سامسونگ: آپدیت امنیتی گوشی‌های گلکسی را همین حالا نصب کنید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اولین تصاویر واقعی از جعبه آیفون ۱۷ و آیفون ایر منتشر شد توافق اولیه آمریکا و چین بر سر تغییر مالکیت تیک‌تاک پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی چگونه از چت‌جی‌پی‌تی در دانشگاه استفاده کنیم که تقلب محسوب نشود؟ آیا آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس از شارژ فوق‌سریع پشتیبانی می‌کنند؟ آخرین خبر از پرونده قاچاق آیفون: ۱۱ مدیر متخلف ممنوع‌الخروج شدند سند هوش مصنوعی خراسان رضوی تدوین می‌شود تلاش آمریکا برای حل بحران مسکن با چاپ سه‌بُعدی! رمزارزها در آستانه آلت‌سیزن | پیش‌بینی‌ها برای ۲۰۲۵ همراه اول، اولین‌ اپراتوری که از فناوری سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) در ایران پشتیبانی می‌کند همه چیز درباره eSIM یا سیم کارت الکترونیکی: مزایا، معایب و کاربردها مشکل کاهش بازدید استوری‌های متوالی اینستاگرام حل شد کاهش علاقه دانش‌اموزان به رشته ریاضی تهدید جدی برای تربیت متخصصان هوش مصنوعی در کشور کودکان نابغه‌ ایران چرتکه انداختند رشته «هوش مصنوعی» برای دوره دوم متوسطه ایجاد می‌شود والدین چطور می‌توانند بر استفاده فرزندانشان از کنسول پلی‌استیشن نظارت کنند؟ نتیجه تحقیقات جدید: سرعت پیرشدن سلول‌های بنیادی انسان در فضا افزایش می‌یابد کابل شارژ هم از جعبه ایرپاد پرو ۳ حذف شد! آیفون ۱۷ پرو مکس، قدرتمندترین گوشی اپل، رونمایی شد + مشخصات و قیمت اپل از آیفون ۱۷ پرو رونمایی کرد + مشخصات و قیمت
سرخط خبرها

یک تست جدید مبتنی بر گوشی هوشمند خطر ابتلا به دیابت را در ۱۰ دقیقه تشخیص می‌دهد

  • کد خبر: ۳۵۴۱۷۵
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۷
یک تست جدید مبتنی بر گوشی هوشمند خطر ابتلا به دیابت را در ۱۰ دقیقه تشخیص می‌دهد
یک شرکت فناوری سلامت مستقر در کمبریج انگلستان، اولین تست مبتنی بر گوشی هوشمند در جهان برای تشخیص خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را توسعه داده است؛ این نوآوری می‌تواند زمان تشخیص را از هفته‌ها یا ماه‌ها به کمتر از ۱۰ دقیقه کاهش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛  براساس گزارش BBC، این تست جدید که «چکاپ سلامت دیابت» نام دارد و توسط شرکت PocDoc توسعه یافته، نمونه خون ساده را از نوک انگشت جمع می‌کند و با کمک یک اپلیکیشن در گوشی هوشمند به افراد امکان می‌دهد تا به سرعت از وضعیت سلامتی خود آگاه شوند و اقدماتی برای مقابله با این بیماری پرهزینه انجام دهند.

این سرویس جدید که درحال‌حاضر به صورت آزمایشی در سیستم بهداشت ملی بریتانیا (NHS) درحال اجراست، از نشانگر زیستی HbA۱c استفاده می‌کند که میانگین سطح قند خون فرد را در دو تا سه ماه گذشته اندازه‌گیری می‌کند.

فرایند انجام این تست آسان است. بیمار یک قطره خون از نوک انگشت خود روی یک کیت تست مخصوص قرار می‌دهد. سپس، با استفاده از اپلیکیشن PocDoc، این کیت را اسکن و نتیجه خود را تقریباً بلافاصله بر روی گوشی هوشمند دریافت می‌کند. این نتیجه سپس برای پیگیری‌های بعدی به پزشک ارسال می‌شود.

این رویکرد با فرایند فعلی بسیار فرق دارد که می‌تواند هفته‌ها طول بکشد و نیازمند مراجعه به مراکز درمانی است. «استیو روئست» (Steve Roest)، مدیرعامل PocDoc، می‌گوید: «امکان غربالگری خطر دیابت نوع ۲ از طریق یک اپلیکیشن گوشی هوشمند، کاری است که پیش‌ازاین هرگز انجام نشده است.» به گفته او، این روش نه‌تنها دسترسی بیماران را بهبود می‌دهد، بلکه فشار بر روی خدمات درمانی خط مقدم را نیز کاهش می‌دهد.

در بریتانیا، حدود ۵.۲ میلیون نفر به دیابت نوع ۲ مبتلا هستند و تخمین زده می‌شود که ۱.۳ میلیون نفر دیگر نیز بدون اینکه خودشان بدانند، به این بیماری مبتلا هستند. این بیماری سالانه میلیارد‌ها پوند برای سیستم بهداشت این کشور هزینه دارد.

پروفسور «جولیا نیوتن» (Julia Newton)، از همکاران این پروژه آزمایشی، تأکید می‌کند: «با تشخیص زودهنگام و تغییر در رژیم غذایی و سبک زندگی، به راحتی می‌توان از دیابت نوع ۲ پیشگیری یا حتی آن را معکوس کرد. سرویس‌های تست دیجیتال مانند PocDoc، شناسایی خطر این بیماری را برای هزاران نفر آسان‌تر می‌کند.»

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->