ارتباط دوسویه مدیران شهرستان‌ها با اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی بر رونق گردشگری تأثیرگذار است مروری بر کلاهبرداری رایج فروش بلیت جعلی | سفر ناتمام؛ روایتی از یک اعتماد نابجا! تشکیل کمیته‌های مشاوره‌ای برای دانش‌آموزان و فرهنگیان آسیب‌دیده آغاز فرایند اصلاح روش‌های آموزش و یادگیری در مدارس ابتدایی بهره‌گیری از اوقات فراغت دانش‌آموزان در زیباسازی فضاهای آموزشی فراخوان دانشگاه شهید بهشتی برای ارسال یادداشت اساتید در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا فردا رئیس سازمان مدارس غیردولتی: محاسبه ۳۰ روز بیمه برای معلمان اجباری است اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) لیست دانشگاه‌های خارجی مورد اعتماد وزارت علوم در سال ۲۰۲۶ نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار نیازمند عضو زندگی بخشید (۱۷ تیر ۱۴۰۴) آیا کاهش اشتهای کودکان در تابستان طبیعی است؟ توزیع کارت جدید بانکی برای بازنشستگان فراجا (۱۷ تیر ۱۴۰۴) حضور استان کرمان در فهرست رقابت بهترین مرکز گردشگری جهان در سال ۲۰۲۵ تورهای غیرمجاز، عامل افزایش نرخ بیکاری راهنمایان گردشگری زمان آغاز هدایت تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد بهترین خوراکی‌ها برای پاکسازی گرد و غبار از ریه خبر جدید از پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی (۱۷ تیرماه ۱۴۰۴) مجوز داروخانه‌های متخلف در جنگ ۱۲روزه، لغو شود جریمه ۲۲ میلیارد ریالی برای دارنده ۲۰۸ دستگاه ماینر قاچاق در مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) آخرین جزئیات درمورد نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ | نحوه دریافت کارت ورود به جلسه و مراحل رفع نقص (۱۷ تیر ۱۴۰۴) تولد ۷۰ نوزاد گاندو برای اولین بار در ایران لزوم واکسیناسیون حیوانات خانگی | اجتناب از مصرف فرآورده‌های دامی غیرپاستوریزه نتایج کنکور دانشگاه‌های افسری ارتش اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | گذر موج بارشی از کشور در ۲ روز آینده هشدار وزارت بهداشت درباره خطر آلودگی سبزیجات به مدفوع سگ و گربه کارت ورود به جلسه کنکور ۲۲ تیرماه منتشر می‌شود وزیر آموزش و پرورش ابلاغ کرد: ممنوعیت رد دانش‌آموزان میان‌پایه به بهانه افت معدل
سرخط خبرها

هشدار درباره بحران جمعیتی ایران در همایش «همه برای ایران جوان» | خراسان رضوی، پیشتاز در اقدامات حمایتی برای جوانی جمعیت

  • کد خبر: ۳۳۳۷۰۵
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰
هشدار درباره بحران جمعیتی ایران در همایش «همه برای ایران جوان» | خراسان رضوی، پیشتاز در اقدامات حمایتی برای جوانی جمعیت
مدیرکل امور بانوان استانداری خراسان رضوی، با اشاره به کاهش نرخ زادوولد و افزایش جمعیت سالمند در کشور، این وضعیت را یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی قرن حاضر دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه حامد ابریشم‌تاب امروز (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) در همایش «همه برای ایران جوان» که با محوریت جوانی جمعیت، در تالار شهر مشهد برگزار شد، با اشاره به بحران جهانی کاهش جمعیت جوان و افزایش جمعیت سالمند، اظهار داشت: مسئله جوانی جمعیت یکی از دغدغه‌های مهم سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در قرن حاضر است که ایران نیز از آن مستثنی نیست.

وی افزود: کشور‌های مختلف با توجه به شرایط خاص خود در تلاش‌اند تا با سیاست‌های حمایتی، روند رشد جمعیت جوان را حفظ کرده و از بحران سالمندی جلوگیری کنند.

حامد با تأکید بر نقش کلیدی ازدواج و فرزندآوری در افزایش جمعیت، افزود: امروز پنجره جمعیتی ایران به یک چالش جدی تبدیل شده است و نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قانونی، سیاست‌های بالادستی ازجمله سیاست‌های کلی خانواده ابلاغی مقام معظم رهبری و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت هستیم.

مدیرکل امور بانوان استانداری با اشاره به اقدامات استان خراسان رضوی در این زمینه گفت: در این استان، برنامه‌ریزی و پیگیری‌های مستمر در حوزه‌های ازدواج، کاهش طلاق، فاصله‌گذاری فرزندآوری، پیشگیری از ناباروری و ترویج تمایل به فرزندآوری در دستورکار قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین با راه‌اندازی مراکز درمان ناباروری در بیمارستان‌های امام‌رضا(ع) و رضوی، خدمات قابل‌توجهی به متقاضیان ارائه شده است.

حامد ادامه داد: ازجمله اقدامات مؤثر می‌توان به ایجاد شبکه ملی تسهیلگران جمعیت، تولیدمحتوای آموزشی، اعزام مشاوران به مراکز مختلف، تعریف بسته‌های حمایتی برای خانواده‌ها، برگزاری همایش‌ها، پویش‌های ملی و نمایشگاه‌های تخصصی و تجهیز خوابگاه‌های متأهلی اشاره کرد.

وی اعلام کرد: خراسان رضوی موفق به کسب رتبه اول در ارائه خدمات بیمه سلامت و درمان ناباروری در سطح کشور شده و شاهد رشد ۱۸ درصدی در ارائه تسهیلات فرزندآوری و ۱۱ درصدی در خدمات ناباروری بوده‌ایم.

مدیرکل امور بانوان استانداری خراسان رضوی گفت: بیش از ۸ هزار و ۹۷۸ خانواده از خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند شده‌اند و نرخ جذب بیمه‌شدگان نیز رشد ۵.۳ درصدی داشته است.

در پایان، فاطمه حامد از شهرداری مشهد، دانشگاه علوم پزشکی خراسان رضوی، آستان قدس رضوی و سایر نهاد‌های همکار در برگزاری این همایش قدردانی و ابراز امیدواری کرد که با ادامه این تلاش‌ها، آینده‌ای روشن برای نسل‌های آینده کشور رقم بخورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->