تصادف مرگبار در جاده قم کاشان با سه فوتی (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضای قرارداد همکاری ایران و روسیه برای تحقیقات سلولی و ژن‌درمانی تصادف تریلی و مینی بوس در خواف با پنج مصدوم (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) لاک‌پشت غول‌پیکر صد ساله‌ برای نخستین‌بار مادر شد + عکس صالحی‌امیری وارد ترکیه شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازداشت ۸۴ نفر درخصوص فروش سؤالات کنکور ۱۴۰۴ ایران، رتبه سوم جهان در بحران فرونشست زمین | خراسان رضوی، رکورددار این مخاطره در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۶ درجه می‌رسد وزیر علوم: افزایش ظرفیت پذیرش در کنکور نداریم | برای همه داوطلبان صندلی خالی وجود دارد اسامی فراورده‌های بهداشتی غیرمجاز در حوزه مراقبت از مو و بدن اعلام شد شمارش معکوس برای جبران کمبود «پنتاوالان» | پیگیری شهرآرانیوز از وضعیت کمبود واکسن پنج‌گانه نوزادان توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش‌آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی
سرخط خبرها

سرقت خانوادگی با مواد بیهوشی در مشهد

  • کد خبر: ۳۴۱۲۳
  • ۲۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۲
سرقت خانوادگی با مواد بیهوشی در مشهد
پلیس مشهد با دستگیری ۳ مرد و ۲ زن راز سرقت‌های آن‌ها به کمک مواد بیهوشی را بر ملا کرد.
مهدی قرآنی/ شهرآرانیوز؛ نیمه‌شب بود که سارقان پرایدش را بردند و میان ناکجاآباد رهایش کردند. به هر ضرب و زوری بود خودش را به آبادی رساند و بعد هم به کلانتری کاظم‌آباد رفت. سرش هنوز گیج می‌شد و برای اینکه هنگام راه رفتن زمین نخورد دستش را به دیوار می‌گرفت. در حالی که نفس نفس می‌زد به افسر تجسس پلیس گفت: «بیهوشم کردند و پرایدم را بردند»
مرد جوان پس از مکثی کوتاه حرفش را ادامه داد: «دقیق یادم نیست کجا سوارشان کردم، اما در خاطرم مانده است که ۳ نفر بودند. ۲ مرد و یک زن. یکی از مرد‌ها که ظاهری جا‌افتاده داشت جلو نشست و زن و مرد جوان هم عقب نشستند. می‌خواستند آن‌ها را به انتهای بولوار توس ببرم. البته کرایه خوبی هم پیشنهاد کردند. به مسیر مورد نظر آن‌ها نرسیده بودم که مرد جلویی از من خواست تا وارد یک مسیر بیراهه شوم. یک لحظه شک کردم، اما همان لحظه با خودم گفتم چطور ممکن است این خانواده دست به خبط و خطایی بزنند. ماشین هنوز متوقف نشده بود که یکی از آن‌ها مقابل بینی و دهانم را با پارچه گرفت. دنیا جلوی نظرم تیره و تار شد و برای یک لحظه احساس سبکی کردم و دیگر نفهمیدم چه اتفاقی برایم افتاد. بدنم درد می‌کرد و حالت تهوع داشتم. تا چشم باز کردم خودم را در بیابانی دیدم که تعدادی چراغ از دور دست سوسو می‌زدند. به سختی خودم را به یک آبادی رساندم و بعد هم به کلانتری آمدم.»


دستگیری مجرمان فراری با شلیک هوایی

با گشوده شدن این پرونده تحقیقات تیم دایره تجسس کلانتری کاظم‌آباد آغاز شد و مأموران با استفاده از مشاهدات مال باخته چهره فرضی متهمان را که ۲ مرد و یک زن بودند ترسیم و در اختیار گشتی‌های پلیس قرار دادند.

