رشد ۱۰۰ درصدی اعتبار تسهیلات اشتغال خرد در سال ۱۴۰۴ پیش بینی بورس (شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | صعود ادامه دارد؟ رئیس سازمان بورس: معتقدم ۱۴۰۴، سال بازار سرمایه است پیش بینی قیمت طلا و سکه (شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) وضعیت بازار سکه و طلا پس از دور دوم مذاکرات چگونه خواهد بود؟ صنایع خراسان رضوی در مسیر بازار‌های جهانی | از معاهده تاریخی ایران و اوراسیا چه می‌دانید؟ آغاز فروش محصولات ایران‌خودرو از امروز (جمعه، ۲۹ فروردین ۱۴۰۴) تخصیص ۵ همت برای تکمیل مطالعات پروژه‌های زیرساختی استان | پیش‌بینی جهش در سهم اعتبار خراسان رضوی از بودجه ۱۴۰۵ مشهد، کانون نام‌های تجاری کشور | «ویژند»، راه میان‌بر برای تقویت تولید و صادرات خراسان رضوی جزئیات پرونده‌های قاچاق کالا در خراسان رضوی | ثبت ۸۹۶ پرونده قاچاق کالا در سال ۱۴۰۳ روند دلار زدایی از اقتصاد کشور با مبادلات ارزی دوجانبه با کشور‌های همسایه قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نمایشگاه‌داران خودرو قیمت خودرو‌های داخلی را اعلام کردند (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) تداوم تزریق ۲۹۰ همتی بانک مرکزی در بازار باز بررسی دردسر جدید مستأجران با نزدیک‌شدن به فصل جابه‌جایی افت قیمت طلا در مشهد | سکه ۲ میلیون تومان ریزش کرد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شعار سال، سواد رسانه‌ای و راهکار‌های استراتژیک قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | افت قیمت دلار در آستانه دومین جلسه مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | سقوط دلار جهانی و پرواز طلا به مرز ۳۳۰۰ دلار منتظر عرضه انبوه نوبرانه‌ها از ۲۰ روز دیگر در مشهد باشید | کاهش قیمت ملون از هفته آینده اولویت‌های شعار سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی جنجال خانه‌های خالی در ایران | قانونی که اجرا نشد دستورالعمل وام ودیعه مسکن مستأجران ابلاغ شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | ثبت‌نام فقط در سامانه «تم» حجم دلار خانگی چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نرخ اقلام میوه و صیفی‌جات در میادین تره‌بار مشهد چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + جدول تمرکز قدرت در پایتخت شکسته می‌شود | تفویض اختیارات محلی به استانداری خراسان رضوی، روی میز رئیس‌جمهور تا اطلاع ثانوی، کل تجارت ایران و افغانستان به واحد «ریال» خواهد بود عوارض ویژه صادرات زعفران «صفر» شد | ایجاد نمایندگی جدید صندوق ضمانت توسعه صادرات در خراسان رضوی پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تولید ماهانه نفت ایران افزایش یافت (۲۳ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۲۱۷۷۶
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۲
تولید ماهانه نفت ایران افزایش یافت (۲۳ اسفند ۱۴۰۳)
جدیدترین گزارش ماهانه اوپک نشان داد تولید نفت ایران در فوریه افزایش یافت، اما رشد قیمت نفت سنگین ایران پس از دو ماه متوالی، در ماه میلادی گذشته، متوقف شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان کشور‌های صادر کننده نفت (اوپک) در گزارش ماهانه خود از بازار نفت که روز چهارشنبه منتشر شد، اعلام کرد قیمت هر بشکه نفت سنگین ایران در فوریه، به ۷۷ دلار و ۴۱ سنت رسید که ۲ دلار و ۲۴ سنت معادل ۲.۸ درصد در مقایسه با قیمت ۷۹ دلار و ۶۵ سنت در ژانویه، کاهش داشت. میانگین قیمت نفت سنگین ایران از ابتدای سال ۲۰۲۵ تاکنون، به ۷۸ دلار و ۵۸ سنت در مقایسه با ۸۰ دلار و ۲۴ سنت در سال ۲۰۲۴ رسید.

ارزش سبد نفتی اوپک در فوریه، ۲ دلار و ۵۷ سنت معادل ۳.۲ درصد کاهش یافت و به ۷۶ دلار و ۸۱ سنت در هر بشکه رسید. میانگین ارزش سبد نفتی اوپک در سال ۲۰۲۵ تاکنون، به ۷۸ دلار و ۱۶ سنت در هر بشکه رسید که ۲ دلار و ۴۷ سنت معادل ۳.۱ درصد در مقایسه با ۸۰ دلار و ۶۲ سنت در سال ۲۰۲۴، کمتر بود.

طبق آمار منابع ثانویه اوپک، تولید نفت اوپک که متشکل از ۱۲ کشور است، در فوریه، به ۲۶.۸۶۰ میلیون بشکه در روز رسید که ۱۵۴ هزار بشکه در روز بر مبنای ماه به ماه، افزایش داشت. در میان اعضای این گروه، تولید نفت در ایران، امارات عربی متحده و نیجریه افزایش یافت، اما در گابن و کنگو کاهش داشت. تولید نفت ایران، ۳۴ هزار بشکه در روز افزایش یافت و به ۳.۳۰۸ میلیون بشکه در روز رسید.

همزمان، مجموع تولید نفت ۱۰ کشور متحد اوپک در گروه اوپک پلاس، در فوریه، به ۱۴.۱۵۱ میلیون بشکه در روز رسید که بر مبنای ماه به ماه، ۲۰۸هزار بشکه در روز افزایش داشت.

همچنین داده‌های اوپک در روز چهارشنبه نشان داد که قزاقستان در بیش از نیمی از افزایش کلی تولید نفت اوپک پلاس در فوریه، سهیم بود و از تعهدات خود برای کاهش تولید عقب مانده است. قزاقستان به طور مداوم از سهمیه تولید ۱.۴۶۸ میلیون بشکه در روز تحت توافق کاهش تولید اوپک پلاس، فراتر رفته است.

بر اساس داده‌های اوپک، قزاقستان در فوریه، ۱.۷۶۷ میلیون بشکه در روز نفت تولید کرد که از ۱.۵۷۰ میلیون بشکه در روز در ژانویه افزایش داشت. این کشور قول داده است که تولیدش را کاهش دهد و مازاد تولید را جبران کند. با این حال، تولید را در میدان نفتی تنگیز که بزرگترین میدان نفتی این کشور است و توسط شرکت شورون اداره می‌شود، افزایش داده است.

بر اساس گزارش اوپک، تولید نفت روسیه از ۸.۹۷۷ میلیون بشکه در روز در ژانویه، به ۸.۹۷۳ میلیون بشکه در روز در فوریه رسید و ۰.۰۴ درصد کاهش نشان داد. این مقدار کمی کمتر از سهمیه تولید ۸.۹۸ میلیون بشکه در روز توافق شده در اوپک پلاس برای این کشور بود. انتظار می‌رود با افزایش تدریجی کلی تولید اوپک پلاس، سهمیه روسیه از آوریل به ۹.۰۰۴ میلیون بشکه در روز افزایش یابد.

الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه، هفته گذشته گفت که گروه اوپک پلاس موافقت کرده است که تولید نفت خود را از آوریل افزایش دهد، اما در صورت عدم تعادل در بازار، می‌تواند تصمیم خود را تغییر دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->