جزئیات حادثه آتش‌سوزی خارک اعلام شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اتفاق معجزه آسا | یک مسافر از هواپیمای سقوط کرده هند نجات یافت جان باختن یک نفر در آتش‌سوزی پتروشیمی خارک | آتش مهار شد افزایش رشته‌های مجاز برای آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش جشن عید غدیر خم ویژه مددجویان کمیته امداد با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مودی: فاجعه احمدآباد ما را متحیر و غمگین کرده است | همه سرنشینان جان باختند + فیلم ماساژ برای همه کمردرد‌ها خوب نیست ترامپ خروج پرسنل آمریکایی از منطقه غرب آسیا را تأیید کرد ۷۵ درصد قربانیان دود سیگار، زنان و کودکان بی‌گناه هستند سقوط یک هواپیمای مسافربری با ۱۳۳ مسافر در شهر احمدآباد هند + فیلم لحظه سقوط پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما در استان کاهش وزن در میانسالی می‌تواند به طول عمر بیفزاید مرگ سالانه بیش از ۶۰ هزار نفر در ایران به علت مصرف دخانیات آیا مصرف بی‌رویه غذا‌های تند به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند؟ زمان واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی مشخص شد معاون حقوقی وزارت بهداشت درباره نفوذ صنایع دخانی هشدار داد: سن ابتلا و آلودگی به مواد دخانی به‌شدت کاهش یافته است جزئیات بسته حمایتی مازاد بیمه پایه سلامت بازنشستگان کشوری اعلام شد | کاهش ۵۰ درصدی فرانشیز خدمات بستری پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش نسبی دما با آغاز هفته آینده احتمال تغییر در بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری | مطالبات همسان‌سازی تا پایان سال پرداخت می‌شود آلودگی صوتی مشهد از مرز استاندارد ملی گذشت | مناطق ۳، ۶ و ۱۱ مشهد، رکورددار آلودگی صوتی اگر هر روز خیار مصرف کنیم، چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟ قبل از خواب، شیر گرم بنوشیم یا سرد؟ فروش واکسن «گارداسیل» در وب‌سایت‌ها غیرمجاز است امکان پذیرش مستقیم دستیار در ۴ رشته پزشکی فراهم شد ۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید
سرخط خبرها

سرقت خانوادگی با مواد بیهوشی در مشهد

  • کد خبر: ۳۴۱۲۳
  • ۲۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۲
سرقت خانوادگی با مواد بیهوشی در مشهد
پلیس مشهد با دستگیری ۳ مرد و ۲ زن راز سرقت‌های آن‌ها به کمک مواد بیهوشی را بر ملا کرد.
مهدی قرآنی/ شهرآرانیوز؛ نیمه‌شب بود که سارقان پرایدش را بردند و میان ناکجاآباد رهایش کردند. به هر ضرب و زوری بود خودش را به آبادی رساند و بعد هم به کلانتری کاظم‌آباد رفت. سرش هنوز گیج می‌شد و برای اینکه هنگام راه رفتن زمین نخورد دستش را به دیوار می‌گرفت. در حالی که نفس نفس می‌زد به افسر تجسس پلیس گفت: «بیهوشم کردند و پرایدم را بردند»
مرد جوان پس از مکثی کوتاه حرفش را ادامه داد: «دقیق یادم نیست کجا سوارشان کردم، اما در خاطرم مانده است که ۳ نفر بودند. ۲ مرد و یک زن. یکی از مرد‌ها که ظاهری جا‌افتاده داشت جلو نشست و زن و مرد جوان هم عقب نشستند. می‌خواستند آن‌ها را به انتهای بولوار توس ببرم. البته کرایه خوبی هم پیشنهاد کردند. به مسیر مورد نظر آن‌ها نرسیده بودم که مرد جلویی از من خواست تا وارد یک مسیر بیراهه شوم. یک لحظه شک کردم، اما همان لحظه با خودم گفتم چطور ممکن است این خانواده دست به خبط و خطایی بزنند. ماشین هنوز متوقف نشده بود که یکی از آن‌ها مقابل بینی و دهانم را با پارچه گرفت. دنیا جلوی نظرم تیره و تار شد و برای یک لحظه احساس سبکی کردم و دیگر نفهمیدم چه اتفاقی برایم افتاد. بدنم درد می‌کرد و حالت تهوع داشتم. تا چشم باز کردم خودم را در بیابانی دیدم که تعدادی چراغ از دور دست سوسو می‌زدند. به سختی خودم را به یک آبادی رساندم و بعد هم به کلانتری آمدم.»


