اوحدی: حقوق شهدای غیرنظامی در هیئت دولت تعیین تکلیف می‌شود تأکید رئیس بنیاد شهید بر مستندسازی دقیق از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه افتتاح مشترک سامانه سجا بین ایران و عراق برای تسهیل تردد زائران رئیس ستاد اربعین عراق: تأمین امنیت زائران برای ما در اولویت قرار دارد افتتاحیه مدرسه دارالعلم در حرم امام‌رضا(ع) توقیف یک تریلی با راننده ۱۳ ساله شهادت ۳۴ دانش آموز ایرانی به دست رژیم کودک کش اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه + تصاویر و اسامی مشهد در آستانه میزبانی از جمعیت میلیونی زائران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ | ثبت‌نام ۴۵۰ کاروان پیاده تا امروز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیام آیت‌الله سیستانی در پی فاجعه الکوت عراق استقبال از پیکر «سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور» در فرودگاه شیراز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گذر از مرز مهران در کمتر از ۵ ثانیه | همه چیز برای زائران اربعین مهیاست لزوم اجرای طرح ملی احیای پیوند قرآن و مسجد همایش بانوان زینبیِ عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد زائران اربعین در چه رده سنی نیاز به مجوز ندارند؟ پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران ایوان و مناره عباسی حرم مطهر امام رضا(ع) مرمت شد
سرخط خبرها

ضرورت تولید محتوای فاخر دفاع مقدس در فضای مجازی

  • کد خبر: ۳۲۶۷۹۶
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۲
ضرورت تولید محتوای فاخر دفاع مقدس در فضای مجازی
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی در اولین جلسه کمیته فضای مجازی این استان، فضای مجازی را فرصتی برای مقابله با دروغ‌پراکنی دشمن و ترویج ارزش‌های دفاع مقدس دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، اولین جلسه کمیته فضای مجازی دفاع مقدس خراسان رضوی امروز با موضوع هفتمین جشنواره فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی با حضور سردار سرتیپ دوم پاسدار حسینعلی یوسفعلی‌زاده، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان، سرهنگ دوم پاسدار هادی نیازی، مدیر توسعه و ترویج فرهنگ دفاع مقدس در فضای مجازی این اداره‌کل و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در موزه دفاع مقدس و مقاومت استان برگزار شد.

سردار یوسفعلی‌زاده در این نشست اظهار داشت: فضای مجازی یک دنیا فرصت و بی‌نهایت تهدید است که این جلسه به دنبال شناسایی و بهره‌گیری از فرصت‌های این عرصه است.

وی با بیان اینکه دشمن در فضای مجازی با دروغ‌پراکنی به دنبال برتری‌جویی است، افزود: فضای مجازی با ظرفیتی که در عرصه نشر محتوا‌های فاخر و ارزشمند دارد باید مورد توجه قرار گیرد و از این ظرفیت در راستای نشر ارزش‌های دفاع مقدس، مقاومت و همچنین ایثار و شهادت که منطبق با موضوعات این جشنواره است، استفاده کرد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی تصریح کرد: ضائقه نوجوانان و جوانان کشورمان به سمت فضای مجازی گرایش پیدا کرده است؛ بر همین اساس هرچه آثار فاخرتری در حوزه دفاع مقدس در فضای مجازی تولید شود برای آینده‌سازان ایران اسلامی دارای جاذبه بیشتری خواهد بود و ارزش‌های این حماسه جاوید بیش از پیش نشر پیدا می‌کند.

این مقام مسئول با اشاره به میزبانی خراسان رضوی از ششمین جشنواره فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی، گفت: دستگاه‌ها و ساختار‌های متولی در حوزه فضای مجازی باید با اطلاع‌رسانی گسترده میزان مشارکت فعالان در این جشنواره را ارتقا دهند.

سردار یوسفعلی‌زاده خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه خراسان رضوی در حوزه‌های مختلف به‌عنوان استانی مولد مطرح است؛ بر همین اساس باید از همه ظرفیت‌ها در راستای حضور حداکثری فعالان فضای مجازی در این جشنواره استفاده کرد تا در این عرصه نیز بدرخشد.

در ابتدای این نشست سرهنگ نیازی در سخنانی به تبیین اهداف و راهبرد‌های جشنواره فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی پرداخت و بر نقش‌آفرینی دستگاه‌ها، ساختار‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد استانی در راستای افزایش حضور فعالان فضای مجازی تاکید کرد.

در این نشست اعضا، نقطه نظرات خود را پیرامون رونق‌بخشی به جشنواره فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی ارائه کردند.

منبع: دفاع مقدس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->