لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ساعت ۱۵ یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد لغو امتحانات دانشجویان واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد مشهد در روز‌های (۲۵ و ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) هیچ تعویق یا تغییری در برنامه امتحانات دانش آموزان در خراسان رضوی نیست اطلاعیه شماره ۳ ستاد ملی شرایط اضطراری هلال احمر: اسکان اضطراری ۱۱۷۵ نفر در پی حمله اسرائیل به ایران پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اظهارات رئیس‌جمهور فرانسه جزئیات عفو و تخفیف مجازات محکومان به‌مناسبت اعیاد قربان و غدیر ۱۴۰۴ اطلاعیه دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم تحصیلی آیا برنامه برگزاری امتحانات دانش‌آموزان، فردا (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تغییر خواهد کرد؟ فعالیت دفاتر ثبت ازدواج امروز (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) تا ساعت ۲۱ ادامه دارد نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ در موعد مقرر برگزار می‌شود نحوه فعالیت‌ دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد تردد در تمامی محور‌های مواصلاتی کشور روان است (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) مهلت ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی، فردا (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) خسارت محدود به برخی نواحی سایت هسته‌ای فردو در پی حملات اسرائیل به ایران هیچ پروازی در فرودگاه‌های کشور تا اطلاع ثانوی انجام نخواهد شد مرخصی رؤسای ادارات شهرستان نیشابور تا اطلاع ثانوی لغو شد هیچ حمله جدیدی به مراکز نظامی و هسته‌ای اصفهان نشده است آیا امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی برگزار خواهد شد؟ تغییر زمان برگزاری آزمون و لغو مصاحبه‌های دکتری دانشگاه پیام نور در روز یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ اعلام آمادگی پرستاران برای حضور در خطوط پدافند درمانی دستگیری ۵ متخلف انتشار اخبار مرتبط با اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در یزد هشدار پلیس فتا: به تماس تلفن‌های خارجی پاسخ ندهید آگهی فروش F-۳۵ اسراییلی در سایت دیوار قطار فوق العاده مشهد-تهران برقرار شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) چطور به سوالات کودکان درباره جنگ و درگیری پاسخ دهیم؟ در خوابگاه‌های دانشگاه تهران تا اطلاع ثانویه باز می‌ماند دانشگاه شهید بهشتی: امتحانات نیمسال دوم با یک هفته تاخیر برگزار می‌شود اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی
سرخط خبرها

نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی

  • کد خبر: ۳۳۷۲۲۷
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۸
نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی
مدیر کل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی با تاکید بر نظارت کامل بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی، گفت: تمام فرایند‌های اجرایی حوزه آرایشی و بهداشتی به معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور تفویض شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود آل بویه اظهار کرد: فرایند نظارت بر این فرآورده‌ها در ایران، یک سازوکار پویا و چندلایه است که از مرحله ورود مواد اولیه به کارخانه تا لحظه عرضه نهایی به بازار را در بر می‌گیرد. مسئولیت اصلی نظارت بر کیفیت و ایمنی این محصولات با سازمان غذا و دارو است و اداره کل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی با همکاری معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، این فرآیند را اجرا می‌کند.

وی افزود: این نظارت‌ها از لحظه ورود مواد اولیه، در تمامی مراحل تولید، بسته‌بندی، انبارش و توزیع ادامه دارد تا اطمینان حاصل شود محصولی که به دست مصرف‌کننده می‌رسد ایمن و با کیفیت است. در همین راستا، آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نیز نقش مهمی در پایش کیفی ایفا می‌کنند.

 آل بویه با اشاره به وجود همکاری بین‌بخشی در زمینه تولید و تجارت فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی خاطرنشان کرد: تنظیم بازار و بازرگانی این محصولات در وزارت صمت و تخصیص ارز توسط بانک مرکزی انجام می‌شود، اما تمام نظارت‌های کیفی و ایمنی صرفاً توسط وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو صورت می‌گیرد.

وی درباره تسهیل فرایند‌های صدور مجوز و رسیدگی به درخواست‌ها گفت: سازمان غذا و دارو، امور اجرایی حوزه آرایشی و بهداشتی را به معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی تفویض کرده است. این موضوع موجب شده تا دیگر نیازی به مراجعه حضوری به تهران نباشد و متقاضیان بتوانند در نزدیک‌ترین معاونت غذا و دارو، درخواست‌های خود را پیگیری کنند. در صورت نیاز، پرونده‌ها به اداره کل مرکزی ارجاع می‌شود و کل این فرایند به‌گونه‌ای طراحی شده که پاسخگویی در سریع‌ترین زمان ممکن انجام شود.

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو بیان کرد: کارخانه‌هایی که قصد تولید این محصولات را دارند، باید الزامات سه‌گانه تولید بهینه (GMP)، توزیع بهینه (GDP) و نگهداری بهینه (GSP) را رعایت کنند. این اصول بخشی از نظام جامع تضمین کیفیت هستند که نه تنها در حوزه آرایشی و بهداشتی، بلکه در تمام فرآورده‌های سلامت‌محور از جمله غذا و دارو اجرا می‌شوند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->