انفجار در میدان نفتی الزبیر در بصره عراق + فیلم طرح خرید ارز از گردشگران خارجی در فرودگاه‌ها اجرایی می‌شود + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۴ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار باران در ارتفاعات  افزایش نگران‌کننده مسمومیت‌ها در آستانه فصل سرما هشدار سازمان غذا و دارو درباره تولید پنهان سوسیس و کالباس دادستان کل کشور: کشت خشخاش در کشور ممنوع است | درخواست دادستانی از رئیس بانک مرکزی برای رفع تعهدات ارزی واژگونی ۲ خودرو در جاده‌های خراسان رضوی ۳ کشته بر جای گذاشت جلوگیری از قاچاق ۵۰۰ رأس گوسفند از مرز خراسان رضوی افت میانگین بارش در تمام استان‌ها | کاهش بارش در برخی استان‌ها به ۱۰۰ درصد رسید وضعیت سد‌های خراسان رضوی نگران‌کننده است | کاهش ۴۱ درصدی ورودی سد‌های کشور صدور قرار منع تعقیب برای ۵ بانک مرتبط با قاچاق ارز خوراندن هر ماده‌ای به فرد دچار مسمومیت خطرناک است ویتامین «دی» دوست یا دشمن است؟ مهار آتش‌سوزی هورالعظیم در اولویت دستورکار مجلس قرار گرفت | آزادسازی آب از سوی وزارت نیرو به طرف تالاب خطر مرگ با ترکیب موادمخدر و دارو‌های آرام‌بخش وزیر آموزش و پرورش: نمی‌گذاریم زحمات فرهنگیان نادیده گرفته شود انهدام ۴ باند کلاهبرداری اسکیمر از ابتدای سال ۱۴۰۴ + فیلم وضعیت نامطلوب سرانه های درمانی و بهداشتی مشهد در مقایسه با کشور | سرانه درمان در انتظار درمان ورزش و فعالیت فیزیکی مستمر نقش مؤثری در پیشگیری از پوکی استخوان و ضعف‌های جسمی دارد راهکار خانواده‌های موفق در مواجهه با چالش‌های اخلاقی نوپدید چیست؟ کارگران شیفتی با خطر بیشتر ابتلا به سنگ کلیه مواجه هستند صدای انفجار در زنجان ناشی از چه بود؟ مسمومیت مادر و کودک با گاز مونوکسید در تهران علت فوت ناگهانی دانش‌آموز ایلامی در حال بررسی است چه بیمارانی نمی‌توانند به حج تمتع اعزام شوند؟ رئیس سازمان نظام پرستاری کشور: کمبود نیرو یکی از موانع اصلی ارتقای کیفیت خدمات پرستاری است آمار نگران کننده طلاق در ۶ ماه نخست امسال و واکنش سازمان ثبت احوال به آن کنترل تخلفات مرتبط با پلاک خودرو‌ها ادامه دارد | ثبت یک میلیون و ۲۰۰ هزار تخلف مربوط به پلاک از ابتدای سال ۱۴۰۴ بررسی عامل انباشت آلاینده‌ها در هوای کلانشهر مشهد | احتمال تعطیلی فردا (۴ آبان ۱۴۰۴) قوت گرفت؟
سرخط خبرها

صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در ۵ استان شمالی در پی پیش‌بینی رگبار باران (۲۸ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۹۶۰۰
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۲
صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در ۵ استان شمالی در پی پیش‌بینی رگبار باران (۲۸ خرداد ۱۴۰۴)
سازمان هواشناسی کشور نسبت به وقوع رگبار، رعد و برق و وزش باد در پنج استان هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح زرد از فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری‌های همرفتی در ساعات بعدازظهر و اوایل شب، وقوع رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و در برخی مناطق مستعد، احتمال بارش تگرگ خبر داد.

این شرایط جوی از روز پنج‌شنبه (۲۹ خردادماه) آغاز می‌شود و تا روز یک‌شنبه (۳۱ خردادماه) ادامه خواهد داشت. منطقه اثر این سامانه در روز پنج‌شنبه دامنه‌ها و ارتفاعات مازندران و ارتفاعات تهران، در روز جمعه (۳۰ خردادماه) دامنه‌ها و ارتفاعات استان‌های گیلان و مازندران، ارتفاعات تهران و نیمه شمالی استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی و در روز یک‌شنبه شمال آذربایجان غربی، گیلان و ارتفاعات تهران و مازندران خواهد بود.

بر اساس این هشدار، احتمال لغزندگی جاده‌ها به‌ویژه در مسیر‌های برون‌شهری، بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها، سیلابی شدن مسیل‌ها، وقوع صاعقه، آب‌گرفتگی معابر، کاهش دید افقی، وزش باد شدید، سقوط سنگ و اشیاء از ارتفاعات و خسارت به سازه‌های سبک و تأسیسات کشاورزی وجود دارد.

سازمان هواشناسی کشور به مردم توصیه کرده است از توقف در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند، در فعالیت‌های کوه‌نوردی، جابجایی عشایر کوچ‌رو و سفر‌های بین‌شهری احتیاط و از برپایی چادر‌های مسافرتی در مناطق پرخطر اجتناب شود همچنین دستگاه‌های اجرایی و امدادی برای مدیریت پیامد‌های احتمالی، آماده‌باش باشند و نسبت به پاک‌سازی دهانه پل‌ها و لایروبی کانال‌ها و آب‌رو‌ها اقدام شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->