محدودیت دریافت ارز اربعین برداشته شد | همه ثبت‌نام‌کنندگان مشمول دریافت ارز اربعین هستند خبر مهم برای دارندگان سهام عدالت | سهام عدالت قابل معامله می‌شود ریزش شدید بورس در آخرین روز معاملاتی هفته | بورس، کانال ۲.۷ میلیونی را از دست داد (۸ مرداد ۱۴۰۴) برداشت خربزه از مزارع شهرستان مشهد آغاز شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) دینار در مشهد گران شد | نرخ رسمی کاهش یافت (۸ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۸ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری دلار در کانال ۸۹ هزار تومان قیمت هر بشکه نفت در آستانه ۷۰ دلار با تهدید ترامپ بر تحریم روسیه (۸ مرداد ۱۴۰۴) تکرار واریزنشدن یارانه نان به حساب نانوایان مشهدی | مشکلات نانوایان با افزایش قیمت نان هم حل نشد هر گرم طلا در مشهد حدود ۵۰ هزار تومان گران‌تر شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) سه خودرو به طرح فروش ایران‌خودرو اضافه شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) دلار در سقف دو هفته اخیر | استراتژی جدید بازار ارز تهران چیست؟ (۸ مرداد ۱۴۰۴) تشدید برخورد با تغییرکاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در خراسان رضوی  ماجرای آزادسازی واردات سگ و گربه چیست؟ | واکنش فعالان اقتصادی به مصوبه جنجالی وزارت صمت لیست کانال‌های عرضه و فروش مجاز بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ منتشر شد+ عکس فروش بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ آغاز شد + قیمت بلیت قیمت امروز میوه و صیفی‌جات اعلام شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) | گوجه‌فرنگی و خیار در تره‌بار‌های مشهد چقدر قیمت دارد؟ قیمت برنج شمال تا ۲۰ درصد کاهش یافت (۸ مرداد ۱۴۰۴) پیگیری دغدغه های یارانه بگیران و فروشگاه داران برای اجرای طرح کالابرگ | حواشی دنباله دار طرح کالابرگ نبود زیرساخت ها، اصلی‌ترین مانع توسعه کارآفرینی نسخه گره‌گشای مالیاتی برای پروژه‌های عمرانی خراسان رضوی وزیر کار: اعضای هیئت‌مدیرۀ شرکت‌ها از میان کارکنان آنها انتخاب خواهد شد گزارش سه ماهه بازار سرمایه در جلسه شورای‌عالی بورس بررسی شد(۷مرداد۱۴۰۴) برخورد قاطع تعزیرات حکومتی با گرانفروشان در بازار مشهد مواد اولیه فرش دستباف از مالیات بر ارزش افزوده معاف شد جابه‌جایی بیش از ۸ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های شهرداری مشهد در ۴ ماه نخست ۱۴۰۴ گزارش گاردین از تسلیم شدن ترامپ و رشد اقتصاد جهانی واریز مرحله دوم وام ضروری ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان (۷ مرداد ۱۴۰۴) سفیر اسلام‌آباد در تهران از افزایش صادرات برنج پاکستان به ایران خبرداد قیمت انواع تلفن‌های سامسونگ در بازار موبایل مشهد (۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رکود دست از سر بازار مسکن برنداشته است

  • کد خبر: ۳۴۳۶۶۴
  • ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۶
رکود دست از سر بازار مسکن برنداشته است
نائب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان اینکه بازار مسکن پایتخت همچنان در رکود نسبی به سر می‌برد، گفت: تعداد فایل‌های خرید و فروش در مقایسه با سال گذشته کمتر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، داود بیگی‌نژاد درباره وضعیت بازار معامله و اجاره مسکن پایتخت در نخستین ماه تابستان اظهار داشت: این روز‌ها همچون روز‌های پیش از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه کشورمان، بازار خرید و فروش مسکن رونق چندانی ندارد.

وی افزود: تعداد فایل‌های خرید و فروش در بنگاه‌های معاملات ملکی در خرداد ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته بسیار کمتر شده است که این مساله عمق رکود در این بازار را نشان می‌دهد.

این مقام صنفی یادآور شد: این شرایط حتی در ایام پیش از جنگ نیز حاکم بود و شرایط خوبی نداشتیم و تعداد قرارداد‌هایی که مشاوران املاک در سطح شهر به این اتحادیه اعلام می‌کردند، متناسب با انتظارات در زمان از سال نبود.

نائب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران درباره بازار رهن و اجاره مسکن پایتخت نیز گفت: خرداد ماه امسال قیمت‌ها در هم سنجی با پارسال رشد داشته است، اما واحد‌هایی که به بازار عرضه می‌شود، نسبت به پارسال کمتر بوده و سبب شده تا بازار اجاره رونق چندانی نداشته باشد.

بیگی‌نژاد درباره اینکه آیا خروج اتباع غیرمجاز تاثیری بر بازار مسکن داشته است، گفت: از آنجا که این قشر اغلب در خانه‌های کلنگی و با کیفیت پایین ساکن می‌شدند، با خروج آنها از کشور، این خانه‌ها هم قیمت سال گذشته و یا حتی کمتر از آن در بنگاه‌های معاملات ملکی فایل شده‌اند که البته این موضوع به برخی از مناطق خاص پایتخت اختصاص دارد و فراگیر نیست.

وی با تقدیر از روحیه همبستگی مردم که در ایام جنگ تحمیلی اخیر رخ داد، اظهار داشت: در روز‌های جنگی که پشت سر گذاشتیم، شاهد کمترین تماس با مشاوران املاک و گلایه از عدم پرداخت به موقع اجاره بها بودیم، همچنین صاحبخانه‌ها مستاجران را برای پرداخت اجاره تحت فشار نمی‌گذاشتند و برای تمدید قرارداد‌ها نیز شاهد حداکثر همکاری یا به تعویق انداختن قرارداد‌ها بودیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->