قوه قضاییه: سقط جنین غیرقانونی و فروش دارو‌های مرتبط تحت پیگرد قرار می‌گیرد دره جن‌ها، راز آلودترین نقطه ایران + تصاویر ۸ اقدام مهم برای جلوگیری از ابتلا به سرطان نجات گروگان‌های هندی توسط ماموران پلیس آگاهی تهران قوه‌قضائیه درپی جذب قضات مشاور زن: در آینده زنان بیشتری در دستگاه قضا حضور خواهند داشت پاسخ سازمان غذا و دارو به نگرانی جامعه درباره کشت خشخاش در کشور وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه سال جاری چگونه خواهد بود؟ دانش‌آموزان مشهدی ۷ مدال طلای المپیاد جهانی هوش مصنوعی و زیست‌شناسی را کسب کردند ارتقای آموزش در مدرسه،‌ امتداد پرورش در خانواده هدیهٔ ۴۸ میلیون تومانی دولت برای مادران ایران مقصد بیش از یک میلیون گردشگر سلامت است وزیر آموزش و پرورش: قطعی‌های برق خللی در آموزش مدارس ایجاد نمی‌کند کشف بیش از یک کیلو هروئین بلعیده‌شده در تربت حیدریه (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) شینا انصاری: همه دستگاه‌ها موظف به صیانت از محیط زیست هستند هر یک ساعت، ۱۱ نوزاد در خراسان رضوی متولد می شود باور مصرف همزمان ماهی و ماست در تشدید پیسی، پایه علمی ندارد مرگ سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا دستور دادستان تهران برای تعیین‌تکلیف فوری خودرو‌های وارداتی متوقف در گمرک وزیر آموزش و پرورش: عدالت آموزشی محدود به تجهیزات نیست، محرومیت‌ها در همه ابعاد باید رفع شود جنایت در فروشگاه لوازم یدکی | سوزاندن جوان مشهدی پشت دخل مغازه اجرای طرح آزمایش بستر‌های جدید آموزش در مدارس ابتدایی از مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد و رگبار باران در برخی مناطق کشور بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوانزا اواخر شهریور و اوایل پاییز | کمبود در بخش بهداشت، عرضه آزاد در داروخانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش‌ موقت دمای هوا در روز‌های پایانی هفته توسعه مدرسه‌سازی‌ها، مهم‌ترین برنامه آموزش و پرورش مشهد در سال ۱۴۰۴ ۲ مامور انتظامی در شهرستان سیب و سوران به شهادت رسیدند (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم ۴ راهکار ساده برای کاهش فشار خون | فشار خون «لب مرز» چه عددی است؟ آمادگی آموزش و پرورش خراسان رضوی برای استقبال از دانش‌آموزان | برنامه مدارس مشهد برای آغاز سال تحصیلی چیست؟
سرخط خبرها

نماینده مجلس تأکید کرد: ضرورت مدیریت آب‌های سطحی و استفاده از روش‌های آبیاری نوین زمین‌های کشاورزی

  • کد خبر: ۳۳۱۶۱۱
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۶
نماینده مجلس تأکید کرد: ضرورت مدیریت آب‌های سطحی و استفاده از روش‌های آبیاری نوین زمین‌های کشاورزی
یک نماینده مجلس همچنین با تأکید بر ضرورت مدیریت آب‌های سطحی و استفاده از روش‌های آبیاری نوین زمین‌های کشاورزی عنوان کرد: امروز دیگر راهی جز مدیریت آب‌های سطحی و استفاده از روش‌های آبیاری نوین مبتنی بر فناوری نداریم و باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی و مصرف خود را اصلاح و به‌روز کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بابایی کارنامی با اشاره به مواجهه کشور با بحران آب بر ضرورت بهره‌گیری از نگاه توسعه‌ای نسبت به قواعد بازی مدیریت منابع آب تاکید کرد و گفت: با توجه به اینکه صدور مجوز‌هایی نظیر تاسیس سد و خطوط انتقال آب بر عهده سازمان محیط زیست است، به نظر می‌رسد که یکی از موانع اصلی حل موضوع کم آبی، این مجموعه است؛ چراکه متاسفانه در این سازمان به قواعد بازی مدیریت مبتنی بر منابع آبی بی احترامی می‌شود.

وی با انتقاد از فعالیت برخی افراد در قالب کارچاق‌کن در پشت پرده موضوع ارزیابی زیست محیطی، اظهار کرد: در مدیریت منابع آبی کشور باید نسبت به پایدار کردن ردیف‌های ملی در بودجه و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی اقداماتی را انجام دهیم چراکه الان بخش خصوصی می‌خواهد در این حوزه سرمایه گذاری کند.

این نماینده مجلس همچنین با تاکید بر ضرورت مدیریت آب‌های سطحی و استفاده از روش‌های آبیاری نوین زمین‌های کشاورزی عنوان کرد: امروز دیگر راهی جز مدیریت آب‌های سطحی و استفاده از روش‌های آبیاری نوین مبتنی بر فناوری نداریم و باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی و مصرف خود را اصلاح و به روز کنیم. متاسفانه در انتقال آب به کشاورزی و شرب منطق مصرف را حاکم نکردیم؛ البته در این زمینه در قانون برنامه هفتم پیشرفت، اشاراتی توسط مجلس شده است و امیداریم در ادامه کار و در روند‌های اجرایی نیز شاهد اتفاقات خوب و بهتری باشیم.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه «باید آب‌های سطحی را مدیریت کنیم و با ایجاد خطوط انتقال، منابع را انتقال دهیم»، تاکید کرد: استفاده از آب شیرین کن‌ها در حوزه دریای شمال و دریای جنوب از دیگر راه‌های مدیریت منابع آب در شرایط امروز کشور است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->