حرم حضرت زینب(س) سیاه‌پوش شد اقتدای حسینی برای شهدای ایران | استقبال باشکوه از ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی در حرم مطهر رضوی محل و زمان تدفین پیکر سرداران و دانشمندان شهید اعلام شد آیین اذن عزای محرم در حرم مطهر رضوی برگزار شد+ فیلم (۵ تیر ۱۴۰۴) دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد جزئیات برگزاری آیین شیرخوارگان حسینی در حرم امام‌رضا(ع) (۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز بازگشت هوایی زائران حج به کشور | نخستین پرواز در فرودگاه مشهد به زمین نشست (۵ تیرماه ۱۴۰۴) ۲ هزار و ۲۰۰ بقعه متبرکه در سراسر کشور میزبان برگزاری نمایش‌های آیینی در محرم ۱۴۰۴ بیش از ۶۰ هیئت در مشهد میزبان مراسم شیرخوارگان حسینی در محرم ۱۴۰۴ پیکر شهید «امیرحسین مزینی» در فریمان تشییع می‌شود بزرگ‌ترین اجتماع شیرخوارگان حسینی، در حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود پایگاه‌های بسیج مشهد و خراسان رضوی از علاقه‌مندان ثبت‌نام می‌کنند ۳ شهید از یک خانه؛ صبر بانوی مشهدی دربرابر جنایت صهیونیست‌ها + فیلم برافراشته‌شدن پرچم‌های سیاه عزای امام‌حسین(ع) بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم امام‌رضا(ع) نماز و اعمال دهه اول ماه محرم محرم ۱۴۰۴ جلوه‌ای از مقاومت فرهنگی ملت ایران دربرابر حمله متجاوزانه اسرائیل به ایران است حسینیه‌ای به وسعت مشهد | برنامه هیئت‌های مذهبی مشهد در محرم ۱۴۰۴ سومین گردهمایی ملی کودکان عاشورایی برگزار می‌شود میدان شهدا مشهد میزبان برنامه «روضه خانگی به وسعت یک میدان» در دهه اول محرم ۱۴۰۴ محرم حماسی در مشهد | آوای بصیرت و مقاومت، محور نوحه‌های امسال خواهد بود
سرخط خبرها

امکان زیارت جمعی زائران ایرانی در روضه رضوان فراهم شد

  • کد خبر: ۳۳۳۱۳۶
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۱
امکان زیارت جمعی زائران ایرانی در روضه رضوان فراهم شد
در بازدید سرپرست حجاج ایرانی به همراه رئیس سازمان حج و زیارت از بخش رایانه ستاد مدینه حج و زیارت، اعلام شد که امکان زیارت جمعی زائران ایرانی در روضه رضوان فراهم شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی به همراه علیرضا بیات، رئیس سازمان حج و زیارت از بخش‌های مختلف ستاد حج و زیارت در مدینه منوره بازدید کردند.

بازرسی و ارزشیابی، پشتیبانی، مالی، رایانه، دفتر وزارت خارجه در ستاد، نقلیه و... از جمله بخش‌هایی که بود که حجت الاسلام والمسلمین نواب و  بیات به آنها سرکشی و پس از گفتگوی مشروح با مسئولان و کارکنان این بخش‌ها آخرین توصیه‌های لازم برای خدمات بهتر به زائران را ارائه کردند.

اشاره به برخی نکات درباره رعایت حقوق زائران، از جمله حقوق مالی آنها، از مسائلی بود که در برخی از بخش‌ها به آن تاکید شد و مورد استقبال سرپرست حجاج ایرانی قرار گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین نواب تاکید کرد که در خدمت رسانی، باید همه حقوق زائران، از مالی تا بیمه‌ای و ... را در نظر بگیریم. همچنین در نحوه ارائه خدمات به نحوی اقدام شود که احساسات زائران هم در نظر گرفته شود.

همچنین در این بازدید از بخش رایانه ستاد مدینه حج و زیارت، مسئولان این بخش آخرین گزارش‌ها درباره پیگیری دغدغه زیارت رضوان توسط زائران را مطرح کردند. در این گزارش مشخص شد که مسئله از روز گذشته حل شده و امکان زیارت جمعی زائران ایرانی در روضه رضوان فراهم شده است.

حجت الاسلام والمسلمین نواب و بیات با استقبال از این گزارش تاکید کردند که باید هرچه سریعتر اطلاع رسانی لازم به زائران در این باره انجام شود تا زائران بیشتری بتوانند از زیارت این روضه منوره بهره‌مند شوند.

با تصمیم کشور میزبان، طی دو سه سال اخیر زیارت روضه رضوان برای زائران صرفاً از طریق نرم افزار موبایلی نسک و به صورت انفرادی فراهم می‌شد؛ این موضوع مشکلاتی را برای برخی زائران فراهم آورده بود که نمی‌توانستند از این امکان استفاده کنند. این مسئله در جلسات مختلف میان بعثه و ستاد سازمان حج مطرح و تاکید شد که راهکاری برای آن اندیشیده شود.

آنطور که مسئولان مربوطه گزارش دادند، با پیگیری‌های ستاد مدینه، از روز گذشته امکان ثبت نام جمعی زائران ایرانی در نسک فراهم شده است.

در بخش دیگری از این بازدید، مسئولان بازرسی و ارزشیابی سازمان حج و زیارت آخرین گزارش‌ها از نظرسنجی‌های مستمر درباره خدمات ارائه شده به زائران را مطرح کردند. این ارزشیابی نشان می‌داد که رضایتمندی خوبی تاکنون از خدمات ارائه شده وجود داشته و مشکل عمده‌ای گزارش نشده است.

مسئولان حج ایران با اشاره به ضرورت ارزشیابی‌های دقیق و منظم و مستمر و همچنین آسیب شناسی‌های مداوم تاکید کردند که باید این نظرسنجی‌ها و ارزشیابی‌ها همواره دقیق‌تر و کاربردی‌تر شود تا مسئولان سازمان حج و زیارت بتوانند خدمات و فرآیند‌ها را به صورت مستمر بهبود بخشند و ارتقا دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->