شناسایی پیکر مطهر شهید گنابادی پس از ۳۸ سال ۴۰۶ شهید روحانی، سند افتخار خراسان رضوی هستند بیمارستان رضوی به‌عنوان «صادرکننده نمونه ملی» در حوزه گردشگری سلامت معرفی شد اصیل و پایدار شادی کنیم مروری بر دعای «اللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الطّاعَه، وَ بُعْدَ الْمَعْصِیَه» و اهمیت لقمه حلال در زندگی منتظران الزام حضور دستیار زن در کاروان‌های حج تمتع با بیش از ۱۶۵ زائر انتقاد آیت‌الله صدیقی از بزرگ‌نمایی گناهان در جامعه تلاش داریم حرم حضرت رضا (ع) را به کانون اصلی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تبدیل کنیم رشد ۱۲.۵ درصدی مشارکت‌کنندگان در جشنواره مفلحون نسبت‌به سال گذشته پایتخت دل‌ها در حرم امام رضا(ع) | سکانسی از سریال پایتخت که ایران را به مشهد گره زد پیام تبریک سردار کارگر به‌مناسبت روز ارتش تغییر در سهمیه حج سوریه | سوری‌ها از سه کشور بدون قرعه به حج می‌روند مهم‌ترین خواسته‌های اموات از نگاه دین و عرف چیست؟ رئیس بنیاد شهید: ستاد‌های استانی بزرگداشت شهدای خدمت راه‌اندازی می‌شود عطر چای حرم از مشهد تا دیار سید سبزقبا| گشایش سومین چایخانه حضرتی امام رضا (ع) در دزفول صدای واژه‌های وحی؛ مستندی در مورد سلوک فعال قرآنی روی آنتن شبکه چهار سیما اعزام بیش از ۸۰ هزار زائر ایرانی به حج تمتع از ۲۳ فرودگاه کشور بازدید تولیت آستان قدس رضوی از مراحل ساخت تزیینات معماری رواق امیرالمؤمنین(ع) + فیلم گل‌هایی که عاقبتشان پژمردگی نیست
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی در دیدار وزیر نیرو: مصرف بهینه انرژی باید به یک ارزش اجتماعی تبدیل شود

  • کد خبر: ۳۲۳۳۲۴
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۳
تولیت آستان قدس رضوی در دیدار وزیر نیرو: مصرف بهینه انرژی باید به یک ارزش اجتماعی تبدیل شود
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به محدودیت منابع انرژی و تأکید بر ضرورت ایجاد احساس مسئولیت در افراد جامعه در جهت کاهش مصرف انرژی، گفت: باید از طریق تبلیغات، آموزش و فرهنگسازی، مصرف انرژی را به یک ارزش اجتماعی تبدیل کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله احمد مروی در دیدار وزیر نیرو که در حرم مطهر رضوی انجام شد، با بیان اینکه اصلاح الگوی مصرف انرژی یک ضرورت ملی و مسئله‌ای حیاتی است، اظهار کرد: ما در آستان قدس رضوی، خود را موظف به رعایت الگوی مصرف بهینه انرژی می‌دانیم. در همین راستا، اقداماتی را در حرم مطهر جهت کاهش مصرف انرژی انجام داده‌ایم؛ از جمله جایگزینی لامپ‌های قدیمی با لامپ‌های کم‌مصرف و بهینه، کاهش تعداد لامپ‌های روشن در فضا‌هایی که نیاز به روشنایی کامل ندارند، کاهش روشنایی گلدسته‌ها و گنبد مطهر، کاهش روشنایی پارکینگ‌ها و زیرگذر، و همچنین کاهش روشنایی رواق‌ها و شبستان‌هایی که جمعیت اندکی در آنها تردد می‌کنند.
وی افزود: مدیریت مصرف و بهینه‌سازی انرژی در بخش‌های مختلف، از جمله خانگی، اداری، صنعتی و کشاورزی، نیازمند عزمی جدی و مشارکت همه‌جانبه است. متأسفانه الگوی مصرف در بسیاری از این بخش‌ها بهینه نیست و مصرف بهینه باید به یک ارزش اجتماعی تبدیل شود.


تولیت آستان قدس رضوی، فرهنگ مصرف‌گرایی را یکی از چالش‌های اصلی در مدیریت مصرف انرژی دانست و تصریح کرد: مسئله مصرف بهینه انرژی نیازمند آموزش و آگاه‌سازی عمومی است. رسانه‌های جمعی، به ویژه تلویزیون، می‌توانند نقش مؤثری در تغییر رفتار‌های مصرفی مردم ایفا کنند.
مروی در ادامه با اشاره به مطلوب نبودن سطح بهره‌وری در کشور، خاطرنشان کرد: بهره‌وری به معنای استفاده صحیح و بهینه از منابع است، نه تعطیلی فعالیت‌ها. ما در آستان قدس رضوی، ارتقای بهره‌وری را آغاز کرده‌ایم و بخش‌های مختلف را موظف ساخته‌ایم برای کاهش هزینه‌ها بدون کاهش برنامه‌ها و فعالیت‌ها، طرح‌های عملی ارائه دهند.

برنامه‌های وزارت نیرو برای تقویت نظارت بر مصرف انرژی در بخش‌های مختلف

عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو نیز در این دیدار، از برنامه‌های وزارت نیرو برای تقویت نظارت بر مصرف انرژی در بخش‌های مختلف خبر داد و گفت: سازوکار‌هایی در حال برنامه‌ریزی است تا بر مصرف انرژی در بخش‌های مختلف نظارت دقیق‌تری اعمال شود. این نظارت‌ها شامل تعیین سقف مصرف و ارائه مشوق‌هایی برای کاهش مصرف است. همچنین، خانوار‌هایی که الگوی مصرف بهینه را رعایت می‌کنند، مشمول مشوق‌هایی خواهند شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->