صلاح ما را تو می‌دانی او حال خوبش را قاب گرفته بود مزار شهید رئیسی کجاست؟ بررسی شیوه و ادب زیارت امام‌رضا(ع) از زبان حجت‌الاسلام‌والمسلمین رفیعی | به نام امام رضا(ع) گره‌گشایی کنیم تولیت آستان قدس رضوی: تلاش‌های بی‌وقفه شهید رئیسی در خدمت به مردم، الگویی برای مسئولان کشور است صبحی به رنگ گنبد طلا: روایت دل‌های عاشق در روز زیارتی امام‌ رضا (ع) گردهمایی ۸۰۰ نفر از برگزارکنندگان همایش جهانی شیرخوارگان حسینی در حرم رضوی نصب ۲۰۰ پنکه مه‌پاش در مسیر منتهی به جمرات همسر شهید جمهور: رئیسی مفهوم اقامه عدل را در عمل معنا کرد ۱۸ اندرز زندگی‌ساز اقدامات برجسته دولت شهید رئیسی در تسهیل سفر‌های زیارتی گنبد حرم مطهر امام‌رضا(ع) سیاه‌پوش شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) با دل سپرده به رضا(ع)، تا شهادت رفت + فیلم اطلس جغرافیایی راهبردی دفاع مقدس رونمایی شد دیدار با دریای عمیق معارف اسلامی در صحیفه سجادیه انگشتر عقیق تو در خون تپیده بود روایت یک سوگ دسته‌جمعی بدعادتمان کردید آقای رئیس‌جمهور شهید رئیسی اخلاق و تقوا مسئله اولش بود
سرخط خبرها

آذین‌بندی و چراغانی گسترده حرم مطهر امام‌رضا(ع) به‌مناسبت دهه کرامت ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۹۹۴۰
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹
آذین‌بندی و چراغانی گسترده حرم مطهر امام‌رضا(ع) به‌مناسبت دهه کرامت ۱۴۰۴
هم‌زمان با دهه کرامت و در آستانه میلاد حضرت رضا(ع)، صحن‌وسرای رضوی با نصب کتیبه‌های مناسبتی و چراغانی گسترده فضاآرایی شده است.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی حق‌طلب، رئیس اداره روشنایی حرم مطهر رضوی، در رابطه با آذین‌بندی حرم مطهر رضوی اعلام کرد: هر ساله به مناسبت دهه کرامت، خادمان حرم مطهر با هدف ایجاد شور و نشاط معنوی و زیباسازی، اماکن متبرکه را آذین‌بندی می‌کنند؛ به همین مناسبت، چراغانی و کتیبه‌آرایی ویژه دهه کرامت نیز در بارگاه نورانی امام هشتم (ع) در حال انجام است.

وی با بیان اینکه این فضاآرایی از میلاد حضرت معصومه(س) آغاز شده و تا سالروز ولادت امام هشتم ادامه خواهد داشت، افزود: تمام صحن‌های مرکزی، ستون‌های صحن‌های پیامبراعظم(ص)، غدیر، کوثر، شیخ طوسی، نواب‌صفوی و شیخ طبرسی با استفاده از ۲۶ هزار ریسه رنگی چراغانی و آذین‌بندی شده است.

حق‌طلب ادامه داد: از سالروز ولادت حضرت معصومه(س) کتیبه‌های دیواری سبزرنگ و پرچم‌های رنگین (آبی، سبز و زرد) با متن «اسعدالله ایامکم» در صحن پیامبراعظم(ص) نصب شده است.

وی عنوان کرد: امروز، پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه نیز کتیبه‌های بزرگ و جدید در ایوان‌های طلای صحن انقلاب اسلامی، صحن آزادی، صحن جمهوری اسلامی و ایوان دارالسیاده صحن گوهرشاد با اشعاری همچون «فقیر و خسته به درگاهت آمده‌ام رحمی»، «آمده‌ام بلکه نگاهم کنی»، «ای همه دل‌ها حرمت یارضا» به مقدار ۳۰۰ مترمربع نصب شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->