تاریخچه‌ای از توسعه حرم امام رضا علیه‌السلام در عصر «وزیرنظام» در دوره قاجار خودتان را بزنید به آن راه آقا! خورشید، پشت این پنجره است عنایت خاص امام رضا (ع) به شیخ حبیب‌ا... آثار، برکات و چرایی زیارت امام رضا (ع) | عهدی که با زیارت ادا می‌شود گزارشی از نمایشگاه عکس های حسن توکلی از حرم مطهر رضوی در نگارخانه فردوسی | با عکس هایم از حرم، زندگی کردم چایخانه‌های حرم رضوی؛ روایت ۲۰۰ خادم و هزاران فنجان چای برای زائران دروغ جدید معاندین درباره زیارتنامه برای رهبر انقلاب در حرم مطهر امام رضا(ع) مشهد میزبان کنگره بین المللی شعر پیامبر رحمت(ص) دارالشفای امام رضا (ع)، قدیمی‌ترین مرکز درمانی مشهد | وجود ۶۹ نسخه خطی از آثار زکریای رازی در مرکز اسناد آستان قدس رضوی آرزوی شهادتی که امام‌رضا(ع) پای آن را امضا کرد تاریخ دقیق آغاز امامت امام زمان (عج) در تقویم شمسی و قمری کنگره رهبران ادیان جهانی و سنتی برگزار می‌شود وزیر آموزش و پرورش: طرح «مسجد، مدرسه دوم» اجرا شد بررسی نقش شیعه در تاریخ تمدن اسلام حرم امامین عسکریین علیهم‌السلام سیاهپوش شد + فیلم رئیس دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی با امیر جماعت اسلامی پاکستان دیدار کرد همایش همدلی؛ پیوندی برای خدمت، مدرسه‌سازی و دستگیری از نیازمندان بهار حیات و زندگی
سرخط خبرها

محرم ۱۴۰۴ جلوه‌ای از مقاومت فرهنگی ملت ایران دربرابر حمله متجاوزانه اسرائیل به ایران است

  • کد خبر: ۳۴۱۴۱۸
  • ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۹
محرم ۱۴۰۴ جلوه‌ای از مقاومت فرهنگی ملت ایران دربرابر حمله متجاوزانه اسرائیل به ایران است
معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با اشاره به حمله نظامی اخیر رژیم صهیونیستی و ایالات متحده به ایران، تأکید کرد: مراسم عزاداری محرم امسال، ادامه‌ای از مسیر مقاومت ملت ایران و جلوه‌ای از ایستادگی دربرابر زور و ستم خواهد بود.

حجت‌الاسلام مرتضی همتی‌فر در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، با اشاره به ویژگی‌های محرم امسال و تقارن آن با تحولات اخیر منطقه و کشور اظهار کرد: از مهم‌ترین پیام‌های عاشورا، نپذیرفتن ظلم و مقاومت دربرابر زور است؛ همان‌گونه‌که امام‌حسین(ع) فرمودند «هیهات منّا الذلة». این جمله تاریخی امام(ع) تا امروز در گوش تاریخ طنین‌انداز است؛ چراکه ایشان باوجود پیشنهاد‌های فریبنده و وعده‌های سیاسی یزید، تنها برای حفظ آرمان‌های اسلام، خود و خانواده‌شان را فدای دین خدا کردند.

وی با اشاره به حمله اخیر دشمنان اسلام به ایران افزود: در ایام نزدیک به ماه محرم، شاهد حمله ناجوانمردانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشور بودیم؛ دشمنانی که در رأس جبهه استکبار قرار دارند و با اجرای طرح‌های نظامی، جنگی تمام‌عیار را علیه ملت ایران آغاز کردند.

همتی‌فر ادامه داد: اگرچه هرساله مراسم عزاداری محرم در کشور با شکوه برگزار می‌شد، اما امسال این مراسم باید باشکوه‌تر از همیشه باشد؛ چراکه با جنایات اخیر دشمن، شاهد شکل‌گیری موجی عظیم از اتحاد، همدلی و همبستگی در میان اقشار مختلف مردم بوده‌ایم. این وحدت در مجالس اهل‌بیت(ع) نیز به‌روشنی نمایان خواهد شد.

معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در ادامه، با اشاره به نقش مهم هیئات مذهبی در جنگ روایت‌ها و تبیین مسائل روز، گفت: شاید امروز برخی در جامعه با پرسش‌ها و شبهاتی نظیر علت جنگ، چرایی عدم آتش‌بس و مسائل مرتبط با آن مواجه باشند؛ بهترین بستر برای تبیین این مسائل، مجالس عزاداری امام‌حسین(ع) است؛ همان‌گونه‌که رهبر معظم انقلاب فرمودند «هیئت، کانون جهاد تبیین است».

وی با تأکید بر اینکه عزاداری‌ها فرصتی برای انتقال پیام ایستادگی به دشمنان است، گفت: ما پیروان امام حسینی هستیم که با تمام دارایی خود برای دفاع از دین برخاست و امروز نیز ما، فرزندان عاشورا، آماده‌ایم تا در راه حفظ اسلام و نظام اسلامی، از جان، مال و عزیزان خود بگذریم. ما زیر بار ظلم مستکبران عالم نخواهیم رفت.

اهمیت مراسم محرم در تقویت روحیه حماسی نسل جوان

همتی‌فر در پایان با اشاره به اهمیت مراسم محرم در تقویت روحیه حماسی نسل جوان، گفت: محرم و صفر ستون خیمه اسلام‌اند، چنان‌که امام‌خمینی(ره) به این موضوع اشاره فرمودند. امروز نیز در ادامه جنایات دشمن و مقاومت سرافرازانه ملت ایران، محرم امسال نه‌فقط یک عزاداری، بلکه نمایشگاه بزرگی از مقاومت فرهنگی ملت ایران است؛ مقاومتی که دشمن قصد دارد آن را در جنگ رسانه‌ای بشکند، اما با شور عاشورایی جوانان و نوجوانان ایرانی، این توطئه نیز شکست خواهد خورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->