تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت قیمت سیب‌زمینی نصف شد (۵ تیر ۱۴۰۴) جابه‌جایی بیش از ۴.۶ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل بین‌شهری در ۱۲ روز جنگ وزیر راه و شهرسازی: بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت وزارت راه است
سرخط خبرها

سامانه ۱۲۴ مرجع قیمت‌گذاری لوازم خانگی/ثبت ۴۱ تخلف در سامانه ۱۲۴

  • کد خبر: ۳۲۹۱۹
  • ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۸
سامانه ۱۲۴ مرجع قیمت‌گذاری لوازم خانگی/ثبت ۴۱ تخلف در سامانه ۱۲۴
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: مردم قبل از خرید لوازم خانگی با مراجعه به سامانه 124 از قیمت‌ها مطلع شوند.

طنین همتی/ شهرآرانیوز، رضا شجاعی درباره نظارت بر بازار لوازم خانگی اظهار کرد: افزایش قیمت محصولات فلزی و بحث آزادسازی عرضه آن در بورس، بر بازار لوازم خانگی نیز تأثیر گذاشت.


وی گفت: در سامانه 124 ( سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان) قیمت‌های متعارف لوازم خانگی ثبت و به‌روزرسانی می‌شود و شهروندان با مراجعه به این سامانه که اکنون تنها مرجع قیمت‌گذاری است، می‌توانند از آخرین قیمت‌های لوازم خانگی مطلع شوند.


شجاعی با بیان اینکه مردم در صورت دیدن افزایش قیمت، تخلف را در این سامانه ثبت کنند تا اسرع وقت رسیدگی شود، افزود: در 3 ماه ابتدای سال شهروندان استان 41 تخلف در این سامانه ثبت کردند.


معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی درباره شناسنامه‌دار شدن لوازم خانگی تصریح کرد: تقریبا شناسنامه‌دار شدن 9 کالا از یکم تیرماه اجباری شده است. حتی این قانون برای کالاهای ایرانی هم لحاظ می‌شود که در صورت نداشتن شناسنامه، کالا قاچاق محسوب می‌شود.

وی افزود: شناسنامه‌دار کردن کالا به منزله ارائه هویت به یک محصول است که حتی این امکان را برای مصرف‌کننده فراهم می‌کند تا از استاندارد و هویت واقعی کالای خریداری شده اطمینان پیدا کند.


وی تأکید کرد: قطعا وقتی کالایی شناسنامه داشته باشد، شناسایی و برخورد با آن در صورت قاچاق بودنش راحت خواهد بود.


وی درباره نظارت بر بازار مسکن تصریح کرد: هنوز دستورالعملی درباره نظارت بر افزایش نامتعارف اجاره‌بها یا تخلفات گران‌فروشی برای ما فرستاده نشده است. به محض رسیدن دستورالمعل مشخص، در این حوزه نظارت بیش از پیش خواهد شد.


وی درباره نظارت بر بازار خودرو اضافه کرد: در حوزه نظارتی، خودروهای بدون پلاکی که در سامانه جامع انبارها اعلام موجودی نکرده باشند، در تعاریفی خاص احتکار محسوب می‌شوند.


وی افزود: در عمل در سامانه‌های مربوط، خودروهایی که بدون پلاک باشند و اطلاع‌رسانی نکرده باشند، پرونده آن‌ها به تعزیرات حکومتی ارجاع ‌داده می‌شود.


وی درباره اولویت در بحث نظارت‌های امسال گفت: از برنامه‌های امسال تأکید بیشتر بر عملی‌شدن شعار «جهش تولید» است که در حوزه کاری ما مبارزه با قاچاق کالا به‌ویژه برخورد با قاچاق عمده است.


شجاعی ادامه داد: تنها درخواستی که از مردم داریم، این است که باتوجه‌به شرایط بازار و نیروهای نظارتی اندک ما، چشم بینا و گوش شنوای ما باشند، زیرا ما به‌تنهایی نمی‌توانیم موفق باشیم و موفقیتمان همکاری مردم و رسانه‌ها را می‌طلبد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->