دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود آزادی ۱۵۰۰ زندانی خراسان رضوی به مناسبت سالروز میلاد پیامبراسلام(ص) | آغاز پویش «به عشق پیامبر(ص) می‌بخشم» + فیلم نماز باران در حرم مطهر امام‌رضا(ع) اقامه شد هجرت تاریخی حضرت معصومه(س) به قم و پیام‌های ماندگار آن برای جهان اسلام خراسان رضوی، پیشگام در بهره‌برداری از انرژی خورشیدی و طرح‌های نوین آبیاری با سرمایه وقف رشد فکری و ایجاد نشاط اجتماعی به سبک پیامبر مهربانی | بررسی جلوه‌ها و آثار مشورت در سیره پیامبر ختمی‌مرتبت(ص) تجلیل از واقفان و خیران خراسان رضوی در همایش استانی «یاوران وقف» | وقف ۱۳۰ میلیارد تومانی توسط بانوی مشهدی احیای سنت وقف، راهکار تحقق باقیات‌صالحات و خدمت به جامعه است + فیلم خطبه‌خوانی خادمان حرم فاطمی در آستانه ۲۳ ربیع‌الاول + فیلم هفدهمین دوره آزمون کتبی ترنم وحی برگزار شد درخواست وزارت فرهنگ برای تدوین آیین‌نامه‌ حمایت از آثار منتخب قرآنی مشهد میزبان برگزاری همایش بازخوانی «علامه فرزانه» + جزئیات محله طرق و تنها شهید ترورش | بازخوانی زندگی سید جعفر سعادتخواه پژوهش جدید در مطالعات اندیشه امت واحده اسلامی در آستانه انتشار نخستین نشست تخصصی بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص شهدای جنگ ۱۲ روزه برگزار شد اعزام سالانه ۱۴ هزار مبلغ از قم در مناسبت‌های تبلیغی
سرخط خبرها

رئیس بنیاد شهید: کنگره ملی تکریم ۶۵ هزار خانواده شهدا امروز ۲۲ اسفند برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۳۲۱۶۱۰
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۸
رئیس بنیاد شهید: کنگره ملی تکریم ۶۵ هزار خانواده شهدا امروز ۲۲ اسفند برگزار می‌شود
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از برگزاری کنگره ملی تکریم ۶۵ هزار خانواده شهدا با سخنرانی رئیس جمهور امروز (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید اوحدی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، بیان کرد: امسال بنیاد شهید بحمدالله خیلی پر و پیمان وارد شد و یک هفته را به عنوان هفته شهید نامگذاری کردیم. دو روز گذشته تجلیل و تکریم از خانواده‌های ۱۴ هزار شهید جامعه کارگری با همکاری وزارت کار انجام شد. تکریم و تجلیل از خانواده‌های ۳۶ هزار شهید دانش آموز در وزارت آموزش و پرورش برگزار شد. تکریم از خانواده شهدای سلامت در وزارت بهداشت برگزار شد.

وی در ادامه اظهار کرد: امروز کنگره عظیم ملی تکریم خانواده‌های شهدا با حضور بیش از ۶۵ هزار خانواده شهدا در سراسر کشور برگزار می‌شود. سخنران آقای رئیس جمهور است. تمام کشور در زمان سخنرانی به شکل برخط حضور دارند. فردا پنجشنبه نیز تجلیل از نخبگان جامعه ایثارگری انجام می‌شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، تصریح کرد: فردا تفاهم نامه حمایت از نخبگان جامعه ایثارگری با حضور معاون رئیس جمهور برگزار می‌شود. آخرین برنامه ما روز شنبه است که رونمایی از هزار و ۱۰۰ اثر هنری با حضور ریاست مجلس است.

اوحدی در ادامه تصریح کرد: در خصوص مسکن باید بگویم اولین تفاهم نامه‌ای که در بنیاد شهید امضاء شد با وزیر راه و شهرسازی بود. هفته گذشته مجدد جلسه‌ای گذاشتیم که رصدی داشته باشیم بر آنچه اجرایی شده است. تا به امروز که در روز شهید هستیم، در ۹ سفر استانی ۳۰ هزار قطعه زمین واگذار شده است. به دنبال این هستیم تا تعاونی این عزیزان تشکیل شود. کارگروهی نظارتی بر روی آن نظارت داشته باشد. در حوزه مسکن باید بگویم که زیبنده نظام نیست که هنوز خیلی عقب هستیم.

وی در ادامه اظهار کرد: آن شهیدی که به مقام شهادت رسید و بیش از ۳ هزار روستا و هزاران کیلومتر مربع از خاک ما را آزاد کرد. جانبازی که پاره تن خود را داد تا خانه‌های مردم را آزاد کند. آزاده‌ای که در بهترین دوره سنی اسیر شد، متاسفانه امروز یک وجب مالکیت برای خود ندارند. همسر شهیدی که بعد از شهادت همسر خود هم برای فرزند خود پدر بود و هم مادر بود، چه دغدغه‌ای بالاتر از اشتغال فرزند خود دارد. همه دستگاه‌ها باید کمک کنند.

اوحدی خاطرنشان کرد: جامعه ایثارگری ما، آزادگان ما و خانواده شهدای ما فقط متعلق به بنیاد شهید نیستند، بلکه قهرمانان ملی هستند که مسائل و مشکلات آنان به دستگاه‌های مختلفی باز می‌گردد که امیدوار هستیم با همدلی شکل گرفته در دولت چهاردهم و شعار وفاق ملی حل شود.

وی در ادامه تاکید کرد: ان شاالله با شعار وفاق ملی شاهد یک تحول اساسی در حوزه‌های خدماتی و حمایتی باشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->