یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

پایان مذاکرات روسیه و آمریکا در ریاض پس از ۱۲ ساعت

  • کد خبر: ۳۲۳۵۶۳
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۵
  • ۱
پایان مذاکرات روسیه و آمریکا در ریاض پس از ۱۲ ساعت
منابع خبری از پایان مذاکرات طولانی هیئت‌های روسیه و آمریکا در ریاض خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، یک منبع آگاه به خبرگزاری «اسپوتنیک» روسیه گفت: مذاکرات میان هیئت‌های روسیه و آمریکا در ریاض، پس از بیش از ۱۲ ساعت، به پایان رسیده است.

براساس این گزارش، این نشست طولانی‌ترین جلسه میان دو کشور در سال ۲۰۲۵ بوده است.

همچنین، این منبع که به نامش اشاره نشده خبر داد که قرار است فردا بیانیه‌ای مشترک از سوی روسیه و آمریکا در خصوص این مذاکرات منتشر شود.

گفتنی است که بر اساس گزارش‌ها، نشست این دو هیأت در هتل «ریتز کارلتون» پشت در‌های بسته برگزار شد و پیش از آغاز این نشست، نیرو‌های امنیتی عربستان از خبرنگاران خواستند آنجا را ترک کنند.

هیئت روسی عصر یکشنبه به ریاست «گریگوری کاراسین» رئیس کمیته امور بین‌الملل شورای فدراسیون روسیه و «سرگئی بسدا» مشاور رئیس سرویس امنیت فدرال این کشور وارد عربستان سعودی شد.

کاراسین پیش از این ابراز امیدواری کرده بود که طرف‌های روسی و آمریکایی بتوانند در نشست ریاض که انتظار می‌رود بر ابتکار دریای سیاه تمرکز کند، به پیشرفت دست یابند.

طبق گزارش‌ها، هیئت آمریکایی شامل «مایکل آنتون» مدیر برنامه‌ریزی سیاست در وزارت امور خارجه و همچنین دستیاران «کیت کلوگ» فرستاده ویژه آمریکا در امور اوکراین و «مایک والتز» مشاور امنیت ملی این کشور بود.

هیئت آمریکایی همچنین روز یکشنبه با همتای اوکراینی خود در ریاض دیدار کرد و «رستم عمیروف» وزیر دفاع اوکراین، این مذاکرات را «ثمربخش» توصیف کرد.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و دونالد ترامپ، همتای آمریکایی او روز سه‌شنبه گذشته تماس تلفنی داشتند و در جریان آن راه‌های پایان دادن به درگیری در اوکراین، از جمله آتش‌بس ۳۰ روزه، شرایط کاهش تنش، و طیفی از موضوعات بین‌المللی دیگر را بررسی کردند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امیرعلی نقیب
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۶
0
0
ایشالا طلا بیاد پایین
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->