شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها

مقتول می‌خواست چک هایم را اجرا بگذارد

  • کد خبر: ۳۳۵۶۴۶
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۳
مقتول می‌خواست چک هایم را اجرا بگذارد
مرد جوانی که متهم است به خاطر ۳ فقره چک زن میانسالی را به قتل رسانده در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شد.

به گزارش شهرآرانیوز، شهریور سال ۱۴۰۳ دو پسر جوان با مراجعه به پلیس آگاهی اظهار کردند که مادر ۵۴ ساله‌شان به نام نسرین ناپدید شده است. یکی ازآن‌ها به مأموران گفت: «چند ماهی است که مادرم با مردی به نام پرویز اختلاف مالی دارد و آخرین بار هم با او قرار گذاشت تا طلبش را از او وصول کند، اما دیگر برنگشت.»

پس از ارائه این اطلاعات مأموران پرویز را احضار کردند. وی پس از حضور در پلیس آگاهی تحت بازجویی قرار گرفت و مدعی شد: «چند روز قبل با نسرین تلفنی صحبت کردم، اما بعد از آن دیگر خبری از او ندارم.»

از آنجایی که پرویز اظهارات متناقضی داشت، مأموران وی را بازداشت کردند. یک روز بعد نیز لب به اعتراف گشود و گفت: «من با نسرین ارتباط کاری داشتم و ۳ برگه چک من دست او بود. البته او چک‌ها را بابت ضمانت گرفته بود، اما مدتی بعد مرا تهدید کرد که اگر به او پول ندهم چک‌هایم را به اجرا می‌گذارد. ساعت ۹ صبح روز حادثه من در انبار مغازه‌ام در منطقه نارمک بودم که او وارد شد و بعد کرکره مغازه را پایین کشید و با چاقو به سمتم آمد. از این حرکاتش تعجب کرده بودم. در یک لحظه شالش را به دور گردنم انداخت تا خفه‌ام کند. من هم مقابله کردم و شال را از گردنم باز کرده و به گردنش انداختم. چند ثانیه‌ای شال را از دو طرف کشیدم که به یکباره او روی زمین افتاد. وقتی بالای سرش رفتم دیدم فوت کرده از ترسم از زیر کرکره مغازه بیرون رفتم و در را قفل کردم. حدود ساعت ۳ بعدازظهر برگشتم و جسد را داخل صندوق عقب ماشینم انداختم. به خانه دوستم رفتم و تا نیمه شب آنجا ماندم و شب هم جسد را به حوالی لواسان بردم و داخل دره‌ای انداختم و به خانه برگشتم.»

وی افزود: «چند روزی حالم بد بود و عذاب وجدان داشتم. رفتارم تغییر کرده بود به همین خاطر وقتی همسرم علت این حال بدم را پرسید مجبور شدم به دروغ به او بگویم که به خاطر مشکلات مالی و فشار کاری حال و روز خوبی ندارم، اما چند روز بعد احضار و بازداشت شدم.»

بعد از اظهارات متهم، مأموران به نشانی اعلام شده رفتند و جسد را کشف کردند.

بررسی‌های مأموران نشان می‌داد که ارتباط متهم و مقتول کاری بوده است.

با تکمیل تحقیقات پرونده برای رسیدگی به شعبه ۳ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

در دادگاه چه گذشت؟

در ابتدای این جلسه دو پسر مقتول درخواست قصاص کردند و گفتند به هیچ عنوان حاضر به مصالحه و گذشت نیستند.

سپس متهم به جایگاه رفت و گفت: «من و نسرین فقط ارتباط کاری و مالی داشتیم. من پخش لبنیات داشتم و نسرین هم مشتری‌ام بود. من ۳ برگه چک دست او داشتم که آنها را برای ضمانت داده بودم. نسرین به من گفته بود که می‌خواهد مهاجرت کند و نیاز به چک ضمانت دارد و از من چک خواست و من هم دادم، اما وقتی فهمیدم می‌خواهد چک‌هایم را اجرا بگذارد، خیلی ناراحت شدم. روز حادثه وقتی به سراغم آمد به یکباره به من حمله کرد و من در دفاع از خودم فقط ۵ تا ۱۰ ثانیه شالش را دور گردنش فشار دادم و بعد او را هل دادم که روی زمین افتاد. واقعاً فکر نمی‌کردم در ۵ ثانیه یک آدم خفه شود. بعد از آن هم او را داخل خودروام گذاشتم. ۳ برگه چکم را هم از داخل کیفش برداشتم تا ردی از من باقی نماند.»

وی درباره لحظه‌ای که مقتول را به دره انداخت نیز گفت: «بعد از چند روز از این ماجرا وقتی پلیس مرا احضار کرد ماجرا را به برادرم گفتم و او به من گفت بهتر است واقعیت را به پلیس بگویم. من هم روز اول بازداشت از ترسم چیزی نگفتم، اما روز دوم واقعیت را گفتم. حالا هم پشیمان هستم و از اولیای دم درخواست می‌کنم تا من را ببخشند و حلال کنند.»

با پایان این جلسه قضات برای صدور رأی وارد شور شدند.

منبع: ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->