صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تامین اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: با وجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اطلاعیه تأمین‌اجتماعی درباره تأخیر در زمان پرداخت مابه‌التفاوت متناسب‌سازی: عذرخواهیم، معوقات نهایتاً تا فردا (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) واریز می‌شود

  • کد خبر: ۳۲۶۴۰۲
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۷
  • ۴
اطلاعیه تأمین‌اجتماعی درباره تأخیر در زمان پرداخت مابه‌التفاوت متناسب‌سازی: عذرخواهیم، معوقات نهایتاً تا فردا (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) واریز می‌شود
سازمان تأمین‌اجتماعی با انتشار اطلاعیه‌ای، درخصوص علت تأخیر در پرداخت مابه‌التفاوت متناسب‌سازی مستمری بازنشستگان و مستمری‌بگیران و زمان پرداخت آن توضیح داد.

به گزارش شهرآرانیوز، متن اطلاعیه به این شرح است:

ضمن عذرخواهی از تأخیر پیش‌آمده در فرآیند محاسبات و پرداخت مابه‌التفاوت متناسب‌سازی، به اطلاع می‌رساند با توجه به حجم بالای امور محاسباتی بیمه‌ای در هفته پایانی فروردین‌ماه و همچنین نیاز به آماده‌سازی سیستم‌های سازمان برای دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌های مشمول قانون تأمین‌اجتماعی و تهیه لیست علی‌الحساب مستمری‌بگیران برای پرداخت بموقع مستمری فروردین، عملیات آماده‌سازی لیست پرداخت معوقات با نهایت دقت و بررسی‌های لازم جهت جلوگیری از هرگونه خطا و تضییع حقوق افراد، برای تمامی مستمری‌بگیران (بازنشستگان، ازکارافتادگان و بازماندگان) در حال انجام است.

با تلاش خدمتگزاران شما در واحد‌های تخصصی مربوطه سازمان تأمین‌اجتماعی، در صورت تجمیع و کنترل نهایی مبالغ مابه‌التفاوت، از ساعات پایانی امشب (یکشنبه، ۲۴ فروردین) و در غیر این صورت نهایتاً تا پایان روز دوشنبه، از طریق بانک‌های عامل به حساب ذی‌نفعان واریز خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۶
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
0
0
انشاالله که راست می گویید در غیر این صورت لعن ونفرین خدا برکسانی که برای یک جامعه بازنشستگان کار نمی کنند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
0
0
سلام آیا این عذرخواهی شما مسئولین سازمان تامین اجتماعی و بی کفایتهای روسای کانونهای سراسری بازنشستگان تامین اجتماعی کشور دردی را از ما دوا نمی‌کند.جواب صاحبخانه ها و اقساط وام ها و شکم خانواده و....چه کسانی خواهند داد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
0
0
جلساتی که در آن باصرف میوه‌های تازه و شیرینی و نسکافه و.. برگزار شود خروجی خوبی برای ما بازنشستگان تامین اجتماعی در بر ندارد و فقط و فقط برای اینکه گفته شود که ما از شما و برای شما عزیزان کار انجام می دهیم منتی بر ما بازنشستگان تامین اجتماعی گذاشته باشندبرای ما هیچ و خودشان عالی.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۵
0
0
اینکه معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی بود و از سال گذشته در تدارک و برنامه ریزی بود این شد وای به حقوق ماها رو در چه زمانی داده می شود هنوز اطلاعاتی در دست نیست ولی به نظر می رسد که دیگر هیچ اعتباری به این مسیولین نیست.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->