نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

در برخی استان‌ها فاصله کیفیت آموزش میان مناطق محروم و برخوردار بسیار زیاد است

  • کد خبر: ۳۳۵۸۴۲
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۶
در برخی استان‌ها فاصله کیفیت آموزش میان مناطق محروم و برخوردار بسیار زیاد است
مشاور وزیر آموزش‌وپرورش در امور کیفیت بخشی، به نابرابری‌های آموزشی درون‌استانی اشاره کرد و گفت: در برخی استان‌ها مثل زنجان، فاصله بین مناطق برخوردار و محروم بسیار زیاد است. این شکاف نشان می‌دهد که حتی در سطح استان هم توزیع منابع به‌طور عادلانه صورت نگرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی زرافشان در نشست هم اندیشی فعالان و جهادگران عرصه آموزش در مناطق محروم با اشاره به چالش‌های جدید نظام آموزشی کشور گفت: تمرکز امروز آموزش‌وپرورش باید بر عدالت و کیفیت باشد.

وی افزود: برنامه‌ریزی هدفمند و داده‌محور می‌تواند موجب ارتقای واقعی کیفیت در مناطق کمتر برخوردار شود.

مشاور وزیر آموزش‌وپرورش در امور کیفیت‌بخشی با اشاره به تغییر اولویت‌های نظام آموزشی کشور، ادامه داد: اگرچه در دهه‌های گذشته تمرکز نظام آموزشی بر دسترسی به آموزش بود، امروز موضوع عدالت و کیفیت به دغدغه اصلی تبدیل شده است.

وی با اشاره به مطالعه‌ای که در سال ۱۳۹۹ با هدف اندازه‌گیری عدالت آموزشی انجام شده است، ادامه داد: در این مطالعه، با استفاده از ۲۰ شاخص مصوب شورای‌عالی آموزش‌وپرورش، استان‌ها و شهرستان‌های کشور ارزیابی و رتبه‌بندی شدند. این ارزیابی نه‌تنها وضعیت کلی هر استان، بلکه نقاط ضعف و قوت در شاخص‌های مختلف را مشخص کرد.

زرافشان افزود: برای نمونه، بر اساس نتایج این مطالعه، استان سیستان‌وبلوچستان با ۱۷ شهرستان در انتهای جدول، بیشترین نیاز به مداخله و توانمندسازی را داشت به همین دلیل، برنامه مدرسه‌یاری از همین استان آغاز شد.

مشاور وزیر با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی مبتنی بر داده ادامه داد: اگر قرار باشد برنامه‌ای برای بهبود کیفیت آموزشی طراحی شود، ابتدا باید بدانیم کدام استان‌ها و شهرستان‌ها در کدام شاخص‌ها دچار ضعف هستند. این اطلاعات به فعالان و تصمیم‌گیران کمک می‌کند که مداخله‌های هدفمند و مؤثر انجام دهند.

وی با بیان اینکه در این مطالعه، شاخص‌هایی، چون نرخ پوشش تحصیلی، نسبت معلم به دانش‌آموز، کیفیت زیرساخت‌ها و ... لحاظ شده‌اند افزود: ممکن است یک استان به میانگین کشوری نرسد، اما می‌توان عملکرد آن را نسبت به گذشته خودش ارتقاء داد، که خود گامی مهم در راستای عدالت آموزشی است.

زرافشان به نابرابری درون‌استانی نیز اشاره کرد و گفت: در برخی استان‌ها مثل زنجان، فاصله بین مناطق برخوردار و محروم بسیار زیاد است. این شکاف نشان می‌دهد که حتی در سطح استان هم توزیع منابع به‌طور عادلانه صورت نگرفته است.

وی با بیان اینکه نسخه به‌روزشده این گزارش در آینده نزدیک منتشر خواهد شد و می‌تواند تصویری روشن از تحولات چهار سال اخیر و تأثیر اقدامات انجام‌شده ارائه دهد اظهار کرد: این اطلاعات به فعالان حوزه آموزش کمک می‌کند تا بدانند در کجا ایستاده‌اند و برای بهبود کیفیت، بر کدام شاخص‌ها باید تمرکز کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->