کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشم‎‌گیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد

  • کد خبر: ۳۳۶۶۹۵
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۹
  • ۲
قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد
مادر جوانی که در اقدامی جنون‌آمیز به خود و دختر ۸ ساله خود قرص خورانده بود، به کام مرگ فرو رفت.

به گزارش شهرآرانیوز، ساعت ۱۰ صبح روز سه‌شنبه سیزدهم خردادماه امسال، یک تماس اضطراری از سوی کارکنان بخش انتظامات بیمارستان لقمان حکیم به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ انجام شد. در این تماس، خبری نگران‌کننده‌ای مبنی بر مرگ مشکوک دختری هشت‌ساله که در بخش اورژانس این بیمارستان تحت مراقبت بود، گزارش شد.

در پی این تماس، تیمی زبده از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران، همراه با قاضی موسی رضازاده، بازپرس ویژه قتل شعبه دوم دادسرای جنایی، راهی سردخانه بیمارستان شدند. در آن‌جا، با پیکر بی‌جان دخترک خردسال مواجه شدند. بررسی‌های اولیه حاکی از آن بود که وی در پی مسمومیت دارویی جان باخته است. همزمان، مشخص شد مادر این کودک نیز در همان مرکز درمانی بستری شده و شرایط جسمانی وخیمی دارد.

با آغاز تحقیقات تخصصی، روشن شد که زن جوان حدوداً ۴۰ ساله، طی ماه‌های گذشته از دوستان، بستگان و آشنایان خود مبالغ زیادی قرض گرفته تا بتواند با این سرمایه یک سالن زیبایی راه‌اندازی کند؛ اما پروژه کاری او به نتیجه نرسیده و با شکست مالی روبه‌رو شده بود. این ورشکستگی و فشار‌های اقتصادی ناشی از بدهی‌ها، او را درگیر بحرانی عمیق و روانی کرد؛ به‌طوری که تصمیم به پایان دادن به زندگی خود گرفت.

در روز حادثه، زن جوان به منزل بازگشت و طی پیامکی تکان‌دهنده به پدر و شوهر خود اطلاع داد که مقادیر زیادی قرص مصرف کرده و همین دارو‌ها را به دختر ۸ ساله‌اش نیز خورانده و قصد دارد به زندگی هر دوی آنها پایان دهد. در پیام جداگانه‌ای به همسرش نیز پیشنهاد کرده بود که او هم به این اقدام تلخ بپیوندد.

با دریافت این پیام‌ها، پدر و همسر زن با نگرانی شدید ابتدا به بیمارستان مراجعه کردند، اما بلافاصله به سمت خانه بازگشتند. در بدو ورود، با صحنه‌ای دردناک روبه‌رو شدند: پیکر دختر ۸ ساله روی زمین افتاده بود و مادر نیز در حالی که علائم حیاتی ضعیفی داشت، بی‌هوش در همان محل دیده شد.

با حضور اورژانس، هر دو به سرعت به بیمارستان لقمان منتقل شدند. تلاش پزشکان برای نجات کودک بی‌نتیجه ماند و مرگ او تأیید شد. مادر نیز که دچار مسمومیت شدید شده بود، تحت مراقبت‌های ویژه قرار گرفت.

در نهایت، زن ۴۰ ساله نیز حدود ساعت ۸:۳۰ شب همان روز، در بخش مراقبت‌های ویژه، جان خود را از دست داد.

با دستور قاضی رضا زاده از شعبه دوم دادسرای جنایی، جسد مادر و دختر برای انجام کالبدشکافی و بررسی‌های تخصصی بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد. تیم‌های تخصصی پلیس آگاهی نیز مأمور شده‌اند تا با جمع‌آوری سرنخ‌ها و اطلاعات لازم، ابعاد پنهان این ماجرا را روشن کنند و تحقیقات همچنان ادامه دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناامید
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۵
0
1
روحشان شاد
بر پدر فقر و بی پولی و گرانی تحریم و...لعنت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۱
0
0
خدایا التماست میکنم بحق پنج تن آل عبا که این مادر و دخترش رو ببخشی.و رحم کنی به هر دوشون. به حرمت مادر و فرزند بودنشون، هر دو شون رو ببخش. خدایا تو مهربانترینی. از هر مادری مهربانتری. خودت این مادر و فرزند رو ببخش و به بهشت ببر هر دوشون رو. آمین.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->