سولاریوم چه خطراتی را برای پوست ایجاد می‌کند؟ نتایج آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان هفته اول شهریور اعلام خواهد شد هشدار سازمان غذا و دارو درباره تبلیغات قطره‌های چشمی در فضای مجازی اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۱ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس کمیسیون آموزش مجلس: تعویق آزمون استخدامی آموزش‌ و پرورش منتفی است توصیه‌های تغذیه‌ای برای بهبود وضعیت افراد گرمازده لبنیات غیرپاستوریزه، عامل اصلی انتقال بیماری‌های مشترک انسان و حیوان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۱ تیر ۱۴۰۴) | ۳ روز رگبار باران و رعد و برق در ۱۶ استان هنگام گزش مار و عقرب، کدام کارها را نکنیم؟ حکم اعدام عامل اصلی پرونده تجاوز و قتل «نیان» دختربچه بوکانی، در ملأعام اجرا شد (۲۱ تیرماه ۱۴۰۴) دستگیری سارقان خوار بار فروشی‌های مشهد افزایش اضطراب زنان باردار هم‌زمان با جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل هشدار سازمان غذا و دارو نسبت به ۹ فرآورده غیرمجاز مراقبت از مو و پوست در بازار جان باختن ۴ نفر در حادثه واژگونی خودرو در محور فرخشهر به بروجن (۲۰ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر در نزاع جمعی در نیشابور (۲۰ تیر ۱۴۰۴) ثبت جهانی غارهای پارینه‌سنگی خرم آباد در فهرست میراث جهانی یونسکو زلزله ۴.۱ ریشتری نهبندان در خراسان جنوبی را لرزاند (۲۰ تیر ۱۴۰۴) گسترده‌ترین گرمای تابستانی در راه کشور (۲۰ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| نقص فنی مینی‌بوس در مشهد حادثه آفرید نهمین دوره ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان آغاز شد (۱۹ تیر ۱۴۰۴) +جزئیات ماجرای حادثه انفجار در یکی از برج‌های منطقه چیتگر تهران چه بود؟ (۱۹ تیر ۱۴۰۴) پرداخت معوقات ۱۴ هزار میلیاردی فرهنگیان بازنشسته در دوران جنگ مراقب باشید خُلقتان گرمازده نشود | هوای گرم به‌جز جسم، خلق‌وخو را هم متأثر می‌کند ابلاغ دستورالعمل بازگشایی موزه‌ها و اماکن تاریخی پس از جنگ (۱۹ تیر ۱۴۰۴) بازدید وزیر آموزش و پرورش از محل برگزاری آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد مراقب جاسوسی های موساد در قالب مشاوره پزشکی باشید نماینده صلیب سرخ جهانی در ایران: از تلاش‌ها و شجاعت نیرو‌های امدادی ایران قدردانی می‌کنم تأکید وزیر میراث فرهنگی بر تبدیل صنایع دستی گلستان به برند جهانی دستگیری سوداگر مرگ با ۱۵ هزار قرص مخدر در تهران (۱۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رشد ۱۵درصدی تماس با اورژانس درپی آلودگی هوا (۱۸ تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۳۹۰۸
  • ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۲
رشد ۱۵درصدی تماس با اورژانس درپی آلودگی هوا (۱۸ تیر ۱۴۰۴)
مدیر روابط عمومی سازمان اورژانس کشور با اشاره به اینکه در ۴۸ ساعت گذشته شاهد افزایش حدود ۱۵ درصدی تماس‌های تلفنی با مراکز اورژانس در استان‌های درگیر با آلودگی هوا و پدیده ریزگرد‌ها بوده‌ایم، گفت: بیشترین مأموریت‌ها در استان تهران ثبت شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوالفضل ماهرخ، با اشاره به اینکه در ۴۸ ساعت گذشته شاهد افزایش حدود ۱۵ درصدی تماس‌های تلفنی با مراکز اورژانس در استان‌های درگیر با آلودگی هوا و پدیده ریزگرد‌ها بوده‌ایم، اظهار کرد: متأسفانه بخش زیادی از این موارد به دلیل عدم آگاهی عمومی نسبت به شرایط بحرانی نظیر آلودگی شدید هوا، موج گرما و همچنین انجام تردد‌های غیرضروری در فضای باز رخ داده است.

وی افزود: بیشترین میزان مأموریت‌ها و خدمات‌رسانی در این مدت در استان تهران ثبت شده و کمترین آن نیز مربوط به استان سمنان بوده است. 

وی در ادامه تأکید کرد: توجه به هشدار‌های بهداشتی و توصیه‌های ایمنی در چنین شرایطی می‌تواند از بروز بسیاری از مشکلات تنفسی و قلبی جلوگیری کند و بار کاری نیرو‌های اورژانس را نیز کاهش دهد.

ماهرخ با اشاره به توصیه‌های مهم در شرایط آلودگی هوا و ریزگرد‌ها گفت: تا حد امکان از منزل خارج نشوید، به‌ویژه کودکان، سالمندان، بیماران قلبی و تنفسی؛ در صورت نیاز به خروج، حتماً از ماسک استاندارد (مانند N۹۵) استفاده کنید. فعالیت‌های ورزشی یا بدنی در فضای باز را به‌طور کامل متوقف کنید. پنجره‌ها و در‌های منازل را بسته نگه دارید و از ورود هوای آلوده به داخل جلوگیری کنید. در صورت بروز علائم تنفسی یا تشدید بیماری‌های زمینه‌ای، سریعاً با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرید.

وی افزود: سازمان اورژانس کشور از شهروندان درخواست می‌کند در چنین شرایطی همکاری لازم را با نهاد‌های بهداشتی و امدادی داشته باشند و اطلاع‌رسانی‌های رسمی را از طریق منابع معتبر دنبال کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->