انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود
سرخط خبرها

وزیر آموزش‌ و پرورش: اساسی‌ترین مشکل و بزرگ‌ترین بحران‌های امروز کشور ریشه در مسائل فرهنگی دارد

  • کد خبر: ۳۲۷۶۸۱
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۱
وزیر آموزش‌ و پرورش: اساسی‌ترین مشکل و بزرگ‌ترین بحران‌های امروز کشور ریشه در مسائل فرهنگی دارد
وزیر آموزش و پرورش گفت: اساسی‌ترین مشکل و بزرگ‌ترین بحران‌های امروز کشور ریشه در مسائل فرهنگی دارد؛ به عنوان مثال یکی از چالش‌های اصلی کشور بحث مصرف بهینه انرژی و الگوی درست و صحیح مصرف در جامعه است که منشأ بزرگ‌ترین بحران‌ها می‌تواند باشد و علت آن هم ریشه در فرهنگ دارد؛ چراکه فرهنگ مصرف درست و بهینه در وجود ما نهادینه نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا کاظمی روز یکشنبه در گردهمایی معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی فراجا اظهار کرد: ۲ ماموریت نظام تعلیم و تربیت شامل «انتقال علم و دانش به نسل جدید برای حرکت در مسیر رشد علمی و توسعه پایدار کشور» و «انتقال فرهنگ، باورها، ارزش‌ها، هنجار‌ها و هویت یک ملت به نسل جدید» است که موضوع دوم به مراتب مهم‌تر و ماموریت اصلی آموزش و پرورش محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه برای انجام درست این ماموریت نیازمند بازنگری اساسی در فضای فرهنگی، اجتماعی نظام تعلیم و تربیت هستیم، تصریح کرد: توجه جدی به مبانی دینی، اعتقادی و فرهنگ قرانی در کانون و مرکز این بازنگری قرار دارد چراکه کارکرد و ماموریت اصلی آموزش و پرورش انسان سازی و توسعه فرهنگی جامعه است.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه موضوع فرهنگی باید به یک هنجار پذیرفته شده در جامعه تبدیل شود و این نیازمند طراحی‌های متفاوت است، اظهار کرد: ماموریت آموزش و پرورش و پلیس یکسان و همانا دفاع از ارزش‌ها و باور‌های اعتقادی و هویت مردم و تلاش برای ارتقا و تعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که برای تحقق این مهم باید هنجار پیشران را شناسایی کرده و آن را به دغدغه ملی، گفتمان ملی و خانوادگی تبدیل کنیم.

کاظمی افزود: برای دستیابی به سعادت، آرامش و توسعه هیچ مسیری غیر از آموزش و یادگیری وجود ندارد و تعلیم و تربیت تنها مسیر دستیابی به همه آرمان‌ها و برخورداری از حیات طیبه است.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: اساسی‌ترین مشکل و بزرگترین بحران‌های امروز کشور ریشه در مسایل فرهنگی جامعه دارد، به عنوان مثال یکی از چالش‌های اصلی کشور بحث مصرف بهینه انرژی و الگوی درست و صحیح مصرف در جامعه است که منشا بزرگترین بحران‌ها می‌تواند باشد و علت آن هم ریشه در فرهنگ دارد چراکه فرهنگ مصرف درست و بهیینه در وجود ما نهادنیه نشده است.

کاظمی با تاکید بر اینکه در همه موضوعات از جمله حجاب نیز به همین شکل است و باید کار فرهنگی و ریشه‌ای در زمینه معرفت افزایی انجام دهیم، افزود: ریشه همه مسایل اقتصادی و اجتماعی و. در کشور فرهنگی است به نحوی که باید فرهنگ اقتصاد و امنیت از کودکی و در دوره ابتدایی نهادینه و در متوسطه اول و دوم، کار را اجرایی کنیم.

وی اظهار کرد: مهم‌ترین موضوع از نظر وزارت ما در وزارت آموزش و پرورش آسیب‌های اجتماعی است و برهمین اساس جلسات بسیار مفصل و جامعی در این زمینه برگزار کرده‌ایم و در نتیجه به یک نقشه عملیاتی در میدان برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی رسیده‌ایم که برای اجرای آن نیازمند همراهی همه دستگاه از جمله پلیس هستیم.

وی با اشاره به اینکه پلیس در جامعه امروز ما مورد تکریم، احترام و اعتماد عمومی است، گفت: پلیس از سرمایه اجتماعی بالایی برخوردار و مورد احترام و اعتماد عموم جامعه است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->