آیت الله جنتی: اربعین روز تبیین مفهوم متعالی زیارت امام حق است احداث ۳ ابرموکب ویژه اسکان زائران دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ در مجاورت حرم امام‌رضا(ع) + فیلم ۷ هزار مترمربع فضای داخلی موزه دفاع مقدس مشهد در حال آماده‌سازی است | سرگذشت‌پژوهی شهدای جنگ ۱۲روزه در دستورکار است + فیلم برنامه‌ریزی برای تشرف به حج از راه زمینی مشهد، میزبان برگزاری آیین «سروقامتان حرم»؛ گرامیداشت شهدای مدافع حرم فاطمیون پارکینگ‌های حرم امام‌رضا(ع) در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ به مراکز استراحت زائران تبدیل می‌شوند رونمایی از تصویر استاد فرشچیان بر دیوارنگاره میدان ولی‌عصر(عج) در آستانه اربعین حسینی رئیس بنیاد شهید: پیکر ۲۰ شهید جنگ ۱۲ روزه هنوز شناسایی نشده است + فیلم برگزاری ویژه‌برنامه‌ «محفل» در موکب‌های مسیر پیاده‌روی اربعین زائران سفر خود را به روز‌های پایانی مراسم اربعین موکول نکنند | زوار از تمامی مرزها تردد کنند آنچه بانوان در پیاده‌روی اربعین باید بدانند آماده‌سازی گسترده حرم مطهر امام رضا(ع) برای میزبانی میلیونی از زائران دهه پایانی صفر | نقش رسانه شهرآرا در مشهد بسیار فراتر از انتظار است + فیلم تسهیلات ویژه برای دارندگان فیش عمره از سال ۱۳۹۰ به بعد توضیحات رئیس بنیاد شهید کشور در مورد آخرین وضعیت شهدا و جانبازان جنگ ۱۲ روزه + فیلم ۲۹ شهید جنگ ۱۲ روزه، مشهدی هستند | برخی جانبازان واجد شرایط در خراسان رضوی خودرو دریافت کرده‌اند همکاری موزه‌ای و فرهنگی آستان قدس رضوی و بنیاد مستضعفان کلید خورد ایجاد ۲ چایخانه جدید در حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های پایانی ماه صفر پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی در سوگ استاد محمود فرشچیان تردد بیش از ۷۳۴ هزار نفر در مرز مهران طی سه روز گذشته ویژه برنامه‌های حرم مطهر رضوی در آستانه اربعین ۱۴۰۴ اعلام شد
سرخط خبرها

افزایش تعداد دفاتر امانات آستان قدس رضوی در ایام محرم ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۴۲۵۴۶
  • ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۳
افزایش تعداد دفاتر امانات آستان قدس رضوی در ایام محرم ۱۴۰۴
رئیس اداره امانات و اشیای گمشده حرم مطهر رضوی گفت: همزمان با فرارسیدن ماه محرم و افزایش قابل‌توجه زائران، اداره امانات و اشیای گمشده آستان قدس رضوی دفاتر خود را افزایش داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی جدی،  دراین‌رابطه بیان کرد: همزمان با فرارسیدن ماه محرم و افزایش قابل‌توجه زائران و برپایی موکب‌ها در اطراف حرم مطهر رضوی، اداره امانات و اشیای گمشده آستان قدس رضوی با افزایش تعداد دفاتر و تقویت نیرو‌های انسانی خود، آماده ارائه خدمات بی‌وقفه و شبانه‌روزی، به زائران بارگاه منور رضوی است.

وی با اشاره به فعالیت این اداره در چهار بخش اصلی شامل «اشیای پیدا شده»، «افراد پیدا شده»، «امانات وسایل» و «امانات نقدی و اشیای ارزشمند»، گفت: در ایام محرم به‌ویژه دهه اول و دوم، دفاتر ما در هر چهار بخش تقویت خواهند شد.به طور خاص، دفتر امانات نقدی در باب‌الجواد (ع) و در حوزه امانات وسایل نیز سه دفتر دیگر حسب شرایط فعال خواهند شد. همچنین دفاتر مربوط به افراد پیدا شده، از سه دفتر فعلی به حداکثر ۷ دفتر، افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه این دفاتر به‌صورت ۲۴ ساعته و شبانه‌روزی فعال‌اند، از زائران تقاضا کرد، برای کاهش معطلی، از آوردن وسایل غیرضروری، خودداری کنند.

جدی، تصریح کرد: با توجه به شرایط و ضرورت بازبینی دقیق وسایل توسط خادمان در مبادی ورودی، توصیه می‌کنیم زائران وسایل اضافی نظیر کیف‌های بزرگ، چمدان‌های کوچک، اقلام فلزی یا خرید‌های غیرضروری را در محل اسکان خود قرار دهند، این امر هم از اتلاف وقت جلوگیری می‌کند و هم موجب حفظ کرامت و آسایش سایر زائران، خواهد شد.

راه‌اندازی سامانه نرم‌افزاری متمرکز برای پیگیری اشیای پیدا شده

رئیس اداره امانات و اشیای گمشده حرم مطهر رضوی، با اشاره به میزان بالای اقلام گمشده که توسط خدام یا زائران تحویل دفاتر داده می‌شود افزود: به طور میانگین سالانه بین ۱۳ تا ۱۵ هزار دستگاه تلفن همراه در حرم پیدا می‌شود که ۹۹ درصد آنها، به صاحبانشان، بازگردانده می‌شود.

همچنین در مورد مدارک هویتی، تمامی مدارک یا به صاحبان تحویل داده می‌شوند یا در صورت عدم شناسایی، به مراکز صادرکننده، ارسال می‌شوند.

وی از راه‌اندازی سامانه نرم‌افزاری متمرکز برای ثبت و پیگیری اشیای پیدا شده در حرم خبر داد و اظهار کرد: همه دفاتر ما به سامانه آنلاین متصل هستند و زائر می‌تواند با مراجعه به هر دفتری، حتی اگر شیء خود را در بخش دیگری گم‌کرده باشد، نسبت به جست‌و‌جو اقدام کند. همچنین از طریق کانال اطلاع‌رسانی «نسیم رضوان» یا تماس با شماره‌های ۳۲۲۲۹ یا ۳۲۳۱۸۱ نیز، پیگیری امکان‌پذیر است.

جدی، تأکید کرد: در این ایام با تمام توان و عشق در خدمت زائران هستیم؛ کافی است زائران در صورت گم‌کردن وسیله‌ای، با دفاتر ما تماس بگیرند یا به دفاتر مستقر در صحن‌ها مراجعه کنند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن، به آن برسند.

گفتنی است، حتی اگر زائری از مشهد خارج شده باشد، در صورت شناسایی شیء، آن را از طریق پست، برای آنان ارسال خواهیم کرد.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->