واریز ماهانه ۳۶ میلیارد تومان توسط حامیان ایتام به حساب فرزندان| تلاش می‌کنیم امسال دانش‌آموزی به خاطر فقر مادی، بازمانده از تحصیل نباشد ۶ نوع بیماری که زائران اربعین باید مراقب باشند به آن‌ها مبتلا نشوند رانش زمین در شمال پاکستان ۱۲ کشته و زخمی برجای گذاشت (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) وزیر دادگستری: هیچ کشوری ورود اتباع غیرمجاز را نمی‌پذیرد نکات مهم درباره کمک به کسی که دچار ایست قلبی شده است روزنامه «اعتماد» و «تیتر کوتاه» تبرئه شدند هشدار پلیس فتا: پیامک مشکل قضایی خروج از کشور؛ ترفند شیادان مجازی است پیشرفت های چشمگیر کشور در درمان ناباروری فیش حقوق مردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی هنوز صادر نشده است (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) استرداد متهم به کلاهبرداری ۱۶۷ هزار دلاری به کشور (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) رئیس هیئت‌امنای ستاد دیه کشور: تهران بیشترین زندانی غیرعمد را دارد | کاهش تعداد زندانیان بدهکار دیه به ۱۰۰ نفر تصادف و واژگونی خودرو در خراسان رضوی ۱۷ نفر را روانه بیمارستان کرد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سوخت قاچاق سال در جاسک هرمزگان توقیف شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۰ مرداد ۱۴۰۴) | احتمال رگبار باران در نیمه شمالی استان آیا نوشیدن آب پوست را آبرسانی می‌کند؟ افزایش مراجعه کودکان به بیمارستان‌ها با علائم آلرژی تابستانه از دنیای خاکستری پدیده‌ای با عنوان ازدواج سفید چه می‌دانید؟ زائران در پیاده روی اربعین فقط از این نوع آب استفاده کنند عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) نقش ویژه خاله در تربیت دختر‌ها افزایش ۶۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی در سال تحصیلی جدید طرح پزشک خانواده از این هفته در سراسر کشور اجرا می‌شود (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) خروج ۸۱۰ هزار تبعه غیرمجاز از مرز دوغارون طی ۴ ماهه ابتدای سال | افزایش ۳۰ درصدی کشفیات مواد مخدر در مرز تایباد پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) | باران‌های رگباری و هوای ابری در ۱۶ استان بین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و کشوری تبعیض قائل نشوید | سفر‌های زیارتی سیاحتی تأمین اجتماعی هم فعلا به کما رفته است اعتبار ۱۰ میلیون تومانی برای خرید آنلاین بازنشستگان کشوری وضعیت هشدارآمیز تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی و آمار نگران‌کننده تلفات در ۴ ماهه نخست ۱۴۰۴ | مشهد در صدر نقاط حادثه خیز استان است ربودن همسر سابق برای ازدواج دوباره !
سرخط خبرها

ساخت بیش از ۷ هزار مدرسه در راستای تحقق عدالت آموزشی در سال ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۴۶۱۶۶
  • ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۵
ساخت بیش از ۷ هزار مدرسه در راستای تحقق عدالت آموزشی در سال ۱۴۰۴
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس از احداث و بهسازی ۷ هزار و ۲۰۰ مدرسه در چارچوب عدالت آموزشی خبر داد و گفت: معتقدیم با تداوم مشارکت همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی و مردم، می‌توانیم تحولی پایدار در نظام آموزشی کشور ایجاد کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمیدرضا خان محمدی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها، گفت: با بررسی تجربیات اجرایی اخیر، به این نتیجه رسیدیم که حل چالش‌ها از طریق مشارکت مستقیم مردم، رویکردی بسیار اثربخش و آموزنده است.

وی افزود: ساختار قبلی این پروژه تقریبا به تصویب نهایی رسیده، اما پیگیری مصوبه مربوطه همچنان به صورت مفهومی و ساختاری در دستور کار قرار دارد، این روند نشان می‌دهد که برای تحقق کامل اهداف، نیازمند تعامل بیشتر با تمامی ذی‌نفعان هستیم.

