ویدئو | روایت متفاوت دکتر احمدشاه فرهت از خدمات مهاجران به جامعه ایران محمد محقق در راس هیئتی برای گفت‌و‌گو درباره مهاجران به ایران آمد قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) در ۱۰ سال گذشته ۵۲ هزار مهاجر در راه جان خود را از دست داده‌اند | سهم افغانستان ۵ هزار نفر شرایط جدید سفارت افغانستان در تهران برای تثبیت هویت چیست؟ مدیرعامل منطقه آزاد سیستان: تاجران افغان از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در چابهار استفاده کنند رئیس اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری حکومت طالبان: زیرساخت‌های بندر چابهار هنوز به صورت کامل آماده نیست بابک زنجانی با مقام طالبان دیدار کرد | راه‌آهن چین – افغانستان از مسیر ایران راه‌اندازی می‌شود یونیسف با وزارت کشور قراردادی دوساله با محوریت مهاجران امضا کرد | تحصیل دانش‌آموزان اتباع تنها با مدارک اقامتی معتبر امکان‌پذیر است رئیس شورای علمای شیعه افغانستان برای عرض تسلیت، به سفارت ایران در کابل رفت (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان از ایران برای ارتقای نظام درمان در افغانستان کمک خواستند  قیمت افغانی به تومان و دلار چهارشنبه (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران برای تکمیل جاده ابونصرفراهی در افغانستان ۱۰ میلیون یورو اختصاص داد یک مقام طالبان: تاجران افغان نیز در حادثه بندر شهید رجایی زیان دیده‌اند دستیار وزیر خارجه از سرمایه‌گذاران افغان خواست به بندر چابهار توجه جدی داشته باشند قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۰ درصد زنان در افغانستان برای دریافت کمک‌های بشردوستانه با مشکل مواجه‌ هستند سازمان بهداشت جهانی: در ۲۰۲۴ بیش از ۱۰۰ کودک در افغانستان و پاکستان فلج شده‌اند قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) افغانستانی‌ها شانه به شانه مردم ایران | ما غم شریکیم کمبود بودجه برنامه جهانی غذا | احتمال توقف کمک‌رسانی از طریق هوا به افغانستان
سرخط خبرها

محمد محقق در راس هیئتی برای گفت‌و‌گو درباره مهاجران به ایران آمد

  • کد خبر: ۳۳۰۰۱۴
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۸
محمد محقق در راس هیئتی برای گفت‌و‌گو درباره مهاجران به ایران آمد
محمد محقق در راس هیئتی به نمایندگی از «شورای عالی مقاومت ملی برای نجات افغانستان» به ایران سفر آمد و با مقامات وزارت خارجه و وزارت کشور دیدار کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد محقق در راس هیئتی به نمایندگی از «شورای عالی مقاومت ملی برای نجات افغانستان» به رهبری محمد محقق، رهبر حزب وحدت اسلامی مردم افغانستان و رئیس کمیته سیاسی این شورا با هدف مذاکره در خصوص وضعیت مهاجران افغانستان مقیم جمهوری اسلامی ایران به تهران سفر کرده است.

هیئت این شورا روز سه‌شنبه ۹ اردیبهشت با نمایندگان دولت جمهوری اسلامی ایران از جمله وزارت امور خارجه، وزارت امور کشور و اداره امور مهاجرت این کشور دیدار کرده‌اند.

شورای عالی مقاومت ملی برای نجات افغانستان که این خبر را در سایت خود منتشر کرده نوشته است که هیئت شورای عالی مقاومت خواستار اتخاذ تدابیر مناسب از سوی ایران در حمایت از مهاجران افغانستان، به‌ویژه افرادی که در معرض تهدید طالبان قرار دارند، شدند.

این هیئت ضمن ابراز نگرانی از وضعیت مهاجرین که بیشتر آنها شامل کارمندان حکومتی، قضات، افسران پولیس و فعالان سیاسی هستند، از جمهوری اسلامی ایران خواست تا به میزبانی خود از این افراد ادامه داده و آنها را از خطر اخراج نجات دهد.

آنها همچنین طرحی را برای مقام‌های جمهوری اسلامی ارایه کردند که بعد از صحبت و بحث‌های طولانی بین دو طرف قرار بر این شد که این طرح مورد بررسی مقامات جمهوری اسلامی قرار گیرد و نتیجه‌اش برای شورای عالی مقاومت برای نجات افغانستان اعلان شد.

مقام‌های جمهوری اسلامی ایران نیز در این دیدار با ابراز حس دوستی و حمایت از مردم افغانستان، وعده دادند که وضعیت مهاجران را بررسی کرده و برنامه‌های لازم برای بهبود شرایط آنها را به اجرا بگذارد.

مقامات جمهوری اسلامی تاکید کردند، افرادی که جان و مال‌شان در خطر است و افرادی دارای مریضی‌های صعب العلاج از حمایت‌های ویژه این کشور برخوردار خواهند شد.

این دیدار در فضایی دوستانه و مثبت به پایان رسید و هیئت شورای عالی مقاومت ملی برای نجات افغانستان از دولت و مردم ایران به خاطر میزبانی و حمایت‌های آنان قدردانی نمودند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->