پیشینه ترمیم بنای مسجد جامع گوهرشاد به بهانه تعمیر گلدسته‌های آن | تاریخ ۶۰۰‌ساله مرمت در میراث گوهرشاد‌بیگم هدیه‌ای به نام مهربانی پناه بی‌پناهان بود | یادی از عباس تربتی، معروف به حاج آخوند، واعظ و عارف مدفون در حرم مطهر رضوی امامی که مشهد را پایتخت علم و زیارت کرد همراهی اهل بیت(ع)، خوشبختی حقیقی | بررسی معیار خوشبختی در فرازهایی از زیارت جامعه کبیره تولیت آستان قدس رضوی: معماری مشهد باید امام‌رضایی باشد | ضرورت فضاسازی متفاوت، مفهومی و زیارت‌محور تولیت آستان قدس رضوی: پرستاران، ادامه‌دهندگان راه حضرت زینب(س) در دفاع از کرامت و سلامت انسانی هستند ویدئو | جشن تکلیف دختران ۹ کشور اسلامی در حرم مطهر امام رضا (ع) بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران مشهد میزبان برگزاری جشنواره امامت و مهدویت خواهد بود برنامه «مهمان مهر» میزبان ۶۰۰۰ دانشجو از سراسر کشور در حرم حضرت معصومه(س)
سرخط خبرها

امام‌رضا(ع)، میزبان سفره افطار ۲ هزار دانش‌آموز روزه‌دار مشهدی

  • کد خبر: ۳۲۱۱۰۸
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹
امام‌رضا(ع)، میزبان سفره افطار ۲ هزار دانش‌آموز روزه‌دار مشهدی
مدیر امور مجاورین بنیاد کرامت رضوی گفت: در یک روز معنوی و پربرکت، دو هزار دانش‌آموز دختر در مشهد با حضور در حسینیه حضرت علی‌اصغر(ع)، روزه خود را با غذای متبرک امام‌رضا(ع) افطار کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، در یک روز معنوی و پرخیر و برکت، دو هزار دانش‌آموز دختر رده سنی ۹ تا ۱۳ سال با حضور در حسینیه حضرت علی اصغر (ع)، روزه خود را با غذای متبرک امام رضا (ع) افطار کردند.

هادی غلامی، مدیر امور مجاورین بنیاد کرامت رضوی، در توضیحات بیشتر این برنامه گفت: ماه رمضان فرصتی است برای تقویت روحیه معنوی و نزدیک‌تر شدن به آموزه‌های دینی، و بنیاد کرامت رضوی با اجرای چنین طرح‌هایی این فرصت را برای نوجوانان فراهم کرده است. یکی از این طرح‌ها، «چهارشنبه‌های امام رضایی» است که در سطح مدارس شهر مشهد اجرا می‌شود و در این ماه مبارک به وعده افطار تبدیل شده است.

وی افزود: این مراسم با برگزاری برنامه‌های معنوی و مداحی به یاد امام رضا (ع) آغاز شد. کارشناسان مذهبی احکام و مسائل مربوط به روزه‌داری را برای دانش‌آموزان تشریح کردند و در ادامه، نماز جماعت مغرب و عشا نیز برگزار شد. پس از این برنامه‌ها، همه روزه‌داران با شوق و اشتیاق مهمان سفره کرامت امام رضا (ع) شدند و از غذا‌های متبرک حضرت بهره‌مند گردیدند.

مدیر امور مجاورین بنیاد کرامت رضوی بیان داشت: این رویداد نه تنها فرصتی برای افطار بلکه فضایی برای یادگیری و تقویت ارتباط با معارف دینی بود که به یقین در ذهن و دل نوجوانان ثبت خواهد شد.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->