خان‌محمدی با بیان این‌که استان‌های کرمانشاه، ایلام و خراسان رضوی به عنوان پیشتازان این طرح، هستند، گفت: در این استان‌ها، پروژه آموزشی نه به عنوان یک طرح عمرانی صرف، بلکه به شکل یک نهضت مردمی همه‌جانبه در حال اجراست و نکته حائز اهمیت این است که اگرچه سرعت پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها ممکن است در برخی موارد کند به نظر برسد، اما حضور فعال مردم و مسئولین محلی ضامن پایداری و موفقیت بلندمدت این طرح خواهد بود.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با بیان این‌که برای تحقق اهداف این طرح، سازوکارهای نظارتی جامعی طراحی شده است که شامل نظارت مستمر بر تمامی مراحل اجرایی، از شروع پروژه تا تحویل نهایی می‌شود، اظهار کرد: این نظارت شامل پروژه‌های نیمه‌تمام و پروژه‌هایی با پیشرفت ۹۰ درصد می‌شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر، با هدفی بلند مدت برای ساخت ۵.۴ میلیون متر مربع فضای آموزشی، معادل پنج برابر روال معمول، پیش می‌رویم که طبیعتا نیازمند تأمین تجهیزات و امکانات گسترده‌ای است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس تصریح کرد: در میان دستاوردهای این طرح، می‌توان به مشارکت چشمگیر بنیاد علوی اشاره کرد که تاکنون اجرای ۳۰۰ مدرسه در قالب ۱۱۰۰ کلاس درس را بر عهده گرفته است، استان فارس نیز با بیشترین تعداد مدارس اجرا شده، الگویی موفق از همکاری دستگاه‌های اجرایی و مردم ارائه داده است.

وی افزود: در استان گلستان، با بهینه‌سازی فضای آموزشی موجود، موفق به صرفه‌جویی ۲۰۰ میلیارد تومانی شدیم که نشان‌دهنده ظرفیت‌های نهفته در مدیریت هوشمند منابع است، همچنین در استان هرمزگان، با جذب سریع منابع مالی، اجرای ۴۸ کلاس درس در مدت زمان کوتاهی به نتیجه رسید.

خان‌محمدی خاطر نشان کرد: برای نظارت بر پیشرفت پروژه‌ها، سامانه یکپارچه‌ای طراحی شده که امکان رصد لحظه‌ای عملکرد استان‌ها را فراهم می‌کند، بر اساس آخرین گزارش‌ها، استان‌هایی مانند آذربایجان شرقی، کرمانشاه، گیلان و بوشهر با پیشرفت بیش از ۵۰ درصد در رده پیشتازان قرار گرفته‌اند.

وی گفت: این سامانه به مدیران امکان می‌دهد تا با دقت بالا، نقاط قوت و ضعف اجرایی را شناسایی و برای بهبود مستمر فرآیندها برنامه‌ریزی کنند.

خان‌محمدی با بیان این‌که افق پیش‌رو، توسعه «طرح شهید عجمیان» به عنوان یک گفتمان ملی در دستور کار قرار دارد، اظهار کرد: هدف‌گذاری ما، بهسازی ۱۱۰ هزار کلاس درس با مشارکت گسترده شهرداری‌ها و نهادهای مردمی است و انتظار می‌رود مدیران استانی با برگزاری جلسات منظم کاری، هماهنگی لازم بین منابع ملی، استانی و مردمی را ایجاد کنند، تشکیل گروه‌های نظارتی مردمی و گزارش‌دهی شفاف، از دیگر الزامات تحقق اهداف این طرح است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خاطر نشان کرد: این طرح نه تنها به ارتقای شاخص‌های کیفی آموزش منجر خواهد شد، بلکه می‌تواند به عنوان الگویی موفق برای مشارکت مردمی در پروژه‌های عمرانی بزرگ مطرح شود.

وی گفت: تجربیات کسب شده در استان‌های پیشرو نشان می‌دهد که با عزم ملی و مدیریت هوشمند، می‌توان بر تمامی چالش‌های پیش رو غلبه کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->