توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴) افزایش ۱۹ درصدی مصدومین ناشی از سگ گزیدگی در مازندران کشف گسترده گونه‌های جانوری قاچاق در عملیات اخیر یگان محیط زیست تهران (۶ مرداد ۱۴۰۴) کشف بیش از ۱۰۰ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در نیکشهر تورهای گردشگری صنعتی فریمان، گامی مهم در توسعه اقتصادی خراسان رضوی لزوم تغییر قوانین مشاغل سخت و زیان‌آور و تأکید بر حفظ حقوق کارگران آیا سن بازنشستگی تأمین اجتماعی افزایش یافته است؟ مشهد در محاصره کانون‌های گرد و غبار ۶۵۰ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کردند وزیر آموزش و پرورش: باید از ظرفیت‌های مردمی برای محرومیت‌زدایی از آموزش استفاده شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ مرداد ۱۴۰۴) | دمای بالای ۴۰ درجه در نواحی گرم‌سیر صابون یا مایع دستشویی کدام بهتر است؟
سرخط خبرها

تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور

  • کد خبر: ۳۲۵۹۵۱
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۱
تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور
معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور گفت: در کشور روزانه ۵۵ هزار تن زباله تولید می‌شود که ۱۵ درصد آن یعنی ۹۷۰۰ تن، زباله خشک است.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود نصرتی معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در پایان جلسه مشترک شورای عالی استان‌ها و وزارت کشور که با حضور اسکندر مومنی وزیر کشور برگزار شد، گفت: امروز جلسه‌ای با حضور مقام عالی وزارت برگزار شد که در آن، هم اطلاع‌رسانی نسبت به عملکرد سال ۱۴۰۳ صورت گرفت و هم زمینه‌هایی که برای اقدامات سال ۱۴۰۴ در حوزه مدیریت شهری و روستایی کشور مهیا شده، بررسی شد.

وی افزود: تمام مقدمات مورد نیاز برای تأمین مالی و مصوباتی که باید از دولت و مجلس گرفته می‌شد، با مشارکت، همدلی و وفاق در سال گذشته انجام شده و امروز بستر مناسبی برای فعالیت فراهم شده است.

نصرتی ادامه داد: قرار شد آیین‌نامه سرمایه‌گذاری مرتبط با حوزه مدیریت شهری و روستایی با مشارکت شهرداری‌های کشور بازنگری و در هیات وزیران تصویب شود؛ چرا که امسال با عنوان سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی گفت: وزیر کشور نیز در این جلسه تأکید کرد که اتحاد و همدلی برای جذب سرمایه‌گذار، فراخوان‌ها، تسریع صدور مجوز‌ها و نظارت مستمر شورا‌ها باید در اولویت قرار گیرد.

معاون عمرانی وزیر کشور تصریح کرد: با همکاری استانداری‌ها، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها باید فضای امنی برای حضور سرمایه‌گذار ایجاد شود؛ سرمایه‌گذار، چه داخلی چه خارجی، باهوش و البته محافظه کار است و ما باید شرایط اطمینان‌بخشی فراهم کنیم.

نصرتی با اشاره به امضای تفاهم‌نامه RDF با شهرداری ۲۲ شهر کشور، گفت: در کشور روزانه ۵۵ هزار تن زباله تولید می‌شود که ۱۵ درصد آن یعنی ۹۷۰۰ تن، زباله خشک است. این حجم از زباله در کشور‌های دیگر به‌عنوان ثروت و سوخت جایگزین استفاده می‌شود.

وی افزود: با برنامه‌ریزی پنج‌ماهه در دولت و مجلس و موافقت رئیس‌جمهور، ۱۸ تفاهم‌نامه در ۲۲ شهر به امضا رسید که هدف آن استفاده از زباله خشک به‌عنوان سوخت جایگزین گاز در کارخانه‌های سیمان است.

معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور خاطرنشان کرد: با اجرای کامل این پروژه‌ها، روزانه ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار مترمکعب صرفه‌جویی گاز خواهیم داشت و این عدد از نظر اقتصادی و ارزی برای شهرداری‌ها بسیار ارزشمند است.

نصرتی گفت: اولین تفاهم‌نامه با شهرداری کرمانشاه منعقد شده و در پایان اردیبهشت با حضور رئیس‌جمهور، فاز آزمایشی این طرح افتتاح خواهد شد.

وی تأکید کرد: در تمام شهر‌ها و روستا‌های کشور فرصت‌هایی از این دست وجود دارد که می‌توان با مدیریت صحیح، آنها را از تهدید به فرصت اقتصادی تبدیل کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->