آمریکا: بحران سوریه امشب پایان می‌یابد فاکتور خسارت ۲۰۰ میلیون دلاری موشک ایرانی روی میز نتانیاهو حماس: ماندن ارتش اسرائیل در هیچ نقطه از غزه را نمی‌پذیریم سخنگوی سازمان ملل: نامه‌ای درباره مکانیسم ماشه علیه ایران دریافت نکرده‌ایم واکنش عراقچی به حملات رژیم اسرائیل به سوریه | این اتفاق قابل پیش بینی بود وقتی پمپ بنزین، از پزشکیان هم کلاهبرداری می‌کند! ژنرال صهیونیست: حملات به سوریه افزایش می‌یابد بدرقه باشکوه شهید حسین‌نژاد برای بچه محل‌های بلوار لادن مشهد نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حملات اسرائیل به سوریه یک میدان نفتی در شمال عراق هدف حمله پهپادی قرار گرفت (۲۵ تیر ۱۴۰۴) چرا نمایندگان به خداییان برای عضویت در شورای نگهبان رای ندادند؟ رئیس مجلس به ناطق نوری تسلیت گفت دیوان کیفری بین‌المللی با درخواست لغو بازداشت نتانیاهو مخالفت کرد علت حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به صداوسیما چه بود؟ آئین بدرقه پیکر شهید سید حسن حسینی نژاد در مشهد برگزار شد + ویدئو (۲۵ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان: مصوبه اخیر شورایعالی فضای مجازی برای حمایت از اقتصاد دیجیتال بود، نه محدودسازی بن گویر: باید الجولانی را ترور کرد آتش‌بس در جنوب سوریه اعلام شد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) آمریکا و بحرین توافقنامه همکاری هسته‌ای امضا کردند هدف اسرائیل از حمله به سوریه جولانی چیست؟ سیاستمدار لبنانی: جولانی از دمشق فرار کرده است حمله تروریستی به اتوبوس مسافربری در بلوچستان پاکستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) بزرگترین پالایشگاه اسرائیل به خسارت ۲۰۰ میلیون دلاری ناشی از حمله ایران اعتراف کرد ترکیه حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد حمله رژیم صهیونیستی به ۱۶۰ هدف متعلق به نظام سوریه (۲۵ تیر ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی ساختمان وزارت دفاع سوریه را هدف قرار داد + فیلم (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) حمله هوایی رژیم صهیونیستی به دمشق + فیلم (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش خطر برای خطوط هوایی آمریکا پس از حملات علیه ایران

  • کد خبر: ۳۴۰۵۱۴
  • ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۴
افزایش خطر برای خطوط هوایی آمریکا پس از حملات علیه ایران
«رویترز» امروز (یکشنبه) گزارش داد از آنجایی‌که شرکت‌های هواپیمایی جهانی پس از حملات علیه ایران، خاورمیانه را دور می‌زنند، خطوط هوایی ایالات متحده با خطرات فزاینده‌ای رو‌به‌رو هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، تارنمای موسوم به «حریم هوایی امن» یا «Safe Airspace»، نسبت به افزایش خطرات برای خطوط هوایی ایالات متحده هشدار داد.

این تارنما اعلام کرد که حملات ایالات متحده به ایران ممکن است خطرات را برای اپراتور‌های آمریکایی در منطقه افزایش دهد.

«حریم هوایی امن» ادعا کرد: «در حالی‌که هیچ تهدید مشخصی علیه هوانوردی غیرنظامی صورت نگرفته است، ایران پیشتر هشدار داده بود که با حمله به منافع نظامی ایالات متحده در خاورمیانه، چه به‌طور مستقیم چه از طریق گروه‌های نیابتی مانند حزب الله، تلافی خواهد کرد».

در همین حال، تارنمای ردیابی پرواز «فلایت‌رادار ۲۴» (FlightRadar۲۴) اعلام کرد که خطوط هوایی انحراف پرواز‌ها را در سراسر منطقه حفظ کرده‌اند.

«فلایت‌رادار ۲۴» در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «به‌دنبال حملات آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران، ترافیک تجاری در منطقه مانند زمانی‌که محدودیت‌های جدید حریم هوایی در هفته گذشته اعمال شد، عمل می‌کند».

طبق این گزارش، سازمانی که خطرات پرواز را نظارت می‌کند نیز امروز هشدار داد که حملات ایالات متحده به مراکز هسته‌ای ایران می‌تواند تهدید را برای اپراتور‌های آمریکایی در منطقه افزایش دهد، چراکه خطوط هوایی همچنان به‌دلیل مبادلات موشکی مداوم از بخش‌های گسترده‌ای از خاورمیانه دوری می‌کنند.

رویترز همچنین گزارش داد که رژیم اسرائیل با وجود رگبار موشک‌های ایران، امروز به مدت ۶ ساعت حریم هوایی خود را بازگشایی کرد تا کسانی که از زمان آغاز درگیری با ایران در ۱۳ ژوئن (۲۳ خرداد) در خارج از اراضی اشغالی سرگردان شده‌اند را بازگرداند.

ایالات متحده آمریکا بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) با تجاوز به سه سایت هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، به جنگ بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه ایران پیوست.

در پی این اقدام، سید عباس عراقچی وزیر خارجه با صدور پیامی تاکید کرد: بر اساس منشور سازمان ملل متحد و مفاد آن که اجازه پاسخ مشروع در چارچوب دفاع از خود را می‌دهد، ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ می‌دارد.

سازمان انرژی اتمی نیز در بیانیه‌ای با اعلام اینکه سایت‌های هسته‌ای کشور در فردو، نطنز و اصفهان طی اقدامی وحشیانه و مغایر با قوانین بین‌المللی، به ویژه معاهده عدم اشاعه سلاح‌های اتمی (NPT)، مورد تهاجم دشمنان ایران اسلامی قرار گرفت، تاکید کرد: اجازه نخواهیم داد که مسیر توسعه این صنعت ملی متوقف شود.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم از آغاز دور بیستم حملات ترکیبی موشکی-پهپادی علیه اهداف نظامی و مراکز صنعتی وابسته به صنعت نظامی در شهر‌های حیفا و تل آویو خبر داد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->