کاهش نرخ بیکاری به ۷.۳ درصد در بهار ۱۴۰۴ قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۲۱ تیر ۱۴۰۴) | رکود سنگین و ثبات نسبی نرخ‌ها ۵ شرط بانک مرکزی برای فعالیت سکو‌های فروش طلا اعلام شد (۲۱ تیرماه ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ در مشهد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) کاهش بیش از یک درصدی قیمت دینار عراق (۲۱ تیر ۱۴۰۴) برنج پاکستانی را با این روش کیلویی ۲۵۰ هزار تومان به فروش می‌رسانند علت تغییر جدول زمانی قطع برق شهروندان مشهدی چیست؟ طرح جدید وزارت کار برای بیکاران مقرری‌بگیر اعلام شد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) رشد شارپی بورس پس از دو هفته ریزش | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۱ تیر ۱۴۰۴) زمان ثبت‌نام طرح ملی نوسازی موتورسیکلت‌های فرسوده اعلام شد + جزئیات مراکز درمانی دولتی به شبکه خدمات ویژه بازنشستگان افزوده شدند نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۱ تیر ۱۴۰۴) | قیمت دلار باز هم کاهش یافت ثبت بیش از ۲ هزار میلیارد ریال پرونده تخلف اقتصادی در خراسان رضوی طی بهار ۱۴۰۴ ششمین قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو انجام شد + لینک نتایج (۲۱ تیرماه ۱۴۰۴) افت شاخص کل پس از بازگشایی کنترل شد قیمت امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۲۱ تیر ۱۴۰۴) جزئیات بسته حمایتی ۳۵ همتی بازار سهام در هفته جاری اعلام شد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت بیش از ۱۳۰ هزار دلاری بیت‌کوین تا پایان تابستان ۱۴۰۴ مرز‌های شرقی خراسان رضوی، رگ‌های حیاتی تجارت در  روز‌های بحران ابلاغ بخشنامه بخشودگی جرائم تسهیلات کمتر از ۷۰۰ میلیون به بانک‌ها زمان عرضه ارز اربعین ۱۴۰۴ مشخص شد + جزئیات نرخ بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ تعیین شد افزایش قیمت طلای جهانی (۲۱ تیر ۱۴۰۴) ۱۰ درصد از چک‌ها در اردیبهشت ۱۴۰۴ برگشت خورد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در تره‌بار (۲۱ تیر ۱۴۰۴) | گلابی به بازار مشهد آمد ۳۵۰۰ فعال بورس در محکومیت سخنان نتانیاهو عهدنامه امضا کردند گرانی قیمت میوه با وجود کاهش تقاضا (۲۱ تیر ۱۴۰۴) کشف مزرعه استخراج رمزارز با مصرف برق معادل ۲هزار منزل مسکونی
سرخط خبرها

لشکر یک نفره سازندگی

  • کد خبر: ۳۲۵۰۸۷
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۴
لشکر یک نفره سازندگی
اسمش را گذاشته‌ام «لشکرِ یک نفره» کارآفرینِ همشهری‌مان را می‌گویم که نام مشهد را در اقتصاد ایران درخشان کرده است.

اسمش را گذاشته‌ام «لشکرِ یک نفره» کارآفرینِ همشهری‌مان را می‌گویم که نام مشهد را در اقتصاد ایران درخشان کرده است. مردی که معتقد است تا یک ایرانی بیکار است، نباید در کشوری دیگر سرمایه‌گذاری کند. این را به آنور آبی شده‌ها هم می‌گوید. وقتی در سفر به کانادا، دورش را می‌گیرند و می‌گویند ما برای بهتر شدن اوضاعمان ایران را گذاشتیم و آمدیم اینجا، اما این مرد در ایران ماند و امروز وضعیتش از همه ما بهتر است. می‌خواهند از ظرفیتش استفاده کنند دعوتش می‌کنند که بیا و یکی از پروژه‌هایت را اینجا اجرا کن. می‌گوید نه! می‌گویند بیا، ما سرمایه‌گذاری می‌کنیم ۵‌درصدش مال تو. می‌گوید نه! می‌گویند ۷‌درصد.

باز جوابش همان نه قاطع است. می‌گویند اصلا بیا صحبت کنیم به هر درصدی که تو راضی شدی. باز می‌گوید نه! می‌گویند چرا؟ جوابش صریح است و شفاف؛ تا وقتی جوان ایرانی بیکار است هرگز حاضر نیستم بیایم و برای کانادایی‌ها کار ایجاد کنم. من ایرانی هستم! واقعا هم لشکر یک‌نفره است. فقط در دفاع نظامی نیست که برخی افراد به اندازه یک لشکر کارایی از خود نشان می‌دهند. 

در عرصه تولید و جبهه اقتصاد هم این را تجربه می‌کنیم. از قضا کشور امروز به زنان و مردانی چنین بیشتر نیاز دارد. وجودشان غنیمتی است قیمتی و هزار البته قیمت‌ساز. مثل آن خیرمرد دیگر که همه توانش را برای احیای کارخانه‌اش گذاشته است. همکار ما می‌گفت کم ندارد که فراوان هم دارد. یک قلمش ۴۵ واحد آپارتمان است که من سرپرست آن و مسئول پیگیری دخل و خرجش هستم. فقط اجاره همین‌ها صد‌ها میلیون تومان می‌شود. املاک دیگر هم دارد، اما دلش با تولید است. می‌گوید پول اجاره به من نمی‌چسبد. 

می‌خواهم با کارخانه، سفره‌ای بلند پهن کنم که تا خانه‌های مردم برسد. اینکه برای جوانان وطن کار تولید کنم و از تولید دست‌های توانایشان نان بخورم هم برکتی دیگر دارد و هم حلاوتی دیگر. اصلا هم حاضر نیست مثل برخی‌ها پولش را راهی بازار طلا و ارز و... کند. می‌گوید تا زنده‌ام تولید باید داشته باشم. ایران امروز و فردا، این قبیل آدم‌ها را می‌خواهد. با این نگاه است که می‌تواند به فردای موفقیت، چشم باز کند. کاش ما هر کدام به اندازه توش و توانمان نقشی چنین شایسته در دفتر سازندگی بزنیم. کاش.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->