تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش استاندار خراسان رضوی: تولید فیلم سینمایی «کاکالوتی» گامی ارزشمند در مسیر تقویت فعالیت‌های هنری در استان است
سرخط خبرها

نماز جمعه ۲۰ تیرماه در ۲۱ پایگاه اقامه می‌شود

  • کد خبر: ۳۳۵۹۷
  • ۱۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۳
نماز جمعه ۲۰ تیرماه در ۲۱ پایگاه اقامه می‌شود
 مدیر دفتر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه خراسان رضوی گفت: با توجه به افزایش شهر‌های قرمز استان نماز جمعه ۲۰ تیر ماه در این هفته از مجموع ۵۳ پایگاه در ۲۱ پایگاه اقامه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام محمد حسین ایزدی گفت: نماز جمعه هفته گذشته در ۴۷ پایگاه اقامه شد، اما نماز جمعه فردا در شهر‌ها و پایگاه‌های جوین، حکم‌آباد، جغتای، هلالی، خوشاب، داورزن، باخرز، بجستان، یونسی، بردسکن، طرقبه، شاندیز، خلیل آباد، درگز، زاوه، کلات، زاوین، خواف، سبزوار، روداب و ششتمد برگزار خواهد شد.

 

وی با بیان این که با تایید مسوولان مربوطه در شهر‌های با وضعیت‌های زرد و سفید از نظر شیوع بیماری ویروسی همه‌گیر کرونا امکان اقامه نماز جمعه میسر است افزود: در ۳۲ شهر و پایگاه استان نیز نماز جمعه روز بیستم تیرماه اقامه نخواهد شد.

 

مدیر دفتر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه خراسان رضوی گفت: تاکید شده نماز جمعه در کمترین زمان ممکن، همراه با اجرای تب‌سنجی عمومی در مبادی ورودی، رعایت کامل و دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی و رعایت ضوابط فاصله‌گذاری فیزیکی بین نمازگزاران و صفوف آن‌ها برگزار شود.

 

در پی بحران شیوع بیماری کرونا برگزاری نماز جمعه از نهم اسفند پارسال در پایگاه‌های خراسان رضوی به طور موقت تعطیل شد و در هیچ یک از ۵۳ پایگاه این استان اقامه نشد، اما از ۱۷ اردیبهشت ماه امسال در پی مهار شیوع بیماری کرونا و حرکت تدریجی شرایط بهداشتی شهر‌ها به  وضعیت سفید  برپایی نماز جمعه نیز بار دیگر در نقاط مختلف از سر گرفته شد.

 

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۲۴۸ هزار و ۳۷۹ نفر در ایران به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند. این بیماری جان ۱۲ هزار و ۸۴ تن را در کشور گرفته است.

 

همچنین تاکنون ۲۰۹ هزار و ۴۶۳ نفر از مبتلایان به کرونا در ایران بهبود یافته‌اند.

"پاندمی کرونا" تاکنون در سطح جهان ۱۲ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۱۱۹ نفر را بیمار کرده و جان ۵۵۲ هزار و ۲۳ تن را در ۲۱۲ کشور گرفته است.

 

هفت میلیون و ۳۰ هزار و ۶ نفر از افراد مبتلا به کرونا در سطح جهان تاکنون درمان شده‌اند.

 

در این میان آمریکا با سه میلیون و ۱۵۸ هزار و ۹۳۲ بیمار کرونا و ۱۳۴ هزار و ۸۶۲ قربانی بیشترین آمار را به خود اختصاص داده است و پس از آن به ترتیب کشو‌های برزیل، هند، روسیه و پرو قرار گرفته‌اند.

 

بر اساس آخرین آمار‌های رسمی، ایران در جدول شمار مبتلایان و قربانیان بیماری جهانگیر کرونا جایگاه دهم را در جهان دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->