امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی حضوری شد سامانه‌های ۱۴۸۰ و ۱۲۳، آماده حمایت روانی از مردم در شرایط جنگی مدارس مشهد و خراسان رضوی آماده اسکان اضطراری در شرایط بحرانی هستند توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی نشانه‌ها و امید‌ها سرنوشت صدور شناسنامه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و  بیشتر چه شد؟ | سرنوشت نامعلوم امتیاز‌های مادری تولد اولین بره آهو در سال ۱۴۰۴ در دشت مغان کمک قارچ‌های ناشناخته زیرزمینی به حفظ اکوسیستم‌ها وعده بانک مرکزی برای تخصیص ارز به واردات دارو و تجهیزات پزشکی افزایش خطر شیوع بیماری سالک در فصول گرم سال بیماری خطرناکی که ممکن است حجاج ناقل آن باشند جزئیات استرداد هزینه بلیت پروازهای لغوشده گلایه مردم مشهد از گرانی انشعاب برق، نبود شفافیت در خرید کنتور و بلاتکلیفی در جبران خسارات نوسانات برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی آسیب به بیمارستان فارابی کرمانشاه در حمله رژیم صهیونیستی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟ حدود ۴۰ درصد از سیگاری‌ها دچار ناتوانی هستند ساعت کار متروی تهران تغییر کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موج انفجار‌ها چه عوارضی برای سلامت دارد؟ ذخایر دارویی و تجهیزات پزشکی به اندازه نیاز کشور تأمین شده است فعالیت مدارس مشهد و تبادکان امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) با ۵۰ درصد عوامل اجرایی انجام می‌شود 
سرخط خبرها

طرح «پاد» با هدف پیشگیری از شیوع مصرف دخانیات در میان نوجوانان و جوانان اجرا می‌شود

  • کد خبر: ۳۳۴۵۲۵
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۴
طرح «پاد» با هدف پیشگیری از شیوع مصرف دخانیات در میان نوجوانان و جوانان اجرا می‌شود
دبیر اجرایی طرح پاد، از اجرای این برنامه پیشگیرانه در ۴۰ منطقه کشور با هدف کاهش مصرف دخانیات در میان دانش‌آموزان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا شاهسون، دبیر اجرایی طرح پاد (پیشگیری از استعمال دخانیات) گفت: در راستای کاهش مصرف دخانیات در میان نوجوانان و جوانان، جمعیت موضوع دخانیات به عنوان یک سازمان مردم‌نهاد با همکاری وزارت آموزش و پرورش، اقدام به طراحی و اجرای طرح عملیاتی پاد (پیشگیری از استعمال دخانیات) کرده است. این طرح هم‌اکنون در ۴۰ منطقه آسیب‌پذیر کشور در حال اجراست.

به گفته شاهسون؛ این طرح، فرآیند اجرایی آن از مدرسه آغاز شده و سپس به محله و شهر گسترش می‌یابد. در چارچوب این برنامه، محتوای آموزشی متناسب برای دانش‌آموزان و اولیا طراحی شده و در اختیار آنان قرار می‌گیرد و دانش‌آموزان پس از گذراندن مراحل آموزشی، به عنوان سفیران پیشگیری از دخانیات (پاد یاران) معرفی شده و کارت شناسایی دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد: همکاری بین‌بخشی یکی از ارکان موفقیت این طرح به شمار می‌آید و دستگاه‌هایی، چون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهرداری‌ها و وزارت ورزش و جوانان با ارائه برنامه‌های جایگزین فرهنگی، هنری و ورزشی، نقش مؤثری در ارتقای اثربخشی این برنامه دارند.

همکاری چند دستگاهی برای اثربخشی بیشتر طرح

شاهسون خاطرنشان کرد: از منظر فرهنگی، تلاش شده است تا با استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای، به‌ویژه نمایش‌های خانگی، پیام‌های پیشگیری از مصرف دخانیات به مخاطبان نوجوان منتقل شود. بر اساس داده‌های تجربی حاصل از اجرای طرح، دانش‌آموزان پایه هشتم متوسطه اول بیشترین گرایش به دخانیات را دارند. این گرایش، اغلب از انتقال از پایه ششم به هفتم آغاز شده و در پایه هشتم به اوج می‌رسد.

وی ادامه داد: بر این اساس، آموزش‌های این طرح از پایه هفتم آغاز می‌شود و در دوره ابتدایی نیز در پایه‌های سوم و ششم، آموزش‌هایی برای اولیای دانش‌آموزان در نظر گرفته شده تا خانواده‌ها برای ورود فرزندانشان به مقاطع حساس‌تر، آمادگی لازم را داشته باشند.

به گفته شاهسون؛ اطلاع‌رسانی مستمر به پاد یاران و خانواده‌های آنها بخش مهمی از راهبرد این طرح است تا بتوان با نهادینه‌سازی فرهنگ پیشگیری، روند گرایش نوجوانان به دخانیات را متوقف و کنترل کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->