هزینه سفر به باکو در سال 1404 چقدر است؟ مراکز آموزشی و مدارس در آذربایجان غربی به مدت یک هفته غیرحضوری شد فایده طرح کاشت یک میلیارد درخت چیست؟ آخرین جزئیات از نحوه برگزاری امتحانات ترم بهمن و تابستان دانشگاه‌های آزاد اسلامی (۳۰ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش‌سوزی در جنگل ابر | عملیات مهار آتش در جریان است (۳۰ تیر ۱۴۰۴) هیچ محدودیتی برای حمل و نقل زائران عتبات عالیات وجود ندارد فعالیت ۱۷ هزار کارگاه زیر پوشش تامین‌اجتماعی در غرب خراسان رضوی واریز حقوق بازنشستگان لشکری آغاز شد (۳۰ تیرماه ۱۴۰۴) سهم ۴۷ درصدی موتورسواران در تصادفات منجر به فوت بزرگ‌راه‌های پایتخت کارت ورود به جلسه سی‌امین المپیاد دانشجویی کشور منتشر شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) پایان جعل مأموریت | باند کلاهبرداران دولتی‌نما دستگیر شدند آغاز فرآیند مرمت یکی از گنبد‌های مسجد جامع اصفهان (۳۰ تیر ۱۴۰۴) دریاچه ارومیه تا آخر تابستان کاملاً خشک می‌شود (۳۰ تیر ۱۴۰۴) اجرای طرح ملی سنجش سلامت پایه ششمی‌ها احیای صنعت گردشگری کشور در دوران پساجنگ با محوریت صلح، فرهنگ و زیارت افشای سوالات سمپاد، عدالت آموزشی را زیر سوال برد | برخورد جدی مجلس با متخلفان ضروری است بازگشت دوباره کرونا به صدر بیماری‌های تنفسی کشور جنگ ۱۲ روزه چه آسیبی به صنایع دستی کشور زد؟ تبلیغ دارو در فضای مجازی ممنوع است مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان: تولید آب در خراسان رضوی ۳.۵ میلیون مترمکعب افزایش یافته است بدهی سربه‌فلک‌کشیده‌ دولت به تأمین‌اجتماعی | ۶۰ درصد بازنشستگان، نصف سبد معیشت درآمد دارند اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۳۰ تیر ۱۴۰۴) نمون‌برگ هدایت تحصیلی دانش‌آموزان قبولی در خرداد صادر شد + جزئیات بر پروژه مهر و ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس نظارت می‌شود | نظرسنجی از والدین درمورد فرآیند ثبت‌نام‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۳۰ تیر ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا ابتدای هفته آینده پرداخت معوقات فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی مطالبه جدی بازنشستگان است آیا معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در مردادماه ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ دستیابی به استاندارد‌های تراز در مدارس غیردولتی تا ۳ سال آینده (۳۰ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سهم ۱۰ درصدی خراسان رضوی در ارائه آموزش‌های مهارتی‌ و فنی در کشور

  • کد خبر: ۳۳۷۳۶۷
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۵
سهم ۱۰ درصدی خراسان رضوی در ارائه آموزش‌های مهارتی‌ و فنی در کشور
معاون آموزش، پژوهش و برنامه‌ریزی اداره کل آموزش فنی‌وحرفه‌ای خراسان رضوی گفت: ارائه مهارت‌های فنی به علاقه‌مندان و شاغلان در این استان معادل ۱۰ درصد کل آموزش‌های ارائه‌شده کشور در این زمینه است.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

ابوالفضل خبازی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، با اعلام این خبر، اظهار کرد: هم‌اکنون ۴۵ مرکز دولتی در استان فعالیت دارند که در تمامی شهرستان‌های استان پراکنده شده‌اند و در کنار این تعداد، دو هزار و ۸۰۰ آموزشگاه آزاد مهارتی نیز در استان فعالیت دارند که سهم عمده‌ای از آموزش‌ها را به علاقه‌مندان ارائه می‌دهند.

معاون آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای خراسان رضوی بیان کرد: طیف مهارت‌آموزان، از کارجویان گرفته تا دانشجویان، دانش‌آموزان، زنان سرپرست‌خانوار، کودکان کار، سربازان وظیفه، معتادان بهبودیافته و زندانیان گسترده شده است که سالانه بین ۳۰ تا ۳۵ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی ارائه می‌شود.

وی تأکید کرد: آموزش‌های مهارتی‌ و فنی در حاشیه شهر‌ها نیز به‌ویژه در شهر‌هایی مانند مشهد باجدیت و در مرکز شهید سلیمانی به صورت گسترده ارائه می‌شود.

خبازی درنهایت گفت: در آینده‌ای نزدیک، طیف بزرگی از مشاغل تخصصی با گسترده‌ترشدن هوش مصنوعی از بین می‌رود و مشاغل بسیاری را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد؛ بنابراین، رویکرد آموزش‌ها و ارائه مهارت‌ها با توجه به این موضوع طراحی و برنامه‌ریزی می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->