یک نکته ناگفته از صلح امام حسن(ع) جنون یک مرغ مهاجر ضمانت رسول مهربانی (ص) برای موفقیت و پیشرفت چیست؟ چشم‌هایت را به من قرض بده! | راهکارهای جلوگیری از خود محوری و استبداد رأی در کلام رسول خدا (ص) راهیابی ۱۲۵ متسابق به مرحله استانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن در خراسان رضوی ۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود
سرخط خبرها

۹بیمارستان، درمانگاه و مرکز پزشکی در خدمت زائران ایرانی حج تمتع است

  • کد خبر: ۳۲۲۱۷۱
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۷
۹بیمارستان، درمانگاه و مرکز پزشکی در خدمت زائران ایرانی حج تمتع است
امسال ۹بیمارستان، درمانگاه و مرکز پزشکی در خدمت زائران ایرانی حج تمتع است و به ازای هر ۵۵۰ زائر یک نفر پزشک، کار معاینات و تایید استطاعت جسمی و روانی را انجام می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت السلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت در همایش آموزشی -توجیهی مدیران کاروان و مجموعه حج ۱۴۰۴ با بیان اینکه برخی موضوعات باید در حج و زیارت مورد توجه قرار گیرد و جزو بایسته‌ها است، گفت: نخستین موضوع پویایی و نوآوری است و همه ساله اقدامی جدید و نوآورانه مدنظر بوده و تاکید بر آن موجب رشد و ارتقا خدمات خواهد شد و دومین نکته مهم در حج و زیارت تعاون و همیاری است که همه انتظار دارند بدان توجه شود.

وی با اشاره به ضرورت خدمت صادقانه گفت: این نوع خدمت شاخص‌هایی همانند بی ریایی، عدم منت گزاری، غنیمت شمردن فرصت‌ها، توجه به نیاز‌های زائران، اطلاع رسانی مناسب و بهره مندی از تجارب پیشکسوتان دارد.

سرپرست حجاج ایرانی ادامه داد: اطلاع رسانی مناسب نسبت به ضوابط و قوانین می‌تواند از مشکلات احتمالی برای زائران بدلیل عدم اطلاع از قوانین بکاهد.

حجت الاسلام والمسلمین نواب به نوآوری در زمینه معینه‌ها نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به نیاز زائران خانم به معینه ها، تصمیم بر آن شد که امسال برای هر مجموعه یک معینه در نظر گرفته شود تا همه زائران از این موضوع بهره‌مند شوند.

دکتر سید علی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت نیز با اشاره به معاینات پزشکی گفت: امسال نیز بر اساس شاخص‌های فرهنگستان علوم پزشکی معاینات را انجام داده‌ایم و به ازای هر ۵۵۰زائر یک نفر پزشک کار معاینات و تایید استطاعت جسمی و روانی را انجام می‌دهد که این رقم در طول حج نیز مورد توجه می‌باشد.

وی با بیان اینکه بعضاً زائران بیماری‌های خود را بدلیل اینکه تمایل به اعزام دارند بیان نمی‌کنند گفت: بیان بیماری‌ها موجب تشکیل پرونده مناسب برای زائران می‌شود و از مشکلات آنها در طول عملیات حج می‌کاهد؛ همچنین به زائران توصیه می‌کنیم دارو‌ها و نسخه‌های پزشکی خود را برای طول مدت سفر همراه داشته باشند.

مرعشی با بیان اینکه شناسایی زائران پرخطر را مدنظر قرارداده‌ایم تاکید کرد: قطعا پزشکان در طول عملیات و به ویژه ایام تشریق خدمت رسانی ویژه‌ای به این عزیزان خواهند داشت تا از مشکلات احتمالی برای این زائران کاسته شود و انشالله در مدینه یک مرکز درمانی و دو مرکز شبانه روزی خواهیم داشت؛ در مکه نیز امسال یک بیمارستان و همچنین پنج درمانگاه شبانه روزی در مناطق تعیین شده داریم که این مراکز به غیر از مطب‌های ۸ و ۱۶ساعته می‌باشند.

وی درباره حضور پزشکان در جلسات آموزشی کاروان‌ها گفت: امسال از پزشکان متخصص طب اورژانس، داخلی، عفونی، دندانپزشکی، قلب، زنان، مغز و اعصاب، ارتوپدی، سونوگرافی، آزمایشگاه و. برای خدمت هرچه بهتر به زائران استفاده خواهیم کرد.

منبع: سازمان حج و زیارت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->