شرایط جهش تحصیلی دانش‌آموزان | بیش از نصف متقضیان شرایط لازم را ندارند تایباد، مقصد کوچ زمستانی درناهای خاکستری معاون آموزشی وزارت بهداشت: سهمیه در کنکور موجب کاهش فرصت انتخاب برای داوطلبان آزاد می‌شود تاکید رییس فراکسیون بازنشستگان مجلس بر پرداخت سرانه بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی  نتایج اعتراضات به آزمون علوم پایه و پیش‌کارورزی اعلام شد + جزئیات بررسی‌ها مجازات‌های تصرف زمین‌های ملی  برای زمین‌خواران بازدارنده نیست | زمین‌خواری؛ جرم همچنان جذاب سؤال از وزیر آموزش و پرورش در مجلس، درخصوص افت تحصیلی دانش‌آموزان ۹۰ درصد فلج مغزی مادرزادی است | ضرورت تشخیص و مداخله زودهنگام آیا جگر را قبل از پخت باید شست؟ | جگر کبابی بهتر است یا آب‌پز؟ ۴ روش برای پیشگیری از سرماخوردگی دانش‌آموزان دبستانی به طور میانگین ۵ دندان پوسیده دارند | اجرای پویش سلامت دهان از هفته آینده قتل هولناک در اتاقک پشت بام، زیر ذره بین پلیس مشهد ۱۲ هکتار از جنگل‌های تنگه رازیانه بدره ایلام در آتش سوخت دامپزشکان بازوی علمی حفظ گونه‌های در معرض خطر هستند هشدار سازمان ملل: ۶۷۶ میلیون زن و دختر در جهان در معرض درگیری‌های مرگبار زندگی می‌کنند هوش مصنوعی فهم و درمان آلزایمر و پارکینسون را ممکن می‌سازد وضعیت جوی و بارش باران در کشور تا پایان آبان چگونه خواهد بود؟ زمزمه‌های قانونی شدن کشت خشخاش درست نیست | تشدید مجازات‌ها برای کشت خشخاش نکته‌هایی درباره تأمین ایمنی در اتاق‌های مختلف یک خانه | ایمنی در امن‌ترین نقطه دنیا حریق در کارخانه منسوجات طبی و پزشکی شهرک صنعتی طوس مهار شد + فیلم (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان‌آور و بازگشت بانک رفاه کارگران در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی شد فرمانده کل انتظامی کشور اعلام کرد: کاهش ۴۱ درصدی سرقت، از سال ۱۴۰۱ تاکنون بانوان با ۲۰ سال سابقه خدمت صاحب یک فرزند، می‌توانند تا ۴۲سالگی بازنشسته شوند تأکید وزیر آموزش و پرورش بر توسعه عدالت آموزشی | تقویت هویت ملی و دینی اولویت این وزارت است بیژن رنجبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شد جمع‌آوری مدارس کانکسی کشور با بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز | مدارس نیمه‌ساخت در حال تکمیل هستند اطلاعیه مهم تأمین اجتماعی در خصوص تکمیل تعهدنامه فرزندان و نوادگان دختر (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) آیا روروک به رشد حرکتی کودک کمک می‌کند یا بیشتر باعث آسیب می‌شود؟ چرا صف اهدای خون طولانی است؟
سرخط خبرها

عوارض خطرناک پیرسینگ و سوراخ کردن گوش در آرایشگاه‌ها

  • کد خبر: ۳۲۷۹۳۳
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۷
عوارض خطرناک پیرسینگ و سوراخ کردن گوش در آرایشگاه‌ها
یک فوق تخصص بیماری‌های عفونی نسبت به عوارض انجام پیرسینگ‌ها و اقداماتی مانند سوراخ کردن گوش در آرایشگاه‌ها و اماکن غیرمجاز و غیراستیل هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مسعود مردانی، اظهار کرد: این مداخلات، به‌ویژه سوراخ کردن گوش و انجام عمل‌های مشابه در محیط‌های غیرمجاز، می‌تواند خطرات جدی به همراه داشته باشد. انجام این گونه اقدامات در محیط‌هایی مانند آرایشگاه‌ها، مترو یا توسط افرادی که تخصص کافی ندارند، بسیار خطرناک است، زیرا فردی که این خدمات را ارائه می‌دهد ممکن است اصول بهداشتی و استریل را رعایت نکند. 

این روز‌ها فعالیت آرایشگاه‌ها دیگر صرفاً محدود به آرایش و پیرایش نیست و اکثر سالن‌های آرایشی به محلی برای ارائه انواع و اقسام اقدامات زیبایی و مداخلات درمانی تبدیل شده‌اند که این مسئله نگرانی‌هایی را در خصوص رعایت استاندارد‌های بهداشتی و ایمنی ایجاد کرده است چرا که شاهد افزایش روزافزون عوارض ناشی از این اقدامات غیراصولی در زمینه زیبایی هستیم.

متأسفانه در سال‌های اخیر به دلیل سودجویی این سالن‌های زیبایی و همچنین ناآگاهی مردم، ارائه خدماتی همچون تزریق ژل، بوتاکس و سایر مداخلات شبه‌درمانی در این اماکن، بدون نظارت دقیق و مجوز‌های لازم، به طرز روزافزونی در حال رشد است و این روز‌ها پیرسینگ یا همان سوراخ‌کردن بخش‌هایی از بدن برای نصب زیورآلات، در ناحیه گوش، بینی، ناف و حتی لب و زبان نیز به یکی از اقدامات رایج زیبایی میان نوجوانان و جوانان تبدیل شده است.

این کار اگرچه یک اقدام ساده زیبایی به نظر می‌رسد، اما باید توجه داشت که انجام این فرآیند بدون نظارت پزشکی و رعایت شرایط استریل می‌تواند خطرات بسیار زیادی به همراه داشته باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: این کار می‌تواند منجر به بروز عفونت‌های مختلف، از جمله عفونت‌های باکتریایی "مقاوم به آنتی‌بیوتیک" شود که درمان آنها بسیار دشوار و نیازمند بستری شدن در بیمارستان است.

مردانی هشدار داد: عوارض این گونه اقدامات ممکن است شامل ایجاد آبسه و حتی انجام عمل درناژ (تخلیه عفونت) برای درمان مشکلات به‌وجود آمده باشد. به همین دلیل، تأکید می‌شود که سوراخ کردن گوش یا هر نوع مداخله مشابه باید حتماً در یک محیط استریل، تحت نظارت متخصصان انجام شود. 

وی درباره شرایط بهداشتی حداقلی برای پیرسینگ و سوراخ کردن گوش و بینی توضیح داد: دست‌های فرد انجام‌دهنده باید با آب و صابون یا مواد ضدعفونی‌کننده تمیز شده و سپس از دستکش استفاده کند. همچنین، محل سوراخ کردن نیز باید به‌طور کامل ضدعفونی شود تا خطر عفونت به حداقل برسد بنابراین، توصیه می‌کنیم که این نوع خدمات زیبایی فقط در محیط‌های درمانی مجاز و با رعایت تمامی استاندارد‌های بهداشتی انجام شود و از انجام این اقدامات در آرایشگاه‌ها یا مکان‌های عمومی و غیرمجاز خودداری شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->