دستگیری مجرمان فراری با شلیک هوایی

با گشوده شدن این پرونده تحقیقات تیم دایره تجسس کلانتری کاظم‌آباد آغاز شد و مأموران با استفاده از مشاهدات مال باخته چهره فرضی متهمان را که ۲ مرد و یک زن بودند ترسیم و در اختیار گشتی‌های پلیس قرار دادند.

پیگیری‌های این پرونده از سوی سرکلانتری غرب مشهد ادامه داشت تا اینکه سرنخی از یکی از متهمان به دست آمد و منجر به ردزنی او در بولوار توس شد. مجریان قانون به محض دستیابی به این اطلاعات فاز اجرایی مأموریت خود را عملی کردند و مخفیگاه این مجرم خطرناک را تحت نظر گرفتند. رصد میدانی مأموران در محل ادامه داشت تا اینکه متهم شناسایی شده رویت شد. ضابطان قضایی که بیم فرار این سارق را داشتند برای دستگیری او وارد عمل شدند که این فرد به همراه همدستش از محل گریختند. در این میان مجریان قانون با استفاده از قانون به‌کارگیری سلاح و برای متوقف کردن ۲ متهم فراری دست به اسلحه برده و چند تیر هوایی شلیک کردند.

کار از کار گذشته بود و اگر سارقان دست از فرار بر نمی‌داشتند قطعا هدف شلیک‌های بعدی پلیس قرار می‌گرفتند از همین رو به ناچار خود را تسلیم کردند و در برابر قانون به زانو درآمدند. در ادامه این مأموریت ضربتی همدست دیگر متهمان که زنی جوان بود دستگیر و به کلانتری منتقل شد.


فریب رانندگان با کرایه بالا

روز گذشته فرمانده انتظامی مشهد در تشریح دیگر ابعاد این پرونده سرقت گفت: متهمان ۲ مرد سی‌وچهار و چهل‌ویک و زنی بیست‌وهفت ساله هستند که پس از انتقال به کلانتری ابتدا حاضر به همکاری با پلیس نبودند و اتهام وارده را رد کردند، اما در رویارویی با راننده پرایدی که او را بیهوش و خودرواش را سرقت کرده بودند به ناچار لب به بیان حقیقت گشودند و به جرم خود اعتراف کردند.
سرهنگ عباس صارمی ساداتی با اشاره به شگرد متهمان در سرقت خودروی پراید، بیان کرد: متهمان خود را در قالب یک خانواده جا زدند و به بهانه رفتن به مناطق حاشیه شهر خودرو‌های مسافربر شخصی را به صورت دربستی و با مبالغ فریبنده کرایه کردند. متهمان پس از کشاندن راننده فریب خورده به حاشیه شهر او را بیهوش کرده و خودرواش را به سرقت برده‌اند.
این مقام ارشد نظامی مشهد ادامه داد: با توجه به اینکه احتمال افزایش سرقت‌های این گروه سه نفره متصور است، اما هنوز این افراد درباره تعداد سرقت‌های خود با شگرد بیهوشی رانندگان، اعترافی نداشته‌اند. با این حال ۳ متهم به دام افتاده پس از تشکیل پرونده اولیه برای ادامه مراحل قضایی در اختیار دادسرا قرار گرفتند.

دستگیری زن و شوهر سارق

رئیس پلیس مشهد در ادامه به دستگیری یک زن و شوهر سارق دیگر از سوی مأموران کلانتری کاظم‌آباد اشاره کرد و گفت: دستگیری متهمان این پرونده زمانی در دستور کار پلیس قرار گرفت که گزارش‌هایی مبنی بر سرقت‌های سریالی موتور سیکلت از چندی قبل به دست دایره تجسس کلانتری کاظم‌آباد رسید. بررسی‌های ابتدایی این پرونده نشان از دست داشتن زن و مردی جوان داشت که این افراد در اقدامی اطلاعاتی و با همکاری منابع مخبر پلیس در یکی از خیابان‌های منطقه توس شناسایی شدند.

به گفته صارمی زمانی که مأموران برای دستگیری ۲ متهم این پرونده به سراغ آن‌ها می‌روند، یکی از آن‌ها با اطلاع از حضور پلیس تصمیم به فرار از پشت‌بام می‌گیرد که حلقه محاصره مجریان قانون او را همانند دیگر همدستش گرفتار و زمین‌گیر می‌کند. ۲ متهم این پرونده نیز پس از تکمیل تحقیقات اولیه برای ادامه پیگیری‌ها و کشف دیگر جرائم احتمالی در اختیار مقام قضایی قرار گرفتند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->