خداحافظی با پیرترین هواپیمای کشور | ایرباس ۴۱ ساله ایران‌ایر بالاخره بازنشست شد ثبت ۵۴۳ چندقلوزایی در خراسان رضوی طی ۴ ماه نخست سال جاری کم‌خوابی چگونه سلامت قلب را تهدید می‌کند؟ چرا چای جایگزین مناسبی برای آب نیست؟ وزیر کشور: آموزش نباید به خاطر ناترازی انرژی تعطیل شود شرایط برای واگذاری سریع سهام شرکت‌های صندوق تأمین اجتماعی مهیا نیست شیرخشک رژیمی وارد داروخانه‌ها شد اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) ۱۳۰۰ طلاق صوری در میان مقرری بگیران تأمین اجتماعی کشف شد وعده وزیر آموزش و پرورش برای افتتاح ۲۴۰۰ مدرسه تا مهر ۱۴۰۴ + ویدئو ۱۷۰ ایستگاه صلواتی به زائران پیاده در جاده‌های مشهد خدمت می‌کنند اعمال محدودیت‌های جاده‌ای در تعطیلات شهادت امام رضا (ع) چرا درختان ۸۰ ساله ارومیه نابود شدند؟ المپیادی‌ها از «سربازی» معاف نیستند | کسب ۴۰ مدال طلای جهانی در ۲.۵ سال اخیر تخصیص اعتبار ۵ هزار میلیارد ریالی به سپاس‌کارت معلمان کشف ۱۴۸ قطعه سکه طلای فاقد کد استاندارد در سبزوار (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) بیش از ۱۶ درصد مدارس کشور غیردولتی هستند | اجرای قانون بیمه ۳۰ ساعته معلمان از ابتدای سال تحصیلی ۱۴۰۴ تدابیر ویژه برای جلوگیری از قطع برق در اطراف حرم امام‌رضا(ع) در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ | تصمیم‌گیری نهایی با استاندار معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی نیمه‌اول شهریورماه ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود بوی بدن چه چیز‌هایی را در مورد سلامتی شما آشکار می‌کند اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد نحوه برگزاری امتحانات نهایی در تابستان ۱۴۰۴ عملیات تی پی بدامِن؛ نقشه شوم آمریکا و انگلیس علیه مصدق آغاز واریز حقوق مردادماه بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی از فردا (چهارشنبه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۴) + جدول زمانی آیا معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی با حقوق مرداد واریز می‌شود؟ همتی‌فر دادستان جدید مشهد شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی افزایش دما (سه‌شنبه، ۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | دمای برخی نقاط استان به بیش از ۴۰ درجه خواهد رسید ادعای عضو کمیسیون آموزش مجلس: آغاز مدارس از پنج‌سالگی، درنهایت منجر به افزایش بهره‌وری شغلی می‌شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار درباره بحران جمعیتی ایران در همایش «همه برای ایران جوان» | خراسان رضوی، پیشتاز در اقدامات حمایتی برای جوانی جمعیت

  • کد خبر: ۳۳۳۷۰۵
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰
هشدار درباره بحران جمعیتی ایران در همایش «همه برای ایران جوان» | خراسان رضوی، پیشتاز در اقدامات حمایتی برای جوانی جمعیت
مدیرکل امور بانوان استانداری خراسان رضوی، با اشاره به کاهش نرخ زادوولد و افزایش جمعیت سالمند در کشور، این وضعیت را یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی قرن حاضر دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه حامد ابریشم‌تاب امروز (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) در همایش «همه برای ایران جوان» که با محوریت جوانی جمعیت، در تالار شهر مشهد برگزار شد، با اشاره به بحران جهانی کاهش جمعیت جوان و افزایش جمعیت سالمند، اظهار داشت: مسئله جوانی جمعیت یکی از دغدغه‌های مهم سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در قرن حاضر است که ایران نیز از آن مستثنی نیست.

وی افزود: کشور‌های مختلف با توجه به شرایط خاص خود در تلاش‌اند تا با سیاست‌های حمایتی، روند رشد جمعیت جوان را حفظ کرده و از بحران سالمندی جلوگیری کنند.

حامد با تأکید بر نقش کلیدی ازدواج و فرزندآوری در افزایش جمعیت، افزود: امروز پنجره جمعیتی ایران به یک چالش جدی تبدیل شده است و نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قانونی، سیاست‌های بالادستی ازجمله سیاست‌های کلی خانواده ابلاغی مقام معظم رهبری و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت هستیم.

مدیرکل امور بانوان استانداری با اشاره به اقدامات استان خراسان رضوی در این زمینه گفت: در این استان، برنامه‌ریزی و پیگیری‌های مستمر در حوزه‌های ازدواج، کاهش طلاق، فاصله‌گذاری فرزندآوری، پیشگیری از ناباروری و ترویج تمایل به فرزندآوری در دستورکار قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین با راه‌اندازی مراکز درمان ناباروری در بیمارستان‌های امام‌رضا(ع) و رضوی، خدمات قابل‌توجهی به متقاضیان ارائه شده است.

حامد ادامه داد: ازجمله اقدامات مؤثر می‌توان به ایجاد شبکه ملی تسهیلگران جمعیت، تولیدمحتوای آموزشی، اعزام مشاوران به مراکز مختلف، تعریف بسته‌های حمایتی برای خانواده‌ها، برگزاری همایش‌ها، پویش‌های ملی و نمایشگاه‌های تخصصی و تجهیز خوابگاه‌های متأهلی اشاره کرد.

وی اعلام کرد: خراسان رضوی موفق به کسب رتبه اول در ارائه خدمات بیمه سلامت و درمان ناباروری در سطح کشور شده و شاهد رشد ۱۸ درصدی در ارائه تسهیلات فرزندآوری و ۱۱ درصدی در خدمات ناباروری بوده‌ایم.

مدیرکل امور بانوان استانداری خراسان رضوی گفت: بیش از ۸ هزار و ۹۷۸ خانواده از خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند شده‌اند و نرخ جذب بیمه‌شدگان نیز رشد ۵.۳ درصدی داشته است.

در پایان، فاطمه حامد از شهرداری مشهد، دانشگاه علوم پزشکی خراسان رضوی، آستان قدس رضوی و سایر نهاد‌های همکار در برگزاری این همایش قدردانی و ابراز امیدواری کرد که با ادامه این تلاش‌ها، آینده‌ای روشن برای نسل‌های آینده کشور رقم بخورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->