ایران در هفته دوم مهرماه ۱۴۲ بار لرزید ‌نمی‌خواستم یک گلابی باشم! به مناسبت صد‌و‌هجدهمین سالگرد سه‌رنگ شدن پرچم ایران | سبز و سفید و سرخ‌مان درباره ویژگی‌هایی که مردان را برای همسرانشان جذاب‌تر می‌کند | مرد جذاب من ثبت ۲۲۸ هزار و ۸۶۰ ازدواج در کشور طی شش ماه اول سال ۱۴۰۴ | کاهش ۴ درصدی ازدواج و ۳.۵ درصدی طلاق آیا با بالا رفتن سن، قد ما واقعاً کوتاه می‌شود؟ خراسان رضوی بیشترین میزان نابودی منابع آب زیرزمینی در کشور را دارد! اخطار به ۱۵ بانک در رابطه با نحوه پرداخت تسهیلات | ضرورت مقابله با انحصار در واردات برنج آموزش و پرورش خراسان رضوی: در حال حاضر آمار دقیقی از شمار دانش‌آموزان مبتلا به شپش نداریم سازمان جهانی بهداشت: سیگار‌های الکترونیکی موج جدید اعتیاد به راه انداخته‌اند آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوانزا در کشور (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی افزایش دما و احتمال آتش‌سوزی جنگل‌ها (۱۵ مهر ۱۴۰۴) فرار از چنگال قاتل نامرئی آوارگی میلیون‌ها نفر در جهان بر اثر تغییرات اقلیمی رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران: تاکنون ۴۶۱ نفر از زندانیان زن تحت حمایت ما هستند افزایش ۱۱ برابری جمعیت شهری ایران در ۶۸ سال گذشته پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر آخر هفته نسبتاً گرم باشند آزادی ۶ هزار و ۵۰۰ زندانی جرائم غیرعمد در نیمه اول ۱۴۰۴ نوشیدن آب یخ پس از غذا خوردن را ترک کنید آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز و ۱۰۰ هزار معلم برای ارتقای مهارت‌آموزی قوه‌قضائیه کادر اداری جذب می‌کند | اطلاعیه آزمون استخدامی + شرایط ثبت‌نام نظارت بر بهداشت مدارس خراسان رضوی با شروع سال تحصیلی جدید رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: وزارت نیرو برنامه‌ای برای آب‌های مرزی استان ندارد آخرین اخبار از پرونده گم شدن سما جهانباز | صدور کیفرخواست برای متهم اصلی + شرط پدر سما برای بخشش متهم پایان مراجعه حضوری برای صدور شناسنامه نوزادان در خراسان رضوی نزدیک است + فیلم چگونه کودکان را در هوای آلوده از مشکلات ریوی محافظت کنیم؟ مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها، سبب طولانی شدن دوران سرماخوردگی می‌شود اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ مهر ۱۴۰۴) توسعه اقتصادی خراسان رضوی با حمایت دستگاه قضایی از شرکت های نوپا، نوآور و فناور  
سرخط خبرها

ابلاغ شهریه سال ۱۴۰۴ مدارس غیردولتی در اسفندماه

  • کد خبر: ۳۲۲۱۴۷
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۳
ابلاغ شهریه سال ۱۴۰۴ مدارس غیردولتی در اسفندماه
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت‌های مردمی با بیان اینکه توانستیم ابلاغ شهریه سال ۱۴۰۴ را در اسفندماه انجام دهیم گفت: آیتم‌های مربوط به شهریه طبق ماده ۱۵ قانون مشخص شده‌اند، برخی مدارس شهریه‌های بسیار بالا یا پایین دارند بنابراین یکی از اهداف ما کنترل شهریه‌های بالا، به ویژه در تهران است.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد محمودزاده با بیان اینکه امسال توانستیم زودتر از سال‌های گذشته بخش‌نامه شهریه را ابلاغ کنیم، گفت: این اولین بار در تاریخ آموزش و پرورش است که چنین اتفاقی می‌افتد.

وی با بیان اینکه سال اول ابلاغ شهریه در تیرماه، سال دوم در خردادماه و سال سوم در اردیبهشت‌ماه انجام شد افزود: برای سال ۱۴۰۴ توانستیم ابلاغ شهریه را در اسفندماه انجام دهیم.

رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت‌های مردمی با بیان اینکه سیاست ما برای شهریه امسال شامل چند موضوع مهم است که از جمله آن افزایش شهریه‌هایی است که بسیار پایین بوده‌اند ادامه داد: آیتم‌های مربوط به شهریه طبق ماده ۱۵ قانون مشخص شده‌اند، برخی مدارس شهریه‌های بسیار بالا یا پایین دارند بنابراین یکی از اهداف ما کنترل شهریه‌های بالا، به ویژه در تهران است.

محمودزاده با بیان اینکه شفاف‌سازی برای مردم اهمیت دارد گفت: برخی مدارس همه هزینه‌ها از جمله برنامه درسی، لباس، غذا، سرویس‌ها و کلاس‌های آموزشگاهی را یکجا اعلام می‌کنند که باعث ناهماهنگی می‌شود. سیاست ما این است که شهریه برنامه درسی جداگانه باشد و سایر هزینه‌ها نیز جدا مشخص شوند.

وی با بیان اینکه در دوره ابتدایی باید دقیقاً مشخص شود چه مقدار از ساعات آموزشی مربوط به برنامه درسی اصلی است و چه مقدار مربوط به فعالیت‌های دیگر مانند یادگیری زبان‌های خارجی است افزود: آموزش زبان‌هایی مانند انگلیسی یا ژاپنی در ابتدایی جزو وظایف مدرسه نیستند مگر اینکه مدرسه مجوز داشته باشد یا با موسسه‌ای همکاری کند.

رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه موسسان مدارس پیشنهادات خود را برای شهریه ارائه خواهند داد و این پیشنهادات توسط کارگروهی منطقه‌ای بررسی خواهد شد ادامه داد: اگر پیشنهادی تایید شد، به استان ارسال می‌شود تا تایید نهایی صورت گیرد. اگر موسسه‌ای با تصمیمات مخالف بود، حق اعتراض دارد و اعتراض آن توسط کارگروهی تخصصی بررسی خواهد شد.

محمودزاده با بیان اینکه امسال تلاش کردیم تا پیش از شروع ثبت نام رسمی یا پیش ثبت نام مدارس، شهریه‌ها کاملاً مشخص باشند تا خانواده‌ها دچار سردرگمی نشوند گفت: در کنار این موضوعات، بحث آموزشگاه‌ها نیز مطرح است. بعد از عید فعالیت‌های آموزشگاهی آغاز خواهد شد و کلاس‌های آموزشگاهی نیز شروع خواهند شد.

وی با بیان اینکه در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه‌ای برای استخدام معلمان غیررسمی از طریق آزمون استخدامی وجود داشت که طبق آن، معلمان خرید خدمات می‌توانند بدون محدودیت سنی در آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنند عنوان کرد: در سازمان مدارس غیردولتی پیگیر بودیم که این مصوبه برای معلمان مدارس غیردولتی نیز اعمال شود. در نتیجه، تصمیم گرفته شد که معلمان مدارس غیردولتی نیز شامل این مصوبه شوند و برای آنان پنج سال به شرط سن، استخدام اضافه شود.

وی اظهار کرد: معلمان غیررسمی شاغل در مدارس دولتی و غیردولتی تا ۴۵ سال می‌توانند در آزمون استخدام معلم شرکت کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->