نگاهی به تاریخچه عزاداری و موقوفات سوگواری در حرم مطهر امام رضا(ع) بازدید تولیت آستان قدس رضوی از مواکب خدمت‌رسان اطراف حرم امام رضا(ع) تمامی موزه‌های آستان قدس رضوی در روز شهادت امام رضا(ع) تعطیل است انتشار دانشنامه علمی پیامبر اکرم(ص) در فضای مجازی دخترم بهانه آمدنم را جور کرد | روایت مادر و دختری که در مسیر زائران پیاده امام رضا (ع) جز محبت چیزی ندیدند ارائه محصولات فرهنگی بنیاد امام رضا(ع) در مسیر زائران پیاده دهه آخر ماه صفر مهمترین اعمال شب و روز شهادت امام علی بن موسی الرضا(ع) + علت گذاشتن نام رضا برای امام هشتم چیست؟ ویژه‌برنامه‌های رادیو در سالروز شهادت امام رضا (ع) + زمان پخش معرفی علمایی که در حرم مطهر امام رضا(ع) مدفون هستند ورود دسته‌های عزاداری با طبل و سنج به شارستان‌ها در حرم مطهر رضوی ممنوع است بازدید اعضای فراکسیون شعائر اسلامی مجلس از خدمت رسانی به زائران پیاده امام رضا(ع) + عکس نخستین گروه ازعمره‌گزاران ایرانی راهی مدینه شدند (یکم شهریور ۱۴۰۴) اطعام زائران بر سفره پربرکت سلطان خراسان | روایت ۳۱ سال خدمت یک خانواده مشهدی به امام هشتم (ع) + فیلم ضیافت اخلاص در میدان توحید| روایت شهرآرانیوز از اطعام ۷۰ هزار نفر در موکب بزرگ جوادالائمه (ع) مشهد حرم امام رضا (ع) میزبان زائران شیعه میانمار در روز‌های پایانی ماه صفر ورود بیش از ۳۰۰ هزار زائر پیاده امام‌ رضا (ع) به مشهد مقدس سوگواره «غریب قریب» و «به جای مادر» ویژه بانوان در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود مدیرعامل مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی: هنر زبان ما برای رساندن مفاهیم رضوی به مخاطب است خدمت شیرین زائران کوچک امام مهربانی‌ها در «شربتخانه امام جواد(ع)»
سرخط خبرها

استقبال ۱۱ میلیون نفر از طرح نهضت ملی زندگی با آیه‌ها در سال ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۳۰۲۳۲
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۷
استقبال ۱۱ میلیون نفر از طرح نهضت ملی زندگی با آیه‌ها در سال ۱۴۰۴
معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به استقبال ۱۱ میلیون نفر از طرح نهضت زندگی با آیه‌ها در سال ۱۴۰۴ از صدور ۴میلیون مدرک رسمی برای این طرح به عنوان حرکتی بی سابقه در کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلیمن رضا عزت زمانی، در جمع خبرنگاران با تشریح جزییات طرح زندگی با آیه‌ها اظهار کرد: امسال در دومین سال اجرای طرح نهضت زندگی با آیه‌ها ۱۱ میلیون نفر از مردم از این طرح استقبال کردند.

حجت الاسلام و المسلیمن رضا عزت زمانی با بیان اینکه در این طرح ۳۰ آیه از ۳۰ جزء قرآن کریم انتخاب و در ماه مبارک رمضان به صورت مسابقه پیامکی اجرا شد، افزود: در این راستا همه ظرفیت‌ها از جمله نهاد‌های ذیربط و فضای مجازی استفاده کردیم، هزار محصول فرهنگی به همراه ۳۳۰ هزار جلد کتاب تخصصی در حوزه مختلف بانوان، نوجوانان و ... توزیع شد.

معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به همراهی و همکاری ۳۰ ارگان و دستگاه اجرایی به همراه هزار مجموعه مردمی و قرآنی در زمینه اجرای طرح زندگی با آیه‌ها اظهار کرد: این طرح دستاورد‌های ارزشمندی از جمله مجموعه نرم افزاری موثری برای سازمان در پی داشت که جزو افتخارات به شمار می‌رود.

حجت الاسلام عزت زمانی طرح زندگی با آیه‌ها را پرچمدار بزرگ پویش مردمی در کشور که با محوریت قرآن اجرا می‌شود دانست و افزود: مردم ثابت کرده‌اند هر کجا قرآن محور فعالیت‌ها باشد و کار ارزشمند اجرا شود حتما استقبال می‌کنند.

حجت الاسلام عزت زمانی از صدور ۴میلیون مدرک رسمی حفظ زندگی با آیه‌ها به عنوان حرکتی بی سابقه در کشور خبر داد و گفت: در طول اجرای طرح زندگی با آیه‌ها ۴۰ میلیون پیامک مردمی، ۱۸۰ هزار محفل ثبت شده که قبل از زندگی با آیه‌ها تعداد محفل‌ها در کشور ۱۵ هزار بود.

معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به مشارکت ۳ میلیون نفر از مردم کشور ماه مبارک رمضان از طرح زندگی با آیه‌ها عنوان کرد: در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری طرح زندگی با آیه‌ها با حفظ ۱۱۰ آیه مانوس به عنوان حرکتی مستمر و دایمی در طول سال تداوم یابد.

حجت الاسلام عزت زمانی از فعالیت ۱۳۰ هزار مبلغ که به صورت ثبت شده در سامانه شمع فعال هستند خبر داد و گفت: هم اکنون ۹ هزار موسسه و ۱۲ هزار کانون فرهنگی و تبلیغی در کشور فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به فعالیت ۱۰۰ هزار هیئت ثبت شده در کشور گفت: ۱۰۰ هزار مداح نیز دارای پرونده و فعال در کشور مشغول فعالیت هستند.

معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به تشکیل و نهضت بانوان در کشور گفت: هم اکنون ۸۰ هزار نفر از دختران حاج قاسم به عنوان کنش‌گر نوجوان در کشور مشغول فعالیت هستند.

حجت الاسلام عزت زمانی همچنین تاکید بر وحدت و همدلی را راه نجات کشور دانست و گفت: یکی از اهداف سفر به آذربایجان غربی ضمن بررسی مسایل فرهنگی و تبلیغی استان دیدار با مدیران و موثران این عرصه و برنامه‌های متناسب فرهنگی است.

وی یادآور شد: امروز انقلاب اسلامی پرچمدار وحدت و دفاع از همه مسلمانان است، افزود: در این راستا تلاش می‌کنیم ضمن حفظ وحدت در کشور دست وحدت به سمت همه کشور‌ها و ادیان ابراهیمی و مذاهب اسلامی دراز کنیم.

معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور ایران را پیشران دفاع از مردم غزه و فلسطین دانست و گفت: ماجرای اخیر در خصوص قومیت‌ها در صدا و سیما به خوبی مدیریت شد و نباید فراموش کنیم همگی یک ملت هستیم و بی انصافی است با یک حرکت چنینی اقدامات ارزشمند صدا و سیما در حوزه‌های مختلف دفاع از غزه، فلسطین و ... نادیده گرفته شود.

منبع: شبستان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->