلف یا سوءاستفاده را به پلیس گزارش دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->