امضای تفاهم‌نامه همکاری بین «امور مساجد استان‌های خراسان» و «اداره‌کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی» به منظور تقویت جایگاه تربیتی مساجد غفلت سینما و تلویزیون از پرداختن به اندیشه امام‌خمینی(ره) تأسف‌برانگیز است | گرفتار نگاه‌های کلیشه‌ای هستیم نسل جدید با شخصیت امام(ره) ناآشناست | تعبیر عجیب امام خمینی(ره) درباره فرهنگ برگزاری مراسم دعای عرفه در گلزارشهدای بهشت‌رضا(ع)، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آغاز ثبت‌نام مبلغان ایام اربعین حسینی ۱۴۰۴ آمادگی پذیرش روزانه ۱۵۰ پرواز به عراق در ایام اربعین | انجام ۹۲ پرواز از فرودگاه امام‌خمینی(ره) به حج تمتع در سال ۱۴۰۴ خراسان رضوی و مشهد میزبان مراسم باشکوه سی‌وششمین سالگرد ارتحال امام‌خمینی (ره) | اعزام ۸۵۰۰ نفر از استان به مرقد بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی + فیلم درس‌هایی از نهج‌البلاغه | اول رضای خدا دعای چهل‌وهفتم صحیفه سجادیه، شرحی بر دعای عرفه امام حسین (ع) روایت‌های زیارت | نگاهی به نمایشگاه گروهی عکس «رونا» با آثار عکاسان پیشکسوت مشهدی برنامه‌های ویژه حرم مطهر رضوی در سالگرد رحلت امام‌خمینی‌(ره) اعلام شد از ۸۰ یادواره شهدا تا ۱۸ هزار ختم قرآن| اعلام ویژه‌برنامه‌های کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی (۱۰ خرداد ۱۴۰۴)+فیلم تشریح ویژه‌برنامه‌های سالگرد ارتحال بنیان‌گذار انقلاب اسلامی در حرم مطهر امام‌خمینی(ره) حضور بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ بسیجی خراسان رضوی در مراسم سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره) در تهران آخرین اعزام حجاج ایرانی به عربستان امروز ۱۰ خردادماه ۱۴۰۴ انجام شد کتاب «مناظرات امام رضا(ع) با علمای مسیحی» روانه بازار شد اجتماع عظیم مردمی ۱۴ خردادماه در حرم امام خمینی(ره) برگزار می‌شود پیشرفت سینمای دفاع مقدس مستلزم سیاست‌گذاری و مدیریت است ۶۶۰ اختراع توسط نخبگان جامعه ایثارگر به ثبت رسیده است موزه‌ای ویژه قاریان برجسته، در مصر تأسیس می‌شود
سرخط خبرها

احداث ۷۰ استخر ذخیره آب کشاورزی در سال ۱۴۰۳، دستاورد جهادگران بسیجی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۲۷۸۶۱
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۲
احداث ۷۰ استخر ذخیره آب کشاورزی در سال ۱۴۰۳، دستاورد جهادگران بسیجی در خراسان رضوی
مسئول بسیج سازندگی سپاه امام‌رضا(ع) گفت: فقط در سال ۱۴۰۳، بیش از ۷۰ پروژه احداث استخر ذخیره آب برای مصارف کشاورزی و باغی به بهره‌برداری رسیده که بیش از هزار زمین کشاورزی را در استان از حفر چاه‌های فرعی بی‌نیاز کرده است.

سرهنگ محمد روحانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، با اشاره به برگزاری نخستین یادواره شهدای جهادگر خراسان رضوی در روز ۱۸ اردیبهشت، اظهار کرد: گزارش دقیقی از تعداد پروژه‌ها، اعتبار تخصیص‌یافته، تعداد جهادگران مجری و البته بسته‌های معیشتی وجود دارد که به پیوست جمع‌بندی دقیق از طرح‌های جهادی و اردو‌های محرومیت‌زدایی در سال ۱۴۰۳، در یادواره شهدای جهادگر استان اعلام خواهند شد.

وی افزود: با این حال، ذکر فقط همین یک نکته گویای عظمت اقدامات است اگر بدانید در پویش ضیافت کریمانه که در ماه مبارک رمضان برگزار شد، بیش از ۱۰۹ هزار بسته معیشتی به ارزش بیش از ۹۱۰ میلیارد ریال میان خانواده‌های کم‌برخوردار و افراد نیازمند توزیع شده است. علاوه بر این شمار بسته معیشتی، بیش از چهار میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از اقشار مختلف مردم نیز پای سفره‌های اطعام کریمانه نشسته‌اند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه امام‌رضا(ع) خاطرنشان کرد: یک جنبه مهم از پروژه‌های محرومیت‌زدایی سپاه امام‌رضا(ع) در سال‌های اخیر، تمرکز بر رسیدگی به چالش‌های زیرساختی استان بوده است. در یک نمونه با توجه به اینکه ذخایر آبی استان در معرض خشک‌سالی کامل قرار دارند و تراز آب در کشاورزی به فراتر از سرحد بحران رسیده است، یکی از راهبرد‌های اساسی جهادگران بسیجی در خراسان رضوی، اجرای طرح‌های آبخیزداری، آب‌رسانی، احداث قنوات، استخر‌های ذخیره آب و کانال‌کشی است تا هم دوام منابع آبی و هم بهره‌وری آن افزایش پیدا کند.

وی ادامه داد: بر همین اساس، فقط در سال ۱۴۰۳ بیش از ۷۰ پروژه احداث استخر ذخیره آب به بهره‌برداری رسید که بیش از هزار زمین کشاورزی را در استان از حفر چاه‌های فرعی بی‌نیاز کرده است. علاوه بر این، در شرایطی که خراسان رضوی از نظر جاده‌ها و محور‌های مواصلاتی از یک ضعف فراگیر رنج می‌برد، جهادگران بسیجی استان در جریان پروژه‌های راهسازی بیش از ۵۰۰ کیلومتر جاده و راه روستایی را در قالب ۶۰ پروژه تکمیل کرده و به بهره‌برداری رسانده‌اند.

روحانی تأکید کرد: این پروژه‌ها با حداقل هزینه و اعتبار دولتی به سرانجام رسیده و بنا بر این است که سرمایه‌های خرد اهالی یک روستا، بخش یا منطقه بر یک پروژه متمرکز شود، مابقی اعتبار لازم توسط بسیج سازندگی تأمین شود و در نهایت زیر نظر نهاد‌های متولی همچون جهاد کشاورزی، اداره‌کل راهداری و اداره منابع طبیعی، پروژه‌ها به بهره‌برداری برسند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->