شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا ۳ هزار و ۱۵۷ موکب در اربعین ۱۴۰۴ خدمات ارائه کردند زیارت، مهمان‌شدن در خانه امام رضا(ع) | حق امام معصوم را با زیارت ادا کنیم آغاز همایش تجلیل از خادمان اربعین با پیام رئیس‌جمهور (۱۶ مهر ۱۴۰۴) الگوگیری از سیره امام‌رضا(ع) در تربیت کودک | پیوندی از عقلانیت، عاطفه و نظم دهلی نو محفل شاعرانه در پاسداشت حضرت زهرا(س) شد تأکید معاون وزیر فرهنگ در حمایت از تولید محتوای قرآنی در مناطق روستایی و عشایری
سرخط خبرها

شرکت هواپیمایی هما پرواز‌های حج را از ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ آغاز می‌کند

  • کد خبر: ۳۲۸۷۴۷
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۹
شرکت هواپیمایی هما پرواز‌های حج را از ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ آغاز می‌کند
عملیات انتقال زائران حج توسط هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) از ۱۵ اردیبهشت‌ماه با بهره‌گیری از ۲۱ فرودگاه سراسر کشور آغاز شده و تا ۹ خردادماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین خانلری، مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، با اعلام این خبر تصریح کرد: از اسفندماه گذشته، جلسات هماهنگی متعددی با سازمان حج و زیارت برگزار شده و بازدید‌های میدانی از ایستگاه‌ها برای بررسی شرایط و هماهنگی بیشتر با فرودگاه‌ها و نهاد‌های ذی‌ربط صورت گرفته است. همچنین در داخل شرکت، نشست‌های تخصصی با حوزه‌های مرتبط جهت تسهیل فرآیند اجرایی برگزار شده است.

وی با اشاره به شعار امسال حج با عنوان «حج ایمن و روان»، افزود: هما همه توان خود را برای اجرای دقیق، ایمن و منظم عملیات پروازی زائران به کار گرفته است.

خانلری ادامه‌داد: امسال عملیات اعزام از فرودگاه‌های تهران، ساری، رشت، یزد، اصفهان، زاهدان، چابهار، کرمانشاه، بیرجند، اردبیل، تبریز، زنجان، اهواز، شیراز، گرگان، همدان، کرمان، ارومیه، قشم، بندرعباس و بوشهر انجام می‌شود.

وی بیان‌داشت: فرودگاه کرمانشاه پس از چند سال وقفه دوباره به عملیات حج بازگشته و فرودگاه‌های زنجان و همدان نیز مانند سال‌های گذشته در این عملیات مشارکت دارند. در همین راستا، نیروی انسانی و تجهیزات موردنیاز به این ایستگاه‌ها تخصیص یافته است.

مدیرعامل هما اضافه کرد: تهران و اصفهان در میان ایستگاه‌های اعزام، بیشترین حجم زائر و پرواز به فرودگاه‌های مدینه و جده را به خود اختصاص داده‌اند.

وی همچنین اعلام کرد: در عملیات امسال، شرکت هواپیمایی ناس عربستان تنها مسئولیت اعزام زائران مشهد را بر عهده دارد و پرواز سایر ایستگاه‌ها به‌طور کامل توسط هما انجام می‌شود.

خانلری خاطرنشان کرد: برای اطمینان از تداوم پرواز‌ها و جلوگیری از هرگونه اختلال، هواپیما‌های پشتیبان نیز پیش‌بینی شده‌اند تا در مواقع اضطراری وارد عمل شوند.

وازی ابتکار جدیدی در عملیات حج ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: امسال برای نخستین‌بار، هواپیما‌های بازگشتی از عربستان در مرحله رفت، بسته‌های آب زمزم را به کشور منتقل می‌کنند تا زائران در زمان بازگشت، نگرانی از بابت حمل آن نداشته باشند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->