بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان ! کشف یک میلیون و ۵۳۰ هزار یورو ارز قاچاق در ۷ گذرگاه مرزی عبور زائران شلیک مرگبار شکارچیان غیرمجاز جان محیط‌بان پارک ملی گلستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته در پی نزاع بر سر یک ملک در تربت حیدریه خراسان رضوی (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) خروج ۶۹ درصد زائران اربعین از کشور (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۴ نوشیدنی فوق‌العاده برای رفع عطش هنگام فعالیت ورزشی در گرما چند نکته درباره الکترولیت‌ها که این روز‌ها بیشتر به آنها نیاز دارید اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) آفتاب سوختگی در کودکی، خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش می‌دهد کرایه نجف تا کربلا 1404 در اربعین | راهنمای کامل هزینه‌ها و مسیر روایتی از رویارویی مجدد دزد و کارآگاه ماجرای تعقیب و گریز پلیس و سارق خودرو در غرب تهران مهلت حذف و اضافه بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری امروز (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد انهدام یک باند بزرگ سرقت با دستگیری زن معتاد در صحنه سرقت معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی را پرداخت کنید توجه به بومی‌گزینی و جوانی در جذب نیرو از آزمون استخدامی آموزش و پرورش نتایج آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان برای ورود به پایه هفتم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج اقلام ضروری برای کوله‌پشتی زائران اربعین
سرخط خبرها

ابلاغ شهریه سال ۱۴۰۴ مدارس غیردولتی در اسفندماه

  • کد خبر: ۳۲۲۱۴۷
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۳
ابلاغ شهریه سال ۱۴۰۴ مدارس غیردولتی در اسفندماه
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت‌های مردمی با بیان اینکه توانستیم ابلاغ شهریه سال ۱۴۰۴ را در اسفندماه انجام دهیم گفت: آیتم‌های مربوط به شهریه طبق ماده ۱۵ قانون مشخص شده‌اند، برخی مدارس شهریه‌های بسیار بالا یا پایین دارند بنابراین یکی از اهداف ما کنترل شهریه‌های بالا، به ویژه در تهران است.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد محمودزاده با بیان اینکه امسال توانستیم زودتر از سال‌های گذشته بخش‌نامه شهریه را ابلاغ کنیم، گفت: این اولین بار در تاریخ آموزش و پرورش است که چنین اتفاقی می‌افتد.

وی با بیان اینکه سال اول ابلاغ شهریه در تیرماه، سال دوم در خردادماه و سال سوم در اردیبهشت‌ماه انجام شد افزود: برای سال ۱۴۰۴ توانستیم ابلاغ شهریه را در اسفندماه انجام دهیم.

رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت‌های مردمی با بیان اینکه سیاست ما برای شهریه امسال شامل چند موضوع مهم است که از جمله آن افزایش شهریه‌هایی است که بسیار پایین بوده‌اند ادامه داد: آیتم‌های مربوط به شهریه طبق ماده ۱۵ قانون مشخص شده‌اند، برخی مدارس شهریه‌های بسیار بالا یا پایین دارند بنابراین یکی از اهداف ما کنترل شهریه‌های بالا، به ویژه در تهران است.

محمودزاده با بیان اینکه شفاف‌سازی برای مردم اهمیت دارد گفت: برخی مدارس همه هزینه‌ها از جمله برنامه درسی، لباس، غذا، سرویس‌ها و کلاس‌های آموزشگاهی را یکجا اعلام می‌کنند که باعث ناهماهنگی می‌شود. سیاست ما این است که شهریه برنامه درسی جداگانه باشد و سایر هزینه‌ها نیز جدا مشخص شوند.

وی با بیان اینکه در دوره ابتدایی باید دقیقاً مشخص شود چه مقدار از ساعات آموزشی مربوط به برنامه درسی اصلی است و چه مقدار مربوط به فعالیت‌های دیگر مانند یادگیری زبان‌های خارجی است افزود: آموزش زبان‌هایی مانند انگلیسی یا ژاپنی در ابتدایی جزو وظایف مدرسه نیستند مگر اینکه مدرسه مجوز داشته باشد یا با موسسه‌ای همکاری کند.

رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه موسسان مدارس پیشنهادات خود را برای شهریه ارائه خواهند داد و این پیشنهادات توسط کارگروهی منطقه‌ای بررسی خواهد شد ادامه داد: اگر پیشنهادی تایید شد، به استان ارسال می‌شود تا تایید نهایی صورت گیرد. اگر موسسه‌ای با تصمیمات مخالف بود، حق اعتراض دارد و اعتراض آن توسط کارگروهی تخصصی بررسی خواهد شد.

محمودزاده با بیان اینکه امسال تلاش کردیم تا پیش از شروع ثبت نام رسمی یا پیش ثبت نام مدارس، شهریه‌ها کاملاً مشخص باشند تا خانواده‌ها دچار سردرگمی نشوند گفت: در کنار این موضوعات، بحث آموزشگاه‌ها نیز مطرح است. بعد از عید فعالیت‌های آموزشگاهی آغاز خواهد شد و کلاس‌های آموزشگاهی نیز شروع خواهند شد.

وی با بیان اینکه در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه‌ای برای استخدام معلمان غیررسمی از طریق آزمون استخدامی وجود داشت که طبق آن، معلمان خرید خدمات می‌توانند بدون محدودیت سنی در آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنند عنوان کرد: در سازمان مدارس غیردولتی پیگیر بودیم که این مصوبه برای معلمان مدارس غیردولتی نیز اعمال شود. در نتیجه، تصمیم گرفته شد که معلمان مدارس غیردولتی نیز شامل این مصوبه شوند و برای آنان پنج سال به شرط سن، استخدام اضافه شود.

وی اظهار کرد: معلمان غیررسمی شاغل در مدارس دولتی و غیردولتی تا ۴۵ سال می‌توانند در آزمون استخدام معلم شرکت کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->