پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش مستمری مددجویان بهزیستی در سال ۱۴۰۴ + جزئیات

  • کد خبر: ۳۲۲۶۹۱
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۶
افزایش مستمری مددجویان بهزیستی در سال ۱۴۰۴ + جزئیات
رئیس سازمان بهزیستی کشور از افزایش مستمری افراد تحت پوشش این سازمان در سال آینده خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید جواد حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در آخرین جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان بهزیستی کشور ضمن تقدیر از تلاش‌های مدیران سازمان بر رویکرد‌های نو اندیشانه و تحول خواهانه تاکید کرد و گفت: تولد زیستی انسان‌ها الزاماً با تولد انسانی آنها همخوان و هم راستا نیست. چهار رویداد که در ایران زندگی افراد را متحول می‌کند شامل ازدواج، سفر حج و سفر‌های زیارتی، ماه مبارک رمضان و بهار و نوزایی طبیعت است. این تحولات می‌تواند منجر به نزدیکی تولد زیستی و انسانی شود.

وی با اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته در سال ۱۴۰۳ گفت: تصویب پست‌های صندوق حمایت از فرصت‌های شغلی افراد دارای معلولیت، بیمه اجتماعی بیش از ۶۲ هزار زن سرپرست خانوار و صفر شدن پشت نوبتی در این بخش، طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و فرزندان شبه خانواده از جمله اقدامات سال ۱۴۰۳ بود.

حسینی با بیان اینکه ۱۱۴ درصد تعهدات اشتغال سازمان بهزیستی در سامانه رصد انجام شده است گفت: ۱۴ هزار مسکن کارسازی شده، بازگشت ۱۳ هزار مددجوی خارج شده از لیست مستمری و ارتقای ساختار سازمانی از دیگر اقدامات در این سال بود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور از افزایش ۴۰ درصدی مستمری‌ها در سال آینده خبر داد و افزود: ۴۱ درصد افزایش بودجه سازمان بهزیستی و ۶۷ درصد افزایش بودجه در سایر موارد و اهدای چهار هزار و ۵۰۰ جهیزیه به جامعه هدف از اقدامات سازمان بهزیستی بود.

وی گسترش اورژانس اجتماعی و تقویت نیروی انسانی در این بخش را از دیگر اقدامات برشمرد و گفت: ایجاد پایگاه و مراکز نوین در حوزه توانبخشی مثل خانه‌های هنر، مراکز اقامت موقت اوتیسم و … تأمین ویلچر برای درخواست کنندگان و تأمین ۱۸۰۰ ویلچر برقی برای افراد دارای معلولیت با همکاری سپاه پاسداران از مهمترین اقدامات است.

حسینی با اعلام اینکه پشت نوبت‌های دهک یک در همه شهرستان‌ها به صفر رسیده است گفت: اشتغال محوری مزارع پنل‌های خورشیدی در کشور و آماده سازی ۲۰ منطقه دیگر برای مزارع پنل‌های خورشیدی در کشور در حال انجام است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور از طرح بهزیست محله به عنوان یک اقدام تحولی یاد کرد و گفت: تفاهم نامه با وزارت آموزش و پرورش نهایی شده است و آموزش تسهیلگران صورت گرفته که در سال آینده این طرح با جدیت دنبال خواهد شد.

وی توسعه کمی و کیفی مشارکت‌های مردمی را مهمترین فعالیت سازمان بهزیستی در سال آینده عنوان کرد و افزود: این برنامه تحولی با جدیت دنبال خواهد شد و در ابعاد مشارکت‌جویی و ایجاد منابع جدید پیگیری می‌شود.

حسینی در این جلسه با تاکید بر تقویت فرهنگ سازمانی گفت: وفاق در فرهنگ سازمانی پیرامون منافع ملی و بهره گیری از همه سلایق در کار‌ها صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به تحولات مدیریتی در سازمان بهزیستی گفت: نقش قطعی کمیته انتصابات در انتخاب نخبگان با رویکرد جوان گزینی، تعادل بخشی جنسیتی در مدیران، تخصص گرایی و حرفه‌ای گزینی بدون در نظر گرفتن گرایش‌های سیاسی و درون گزینی و انتخاب مدیران از درون بهزیستی لحاظ شده است.

وی در پایان با اشاره به رویکرد‌های خانواده محوری، محله محوری، توانمندسازی، شیوه‌های نوین و فناورانه مبتنی بر هوش مصنوعی گفت: ۲۵ برنامه اصلی را در سال آینده در دستور کار قرار داده‌ایم.

در این جلسه اعضا به بیان نظرات و شرح اقدامات صورت گرفته پرداختند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->