پیگیری‌های این پرونده از سوی سرکلانتری غرب مشهد ادامه داشت تا اینکه سرنخی از یکی از متهمان به دست آمد و منجر به ردزنی او در بولوار توس شد. مجریان قانون به محض دستیابی به این اطلاعات فاز اجرایی مأموریت خود را عملی کردند و مخفیگاه این مجرم خطرناک را تحت نظر گرفتند. رصد میدانی مأموران در محل ادامه داشت تا اینکه متهم شناسایی شده رویت شد. ضابطان قضایی که بیم فرار این سارق را داشتند برای دستگیری او وارد عمل شدند که این فرد به همراه همدستش از محل گریختند. در این میان مجریان قانون با استفاده از قانون به‌کارگیری سلاح و برای متوقف کردن ۲ متهم فراری دست به اسلحه برده و چند تیر هوایی شلیک کردند.

کار از کار گذشته بود و اگر سارقان دست از فرار بر نمی‌داشتند قطعا هدف شلیک‌های بعدی پلیس قرار می‌گرفتند از همین رو به ناچار خود را تسلیم کردند و در برابر قانون به زانو درآمدند. در ادامه این مأموریت ضربتی همدست دیگر متهمان که زنی جوان بود دستگیر و به کلانتری منتقل شد.


فریب رانندگان با کرایه بالا

روز گذشته فرمانده انتظامی مشهد در تشریح دیگر ابعاد این پرونده سرقت گفت: متهمان ۲ مرد سی‌وچهار و چهل‌ویک و زنی بیست‌وهفت ساله هستند که پس از انتقال به کلانتری ابتدا حاضر به همکاری با پلیس نبودند و اتهام وارده را رد کردند، اما در رویارویی با راننده پرایدی که او را بیهوش و خودرواش را سرقت کرده بودند به ناچار لب به بیان حقیقت گشودند و به جرم خود اعتراف کردند.
سرهنگ عباس صارمی ساداتی با اشاره به شگرد متهمان در سرقت خودروی پراید، بیان کرد: متهمان خود را در قالب یک خانواده جا زدند و به بهانه رفتن به مناطق حاشیه شهر خودرو‌های مسافربر شخصی را به صورت دربستی و با مبالغ فریبنده کرایه کردند. متهمان پس از کشاندن راننده فریب خورده به حاشیه شهر او را بیهوش کرده و خودرواش را به سرقت برده‌اند.
این مقام ارشد نظامی مشهد ادامه داد: با توجه به اینکه احتمال افزایش سرقت‌های این گروه سه نفره متصور است، اما هنوز این افراد درباره تعداد سرقت‌های خود با شگرد بیهوشی رانندگان، اعترافی نداشته‌اند. با این حال ۳ متهم به دام افتاده پس از تشکیل پرونده اولیه برای ادامه مراحل قضایی در اختیار دادسرا قرار گرفتند.

دستگیری زن و شوهر سارق

رئیس پلیس مشهد در ادامه به دستگیری یک زن و شوهر سارق دیگر از سوی مأموران کلانتری کاظم‌آباد اشاره کرد و گفت: دستگیری متهمان این پرونده زمانی در دستور کار پلیس قرار گرفت که گزارش‌هایی مبنی بر سرقت‌های سریالی موتور سیکلت از چندی قبل به دست دایره تجسس کلانتری کاظم‌آباد رسید. بررسی‌های ابتدایی این پرونده نشان از دست داشتن زن و مردی جوان داشت که این افراد در اقدامی اطلاعاتی و با همکاری منابع مخبر پلیس در یکی از خیابان‌های منطقه توس شناسایی شدند.

به گفته صارمی زمانی که مأموران برای دستگیری ۲ متهم این پرونده به سراغ آن‌ها می‌روند، یکی از آن‌ها با اطلاع از حضور پلیس تصمیم به فرار از پشت‌بام می‌گیرد که حلقه محاصره مجریان قانون او را همانند دیگر همدستش گرفتار و زمین‌گیر می‌کند. ۲ متهم این پرونده نیز پس از تکمیل تحقیقات اولیه برای ادامه پیگیری‌ها و کشف دیگر جرائم احتمالی در اختیار مقام قضایی قرار گرفتند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->